Odlican sportski potez, za primer.I da je dobio crveni, odličan potez.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Naravno. Zašto bi navijali za Hrvatsku?Hrvatska - Rusija uh srpske patriote ima da navijaju za Rusiju to 100% ..
Pa sad....vrlo je kriticno za njih, zbog naseg golmana.[emoji16][emoji16]Hrvatska - Rusija uh srpske patriote ima da navijaju za Rusiju to 100% ..
Eto i jedan nas da prodje dalje...Subasic.[emoji16][emoji16][emoji16]
I dalje navijam za Hrvatsku... [emoji14]Naravno. Zašto bi navijali za Hrvatsku?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Bukvalno ovo. Malopre sam drugu rekao ovo, istim recima. +1000I posle neko da mi kaže gledaj fudbal. Pa ono je farsa. Kako može da bude presuda da dobiješ penal koji ti brani golman, i žuti karton za protivnika kako nadohnadu za to da je tvoj igrač moga da ušeta sa loptom u prazan go. Nikada neću razumeti fudbal...
I dalje navijam za Hrvatsku... [emoji14]
Bar ovde Rusi niti nas vole niti nas cene a još manje gledaju na nas kao na braću...
Ne znam , kako je u Rusiji...
Ovde, u Nedodjiji?
Zamolio bih vas, iako je otvorena tema slobodnoh duha da je ne smatrate chat grupom vec forumskom temom te pisite u skladu sa tim.
Ako stvarno smatrate da postovi ciji je kompletan sadrzaj "jujuju", "ajoj" ili psovka/kudjenje smisleni koji definitivno nemaju nikom smisla osim autoru, onda cemo morati da preispitamo mere.
Bio je faul i to ne neki oštar. Drugo je ono što je Suarez rukom odbranio. Ovo je klasično uklizavanje, skoro pa na loptu.Odlican sportski potez, za primer.
Ja bih za ovakav potez novcanu kaznu, crveni i barem 10 utakmica zabrane![]()
Na rts1, sad lepo objasnise taktiku Urugvaja.Steta nisam pratio za ostale, verovatno je bilo, al nemam naviku da pratim emisije.Sve u svemu interesantno.
Naravno. Zašto bi navijali za Hrvatsku?
Odlican sportski potez, za primer.
Ja bih za ovakav potez novcanu kaznu, crveni i barem 10 utakmica zabrane![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari