Šta je novo?

Sve sporiji Internet

police je napisao(la):
Hej man, iskuliraj malo. Ko je rekao da se ja ljutim na tebe?
Znaš, kada neko počne poruku sa:
"Kako bre cemu tolike hvala. Pa ocigledno da nemas pojma sta se..."
to mi zvuči malo ljutito, ali drago mi je da sam pogrešio. No hard feelings.

Alex je napisao(la):
Kod mene je na PTT-u ovih dana uzasno sporo.Citava dva minuta mi je otvarao Benchmark forum.:(
Dva minuta??Pa,ti za mene putujes brzinom svetlosti!:) Meni treba ponekad i desetak min.:( Ozbiljno,do pre desetak dana nisam imala vecih zamerki na PTT,ali sad ga stvaaarno preterase...I sve to otkako...: "Za Vašu informaciju urađena su poboljšanja i to - sa početnih 4Mbs brzina je povećana na 16Mbs a veličina email box sa 2Mb na 5Mb"...su uradili navedeno???Doduse,situacija je ubedljivo najgora sa Benchmarkom:( ,ostalo jos i 'taljiga' nekako.boom

Generalno za benchmark su bitni linkovi "domace infrastrukture", tj medjusobna povezanost provajdera. Ranije je ovo bila jaca strana naseg neta, mada u zadnjih godinu dana se i ovde vide ogranicenja. Znaci, ptt verovatno nije povezan direktno sa beonetom (ili gde je vec bmark) ili je veza preopterecena pa podaci idu ko zna kuda dok ne dodju.

YUBC je PUKAO!

Do Decembra 2001 je bio podnosljiv, a sada je prava katastrofa! Od 9 - 22 ponekad protok padne ispod 1Kbs.

U poslednje vreme Verat i Arkayu su odlicni.

Što se tiče PTT-a stvar je jasna:

Zbog problema na linkovima, koje od 15.03.2002. ima nas nadprovajder Deutsche Telekom, otezane su veze ka Internetu. Molimo korisnike za strpljenje, dok se veze ne normalizuju.

www.ptt.yu

delimir je napisao(la):
Što se tiče PTT-a stvar je jasna:

www.ptt.yu
Na PTT-eov sajt se ne može ući, kao što se ne može konektovati na net preko njihovih brojeva.
A ni pošta se ne može skinuti :(

Sezam radi lepo, u-tata u-tata :p

Vrh Dno