Šta je novo?

Sven Bomwollen

vamosalaplaya

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
630
Koliki su vam rekordi. Meni trenutno: 2153, za par sati igranja. Da li je neko zaskočio psa, i kojih sve fora ima. osim sirene i vanzemljaka?

Naravno da sam probao da zaskocim psa, ali se buni :D
Ja sam na 19xx (skoro 2k)......ovo sto imam ima 5 nivoa....da li posotoji negde neka full verzija? U njpj verovatno ima vise fora (pored gore pomenutih sirena i vanzemaljaca)
A sta je fora sa vanzemaljcima? Drpe ti ovcu, pa imas manje "posla"? :)

Jel bolje "odradjivati" ovce brze ili sporije? Kada joj napravis sunce, pa se ona oneraspolozi, pa joj opet napravis sunce i tako koliko god ima vremena da li dobijas vise bodova nego da je opalis odjednom? :)

Super je igrica :D , ako neko zna gde skinuti tu full verziju neka postuje.

A sta je fora sa vanzemaljcima? Drpe ti ovcu, pa imas manje "posla"?

Fora sa vanzemaljcima je da uđeš za ovcom u onaj 'vučni' zrak, pa vidi kakav ćeš iz njega izaći ;)

Pas može da se zaskoči, nisam razumeo da li ti je uspelo ? I ja imam samo 5 nivoa... Da li postoji kakav full ?

Ma kako bre ja nisam uspeo da odradim psa, nema sanse.

Ni ja nisam uspeo da zaskočim psa. Mislim da je nemoguće...
Nego, jel probao neko da zaskoči čobanina? :)

Moze se zaskoci ker, ali tek od treceg nivoa. Na 5-tom ce tesko ici, ne zato sto ne moze, vec zato sto se ker jako malo odmara.
Cobanin nikako.

Pozdrav!

Ja nisam odavle :)
o cemu se ovde radi???

Idi na post "Koju muziku slusate kada igrate igre" i tu ces naci link ka ovoj igrici - oko 5 MB.

Ja mora da sam corav... ne mogu da ga nadjem?

Nazovite me glupim, ali ne nadjoh igricu. Nije mi jasno da nisam uspeo da nadjem igricu na zvanicnom sajtu te igrice!!! Isao sam i na downloads, ali osim gomile slika nisam nasao igru.

Koliki su vam rekordi ? U txt-u dole su tips'n'tricks (altavistin prevod sa nemačkog)

Laza je napisao(la):
Nazovite me glupim, ali ne nadjoh igricu. Nije mi jasno da nisam uspeo da nadjem igricu na zvanicnom sajtu te igrice!!! Isao sam i na downloads, ali osim gomile slika nisam nasao igru.

Kako nema, pa ja sam odatle skinuo. Idi na google pa je potrazi.

Daj mi direktan link, ili kazi gde treba da kliknem.

Kazem ti ja sam ga sa tog sajta skinuo, a ti se potrudi da igru nadjes preko google-a, kako drugacije da ti pomognem?

Ja imam 790 poena....posle 3 partije....Kako da zaskocim psa?

Ja sam odvalio 3-4 ovce za jedno 10 sekundi i dobio sam andjeoski okvir iznad glave (i pesmu ALEEEELUJA:))
Cemu to sluzi?

Pa cini mi se da ti je tada lakse tj. brze "zadovoljiti" ostale ovcice.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja sam odvalio 3-4 ovce za jedno 10 sekundi i dobio sam andjeoski okvir iznad glave (i pesmu ALEEEELUJA:))
Cemu to sluzi?

Pas i cobanin ti ne mogu nista...

Steta...samo 5 nivoa...ja sam trazio svuda ovu igru ali nisam nista nasao....

Poboljsao mi se skor...1693 poena:)
Sad cu da skinem "uskrsnju" verziju:)

Poboljsao mi se skor...1693 poena:)
Sad cu da skinem "uskrsnju" verziju:)
Jel neko probao da kada se pojavi glavni mni igre i kada pocnu ovcice da trckaraju ekranom da klikne na crnu ovcu (dobije se neki prozorcic ali ne znam cemu sluzi)????

To tek od 3 nivoa, ako se dobro secam sta je Sale rekao... pogledaj neke prosle topice o tome, bilo je reci.

1890 poena 5 nivo i posle toga nema vise.KAda te zrak uvuce u svemirski brod pozelene ti oci i dovoljno je jednom da pridjes ovcici i ona ce se ~odusevi~.

borab je napisao(la):
1890 poena 5 nivo i posle toga nema vise.KAda te zrak uvuce u svemirski brod pozelene ti oci i dovoljno je jednom da pridjes ovcici i ona ce se ~odusevi~.

Ahahahah....to nisam probao....
Inace ljudi igra kosta samo 7.5 e

Nazad
Vrh Dno