Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teška utakmica, hrvati bili u grču, osim prvog poluvremena, rekao bih opet, zasluženo...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Jedino mi zao golmana Danske...po meni Hrvati nisu zasluzili, navijao sam za njih, ali ocajna utakmica, ono setanje po terenu ceo produzetak sramota...

Nisam gledao utakmicu , ne znam situaciju.
Mozda je sudio sudija iz Azije ili Afrike . Ali UEFA je donjela takvo pravilo.

I posle neko da mi kaže gledaj fudbal. Pa ono je farsa. Kako može da bude presuda da dobiješ penal koji ti brani golman, i žuti karton za protivnika kako nadohnadu za to da je tvoj igrač moga da ušeta sa loptom u prazan go. Nikada neću razumeti fudbal...

Naravno. Zašto bi navijali za Hrvatsku?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
I dalje navijam za Hrvatsku... [emoji14]
Bar ovde Rusi niti nas vole niti nas cene a još manje gledaju na nas kao na braću...
Ne znam , kako je u Rusiji...

Realno pravila neka ce se morati mjenjati u fudbalu.
Pogotovu sto se tice klubskog fudbala i finansijskog fer pleja.
Sada trenutno imas 5 klubova koji jedino mogu dici pehar od Lige Sampiona.
Volio bi da se otvori tema za NBA , ipak kulturnija je publika na kosarkaskim utakmicama nego na fudbalskim.

I posle neko da mi kaže gledaj fudbal. Pa ono je farsa. Kako može da bude presuda da dobiješ penal koji ti brani golman, i žuti karton za protivnika kako nadohnadu za to da je tvoj igrač moga da ušeta sa loptom u prazan go. Nikada neću razumeti fudbal...
Bukvalno ovo. Malopre sam drugu rekao ovo, istim recima. +1000 :)

I dalje navijam za Hrvatsku... [emoji14]
Bar ovde Rusi niti nas vole niti nas cene a još manje gledaju na nas kao na braću...
Ne znam , kako je u Rusiji...

Ovde, u Nedodjiji?

Zamolio bih vas, iako je otvorena tema slobodnoh duha da je ne smatrate chat grupom vec forumskom temom te pisite u skladu sa tim.
Ako stvarno smatrate da postovi ciji je kompletan sadrzaj "jujuju", "ajoj" ili psovka/kudjenje smisleni koji definitivno nemaju nikom smisla osim autoru, onda cemo morati da preispitamo mere.

Ovde, u Nedodjiji?

Zamolio bih vas, iako je otvorena tema slobodnoh duha da je ne smatrate chat grupom vec forumskom temom te pisite u skladu sa tim.
Ako stvarno smatrate da postovi ciji je kompletan sadrzaj "jujuju", "ajoj" ili psovka/kudjenje smisleni koji definitivno nemaju nikom smisla osim autoru, onda cemo morati da preispitamo mere.

U čemu je problem?
Što sam napisao da navijam za Hrvatsku?
Ne znam, sta ti smatras pod "nedodjija" ali ajde... Necu da se nastavljam, bez potrebe... Očigledno je loše ako se navija za Hrvatsku... Da sam napisao Rusija, sigurno ne bi citirao moj post...

Poslednja izmena:
Ufff.... hajmo onda lagano... napisao si "Bar ovde Rusi niti nas vole niti nas cene" a kod lokacije ti pise: Nedodjija.
To sto ja znam da si u Nemackoj, 99% foruma ne zna niti zna sta znaci Gesendet von meinem... i veze nema sa Cro niti sam ista lose mislio...

Ufff, sad bas, ali nema veze...
Izneo sa, svoje mišljenje za koga navijam, i to je to... Ukoliko je to problem, obrisi post... Sta drugo da kažem... :)

Na rts1, sad lepo objasnise taktiku Urugvaja.Steta nisam pratio za ostale, verovatno je bilo, al nemam naviku da pratim emisije.Sve u svemu interesantno.

Odlican sportski potez, za primer.

Ja bih za ovakav potez novcanu kaznu, crveni i barem 10 utakmica zabrane :)
Bio je faul i to ne neki oštar. Drugo je ono što je Suarez rukom odbranio. Ovo je klasično uklizavanje, skoro pa na loptu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na rts1, sad lepo objasnise taktiku Urugvaja.Steta nisam pratio za ostale, verovatno je bilo, al nemam naviku da pratim emisije.Sve u svemu interesantno.

Ima mislim na Rts youtube kanalu

E hvala za info, mora vidim.

Sutra americki derbi.[emoji16]
Belgija verovatno rutinski, al da sacekamo, da ne bude neki banzaiiiiii.

Ja očekujem prštanje na Brazil - Meksiko, možda neće biti golovo, ali mislim da će biti dinamična utakmica. Mada posle ovih utakmica od juče teško da neka može da bude veći smor :)

Ja baš naprotiv, očekujem tvrdu utakmicu, i kad se uzme u obzir loš Brazil, očekujem da konačno ispadnu.

^ realno obe ekipe su mi antipaticne zbog "patriota" i sa jedne i druge strane. :) Plus bice uvek navlacenja za domacina sto dalje doguraju.

Ali komsije makar postujem zbog rezultata i prustipa igri (mi smo njima u fudbalu pandan kao sto su oni nama u basketu). Ali realno Hrvati imaju nikad bolju sansu da se nadju u finalu SP-a, i bice apsolutno zasluzeno ako im podje za rukom.

Jedino što je pokušao je da produži život svojoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu. 115. minut produžetka, protivnik ima otvoren gol, očigledan faul i to sa leđa, nikakve šanse nema da dođe do lopte, pokupio je igrača i to je crveni karton bez dileme.

Svako normalan bi u onoj situaciji pravio faul, igrac je bio sam pred praznim golom. Da je dobio crveni u onoj situaciji, opet bi bilo vredno, da se ne lazemo.

Inace penali sinoc katastrofa, kao da su babe sutirale, sem onog drugog Danca.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Nema to veze sa sportom. Pa i sama reč "faul" znači greška. nadmećeš se u sportu, a ne u greškama. Danska je kao tim nadmudrena, našli su se na ivici ispadanja u poslednjim trenucima produžetka, a spasili su se faulom.

To se pravilima najstrožije kažnjava. crveni karton je obavezan, a što se tiče sporta i morala, taj potez je dno septičke jame, najobičnije uličarsko hakovanje sa leđa, nakon čega sledi tuča, da nije bila zvanična utakmica.

Poslednja izmena:
Mislim da preteruješ. Nije mu slomio nogu, slažem se da je bio crveni, al sad baš da je totalno nesportski potez, po meni nije.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

U cemu je razlika kada nije pred praznim golom i opet neko uleti i dobije zuti? To je ok ili?
Najbolje da se svi sklone kad neko ide ka golu da bi bilo sportski.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno