Pisao sam ja pre 4 - 5 dana, 20.6. poručio, 4.7. mi stigao mail sa papirima.2 Jula popunio pristupnicu za Grcki tag. Dobio potvrdni mejl i....nistaNe javljaju se
![]()
Pisao sam ja pre 4 - 5 dana, 20.6. poručio, 4.7. mi stigao mail sa papirima.2 Jula popunio pristupnicu za Grcki tag. Dobio potvrdni mejl i....nistaNe javljaju se
![]()
Možda si pisao ranije, ne lista mi se tema, koji tag koristiš, odnosno gdje si ga kupio? Treba da uzmem tag, trebaće mi većinom Srbija, BIH, Hrvatska pa da uzmem provjereno.Danas sam se vratio iz HR i mogu reci da je moja greska sto mi se enc rampa nije otvarala u dolasku. Morao sam prici blize rampi, jos mi zena danas vice sa zadnjeg sedista “pa pridji blize malo, jel nisi skontao do sad” 😆
Ne poklanjaš ništa, kada napraviš nalog poveži ga sa karticom. Kada prođeš naplatnu rampu, on će da ti skine prvo tih 600 dinara, a onda ostatak iznosa naplatiće sa kartice.Znaci poklonim im 600 rsd ako sam postpaid?
Grčki tag, prošlog četvrtka mi stigao mail sa papirima, potpisao, vratio, danas mi stiže mail samo sa tekstom: The procedure has completed.
Pisao sam im jel to znači da će sad da pošalju tag, još nisu odgovorili.
Jel i vama koji ste dobili tag stigao ovako glupav i štur mail u nekom trenutku pred slanje samog taga?
EDIT:
koji su parametri za logovanje na sajt? šta je username?
Ista situacija, morao da stanem i polako se približavam. Na jednoj rampi sam čak skidao sa onog nosača sa stakla dok nije registrovao tag.Danas sam se vratio iz HR i mogu reci da je moja greska sto mi se enc rampa nije otvarala u dolasku. Morao sam prici blize rampi, jos mi zena danas vice sa zadnjeg sedista “pa pridji blize malo, jel nisi skontao do sad” 😆
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari