Šta je novo?

svetlo za tastaturu

E jeste. Hvala. Samo nesto je poskupo :(

Skupo je jer ima potpis Razer. ;)

Ima li nešto slično za laptop?

@dulsrules:nema na čemu, sasvim slučajno mi je jednom bila pred očima u jednoj prodavnici dotične firme pa sam je zato upamtio

@vamosalaplaya:Imaš ovakvo nešto u raznim varijantama (mislim da sam video u MMHouse-u pre više meseci)

images

a ima i varijanti koje se kače na vrh ekrana (ovo nisam viđao kod nas, ali nisam ih ni tražio, možda ima negde)

images

Postoje oni Satzuma gedzeti medju kojima je i lampa. Mislim da je oko 600-700din.

Jeftinije je da naucite slepo kucanje :D
Ne al stvarno, naucite slepo kucanje, how hard can it be.

^Jako lep savet. Ozbiljno.

Mada, pazite, slepo kucanje jako zavsi od tastature. Ja sam 7 godina koristio običnu tastaturu i nisam mogao da kucam bez gledanja u tastaturu, a kad sam kupio laptop, treći dan sam primetio da više ne gledam tastaturu dok kucam.
Ne pokušavam da kažem da su laptop ili slim tastature bolje za slepo kucanje, nego da je jako važno naći tastaturu koja baš vama odgovara.

Слепо куцам на обичној тастатури, а на лаптопу у мраку и у лежећем положају машим само тако...

Ono što je smešno kod ove fotografije jeste što je ta lampica zakačena na Apple Powerbook, koji ima pozadinsko osvetljenje tastature. :D

Uzgred, mislim da je komšinica dobila u ComTrade-u, doduše pre skoro godinu dana, jedan usb kablić sa sijaličicom na kraju. Mislim da nije koštalo više od 200 dinara.

Tasteri na krajevima tastature se i ne vide.Bolje onda uzeti luminantnu tastaturu,za taj novac moze da se nadje nesto jeftinije.

+1

IMam ja razerov battlelight na mojoj tarantuli i svetlo je u odnosu an tastaturu premalo(preusko) tako da se neka trecina tastera u mraku ne vidi,a i malo smesno izgleda videti 2m siroku tastaturu koja na sebi ima 10cm siroko svetlo(karikiranje,al nije daleko od istine).Svetlo ne osvetljava ceo numericki deo(do desne ivice) i od tipa s tastera pa do leve ivice tastature).Lepo je imati takav gedzet da se upotpuni tarantula (jer bez svetla izgleda siromasno) ali je totalno nefunkcionalno i preskupo.
NAzalost od battleeye-a se odustalo(za sada,kako su mi rekli iz razera(a planira se od 2006)) ali ja bi rado zamenio svetlo battleeye-om jer mislim da je to mnogo funkcionalnije resenje nego svetlo...

Nazad
Vrh Dno