Šta je novo?

Sven 2 !!!

RemblCrein

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
609
Neka mi neko posalje link sa koga mogu skinuti Svena 2.
Treba da bude freeware.

poz

freeware je samo demo verzija dok za celu moras da platis bar ovo sto sam ja nasao ali ne znam gde nasao sam na google-u

Ma samo uradi search ovde na forumu, sve te linkove smo davali ovde kad su izasle ove nove verzije, mislim da je to bilo pre anti-warez politike, tako da ih sada necemo ponavljati...ali mozda su neki jos zivi.

Tja, pa zar nije X puta jednostavnije tražiti sve retail, full i slično programe preko nekog p2p programa? Meni KaZaa redovno radi posao za bilo koji program ili igru.

Marko37 je napisao(la):
Tja, pa zar nije X puta jednostavnije tražiti sve retail, full i slično programe preko nekog p2p programa? Meni KaZaa redovno radi posao za bilo koji program ili igru.
Ja sam jedan program skinuo sa kaze i bio je bolan (jadan imao virus)... daleko im lepa kuća

imas PM

Ja nikad nisam skinuo nešto što je zaraženo, mada sam svaki put proveravao jer je verovatnoća da se fasuje virus na ovaj način prilično velika.

Marko37 je napisao(la):
Ja nikad nisam skinuo nešto što je zaraženo, mada sam svaki put proveravao jer je verovatnoća da se fasuje virus na ovaj način prilično velika.
Ma nisam se ni ja zarazio, al sam se izbedačio jer sam džaba skidao 10 mega :(

jel ima neko link za XS verxiju svena 2? ako ima nek mi je fisne na PM...

Marko37 je napisao(la):
Ste vi ljudi culi za iMash

[No message]

Vrh Dno