Šta je novo?

sve verzije Logitech-a G5

Ja sam imao staru verziju G5 1.5 godinu a onda mu je riknuo senzor. Dobio sam kao zamenu isti samo BF2142 verziju. Radi G5 dobro, preporuka je da koristite 2000 dpi jer tada radi najbolje (na manjem dpi hoce da preskoci po neki pixel), tegici su bespotrebni jer je ionako masivan. Ja na kraju resio da malo promenim tabor pa sam sad uzeo razer misa i tastaturu.
I ja kada sam kupio G5 izvadio sam skoro sve tegice iz njega, zapravo ostavio sam samo 4 tega od 1.7g u uglovima plasticnog kucista jer mi je tako odgovaralo.
Onda sam kupio novu podlogu za misa, okrenuo je na speed stranu i vratio sve tegice u G5 i to one od 4.5g :D tako da sad imam 8x4.5g jer mi tako ogovara.
Zato mislim da su tegici itekako potrebni ;)

Poslednja izmena:
Stvar navike, nekome odgovara sto veca masa. Meni licno ne, iako imam Razer Mantis speed podlogu, jer se nakon recimo 2 sata igranja (ili vise) online recimo Cod4 zamori ruka. Po meni je najbitnije kako mis lezi u ruci i kakav mu je senzor (optika, laser). Masa mozda pomogne ako si high sens igrac (veliki dpi + veliki ingame sens), a ako si low sens igrac onda ti masa samo smeta.

Vrh Dno