Na foto-berzi ima sigurno, a probaj i 423-290 (Dimke photo shop, kod d.kulture Vuk). Po radnjama u gradu tesko.Misha je napisao(la):Zna li neko gde ovo ima kod nas da se kupi i koja je cena?
Ej covek, tebi za cvece onda treba lux metar !!!Misha je napisao(la):inache, mogao bi neko ko se bolje razume u te stvari da mi kaze hoce li moci da taj fotografski svetlomer da sluzi gore opisanoj svrsi 🙂 [/edit]
vlasta je napisao(la):...
Ej covek, tebi za cvece onda treba lux metar !!!
Svetlomer, a tako se zove fotografska sprava, nije upotrebljiv za to.
Lux metar potrazi npr. po Conrad-ovom katalogu , www.conrad.de , pa ima ljudi koji to donose iz Nemacke.
izvini za dezinfromaciju....nece se ponovi.Hvala Kaiser za ove podatke da se odrzava u hotelu Slavija...
svetlomer, ali meri i opaljivanje flash-a.shta je flash-metar?
Foto bazar se odrzavao jednom u dva meseca, tako je bilo ranije. Svake nedelje sigurno nije.kaiser je napisao(la):kada sam poslednji put bio taj vasar se odrzavao na Slaviji.
Huh, da... zapravo, meni je i recheno da nadjem luxmetar i onda sam ja preko googla dobio da je to isto?! shto i svetlomer... moja greska izvinjavam se 🙂vlasta je napisao(la):...
Ej covek, tebi za cvece onda treba lux metar !!!
Svetlomer, a tako se zove fotografska sprava, nije upotrebljiv za to.
Lux metar potrazi npr. po Conrad-ovom katalogu , www.conrad.de , pa ima ljudi koji to donose iz Nemacke.
Svetlomer, dakle fotografska sprava, ne daje podatke u vidu lux-a, dakle nema takvu skalu, vec za konkretno merenje daje (pokazuje) kombinacije blende i expozicije.Misha je napisao(la):...
Inache, ne vidim kako i taj fotografski svetlomer ne bi mogao da mi vrshi pos'o, ako on izmeri kolika je kolichina svetlosti i prikaze to u luxima, super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari