Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Najbolji izvodjac dalekih slobodnjaka i verovatno najbolji sto se desnjaka tice. Naravno pored Bekama, Del Pjera i Pirla. I "malog Bude" Badja, kojeg sam nazalost na zalasku karijere gledao. Tu je i onaj ludak, brazilski golman (zaboravih mu ime) sto je sve penale i slobodnjake izvodio za svoj klub. I Rikelme nije bio los.

Od levonogih izvodjaca Miha sigurno ispred svih, Rekoba, Shunsuke Nakamura pa tek onda Karlos (koji je vise bio specijalista za one sa distance)

Smesno mi je da spominju Lesi i Penaldo pored ovih (starih) majstora...

Btw.1.jpg

Prejako

Poslednja izmena:
Ovi Brazilci su tanki do bola. Možemo mi i protiv njih bod da izvučemo.

Mislim da je na sve ove golmanske greske u poslednje vreme, kakve se nisu cesto dogadjale pre 5-10 godina, uticao Manuel Nojer. Videli drugi golmani sta on radi pa rekli sebi mozemo i mi. Viliju Kabaljeru se ovo precesto desava, on sigurno misli da je veci Nojer od Nojera, kao deca kada igraju fudbal pa neko mora da brani a hteo bi da igra poluspica. Nekada su golmani bili oprezni i igrali jednostavno, nije bilo ovih besmislenih pasova ka odbrani.

Alo bre kostarikanci...saberite se.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Izgleda da su Rusi na sve favorite delovali HAARP-om. Rusi osvajaju WC 2018. [emoji3]

Poslednja izmena:
Nijedan favorit nije ubedljiv.. ne znam koliko je to dobro, deluju kao na silu da igraju, a to malo ubija hajp celog prvenstva..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Očajna statistika šuteva. Isto tako i Argentina juče.

2018-06-22_144015.png

Edit: Evo prvog u okvir gola - Marselo u 40. min. :S:

Kaze drug, ako pobedimo Svajcarsku danas... mozda nam dignu minimalac! :D :d

Deluje kao da bez Italije i Holandije nije to to, kad Nemci igraju lose onda.. Ovo je najbolja sansa za autsajdere do sad..

Edit: stvarno ste ga loma preterali sa sankcionissnjem bilo čega sto podseca na najbanalniju psovku, kao da smo na bozen cosmetics forumu..

Poslednja izmena:
^ otkud ti znas kako je na bozen cosmetics forumu? :-devil-:

To nije poenta :p

A bilo bi lepo da brazil i kostarika igraju nereseno..

Svajcarska Srbija 1:1 :) Moja prognoza

Tu je i onaj ludak, brazilski golman (zaboravih mu ime) sto je sve penale i slobodnjake izvodio za svoj klub.

Jose Luis Chilavert, Paragvajac. Mislim da je za River ili Bocu igrao. A cini mi se jednu sezonu i za Liverpool (?!)

Edit:

Odvalih za sve pare za Liverpool, Strazbur je u pitanju.

Poslednja izmena:
Juninho Pernambucano je verovatno bio najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena, a Kristina se trudi da kopira njegovu tehniku šuta.

Priznajem Žuninja. Moj omiljeni igrač posle Ronaldinja.

Hahahaha, kako komentator pokopa Hehusa poredeći ga sa Ronaldom (zubom). :D

Potpuna inicijativa brazila, medjutim ocajno losi u realizaciji...stoje na svojim polozajima i kao da igraju jelen super ligu, kao da ce lopta sama za njih da odradi posao

Joooj,ajmo kostarikanci jos petnaestak minuta.....Drzite se momci!!!:d

Da Rogerio Ceni, čitavu karijeru je igrao u Sao Paolo ja mislim. Nisam sigiran za slobodne ali znam da je penale uvijek izvodio.

Kakav je mjau av av av mjau mjau ovaj Nejmar..

Djubretu za ovo trebalo dati crveni,uleteti mu klizeci dok izlazi, gadjati ga upaljacima i novcicima i na kraju baciti bananu da se oklizne i polomi kao svinja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno