Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Jeste al u pravu je, ovo se pravi za vecinu a prosecan nas vozac trazi da spava na jugu Srbije ili Makedonije. Mislim i bolje tako nego na silu ali to govori dosta. Mnogima i dalje treba emisija da bi znali gde da skrenu (da licno znam takav primer i nerviram se svaki pit kad pricamo o tome).

A tu su i kola. Starost i odrzavanje plus temperatura.

^ima li negde da se pogleda ta patrola osim opcije da se plati članarina i gleda na satplus.rs

^neće tako, isključi video nakon minut. Piše ili pretplata ili da skupljaš neke bodove itd.

Prilozi

• sathub.jpg
    sathub.jpg
    119.4 KB · Pregleda: 162
Spavanje ima svoje prednosti. Zašto biti 12-14h u kolima, nije isto kad imaš 25 godina i 50 godina, sa i bez dece itd.

^ima li negde da se pogleda ta patrola osim opcije da se plati članarina i gleda na satplus.rs
Za sada nema cele patrole. Samo imaš video javljanja i to 5 komada od kojih je jedno javljanje iz Bg kada su kretali ka Grčkoj.
U nedelju u redovnom terminu emituju epizodu sa ovom patrolom ali kako je rekao nije siguran da će na “habu” biti produžena verzija sa više informacija.

Ovi sa Enpay nisu normalni. Ne mozes ih dobiti ni emailom, ni telefonom. Par puta sam cekao po 1,5 h da bih od vecitog 6. u redu dosao do 1. i ... prekinu vezu. Reklamacija "odobrena" pre mesec i nesto, niti refundirali niti mozes stupiti u kontakt. Odoh do Poste po tag " Puteva" . A ja plajvaz i papir u ruke pa preporuceno i sa povratnicom :devilish: :ROFLMAO:.

Pisao emailove, zvao i cekao po 1,5 h on hold..do pre neki dan kada sam im napisao da cu proslediti inspekciji i Efektivi. Posaljem Efektivi prekljuce i odmah dobijem email od Enpay da mi je kredit na tagu uplacen ... Mesec i po dana i ko zna koliko emailova i eto, dovoljno je da im neko " pripreti" i odmah moze .Bedasto od njih.

@nodox nešto su govorili da će biti od juna meseca ove godine ali prema informacijama iz SAT emisije veoma su male šanse da tako nešto desi (najverovatnije neće biti ništa od povezivanja sa Grčkim sistemom ove godine).

Ovaj sto ide za Tasos preko Bugarske- nema greske. Isao za vreme korone. Zanimljivije nego preko Mkd ili Grcke. Zanimljiviji put, krajolik... Jedino sto ima neka deonica sa radovima, pa se vozi nesto sporije. Verovatno je do sad i ona sredjena. Bugarska- nema greske.

Zavisi koji deo Bugarske, mi smo jednom isli do Keramotija preko Negotina, tu je malo voznje brdima i dolinama, sporija voznja, ali prelepi predeli.
Ovaj standardni Dimitrovgrad put je ok.

Isti slucaj, podneo zahtev pre par dana, danas stigla dokumenta, nisam potpisao ona na grckom napisana, poslao mail bez njih, ali su mi odmah odgovorili da potpisem i te stranice i da im posaljem, odmah sam to odradio i dobio povratni mail da je sada dokumentacija kompletna.
Ovo je mislim rekord u isporuci TAGa iz Grcke, u ponedeljak poslao skenirane potpisane papire, danas me zove kurir iz DHLa da ima posiljku za mene iz Grcke.

Stigao mi je grčki tag. Ulogovao sam se u aplikaciju na telefonu. Da li treba da stoji ovo obaveštenje no QR transponder was found?

Prilozi

• IMG_3065.jpeg
    IMG_3065.jpeg
    38.4 KB · Pregleda: 70
  • IMG_3066.jpeg
    IMG_3066.jpeg
    45.6 KB · Pregleda: 124
Piše po netu da će Tall4All Grčku uključiti od 01.06. Ima li neke šanse? U svakom slučaju znace se sutra. Stigao mi je danas Grčki tag, 3 dana posle potpisivanja. Nisam platio ništa.

Piše po netu da će Tall4All Grčku uključiti od 01.06. Ima li neke šanse? U svakom slučaju znace se sutra. Stigao mi je danas Grčki tag, 3 dana posle potpisivanja. Nisam platio ništa.
Ma kakvi, to mozda tek od sledece godine. A i to je pitanje.

Poslednja izmena:
Upisao sam tablice za oba automobila kada sam se prijavljivao za grčki tag i stignu mi dva komada :) Jel se desilo još nekom?

Prilozi

• 20240531_171703.jpg
    20240531_171703.jpg
    217.8 KB · Pregleda: 100
I naravno zaboravio sam password, ne mogu da se ulogujem. A za recovery mi traži username koji tek nemam pojma kako ide..

Da se ispravim, moja greška, potrebno je prvo se registrovati na njihovom sajtu. U žurbi sve radim ***. Inače, tag koliko sam shvatio ne može u drugi auto i vezan je za tablicu. Postoji opcija dodavanja drugih vozila ali se dobija QR kod. Što vrv znači da opet mora da se stane.

Upisao sam tablice za oba automobila kada sam se prijavljivao za grčki tag i stignu mi dva komada :) Jel se desilo još nekom?
svima nam se desilo :)

takodje, isprobano jos prosle godine na rampama do Kavale, prolazi tag na rampi u grckoj i sa drugim tablicama, bitna je kategorija, isto kao i kod nas...

I meni stigao za 3 dana od slanja dokumentacije.
Takodje bez ikakvih troskova, pohvala za bracu Grke.

Nazad
Vrh Dno