jddipqd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.10.2000
- Poena
- 725
Nije podržan ni A2 (Zagreb-Macelj). Koliko znam tu ni nema portala za ENP.Onaj koji drži Bina, istarski ipsilon.
A8 (Matulji-Kanfanar) i A9 (slovenska granica - Kanfanar - Pula).
Nije podržan ni A2 (Zagreb-Macelj). Koliko znam tu ni nema portala za ENP.Onaj koji drži Bina, istarski ipsilon.
A8 (Matulji-Kanfanar) i A9 (slovenska granica - Kanfanar - Pula).
Po zakonu treba da se ima, apartat od 2Kg, tj S-2a. Ja sam nosio kada sam išao ali mi niko nikada nije tražio da pokažem. Svakako valja imati nikad ne zna čovek na kakvu će budalu da naleti i kakav je dan bio policajcu pa se onda na kontroli istresa, plus je jako korisno u slučaju, ne daj Bože, da krenu neke varnice oko instalacija.Traže li zaista Grci i Rumuni PP aparat kao deo obavezne opreme na uvid?
Front and Back znači "sa obe strane", tako da je dovoljno kako si rekao da se potpiše na dnu svih stranaSta im znaci ovo Front and Back??? Da li je dovoljno da se na dnu svih strana potpise?
Tako je .otkud znam sta im je u glavi i sta misle ili sta ne misle skeniraj i blanko strane i potpisi na dnu sa obe strane i posalji,samo mi fali da nisu uzeli prijavu jel nisam potpisao blanko stranu pa onda sve opetSkenirao si i tu praznu stranu?
ja sam u Maju mesecu cekao na odgovor emailom 10 14 dana,u Junu ocekuj minimum toliko ako ne i vise a Julu jos vise,jer sam ih pitao tipa posle 7 dana nakon sto nisu slali odgovor zasto se ceka ,odgovor je bio postepeno se povecava broj zahteva ne mozemo da stignemo da obradimo sve,kada su odgovorili da je sve ok TAG stigao za 6 danaJa sam sinoć poslao skeniranu dokumentaciju ali odgovor nisam dobio još.
Šalteruša, pa još Grčka...E, Grci su cudo. Malopre sam imao poziv iz Soluna i zena mi na Tarzan engleskom objasnjava da trebam da potpisem dokumenta i da ih skeniram i posaljem nazad. Pitao sam je u vezi potpisa i blanko strane ali me nista nije razumela. Uglavnom probacu sa potpisom bez prazne strane, malo mi je cudno ali... ko zna, videcemo... Hvala svima.
Ja ne znam zašto štampate uopšte. ja sam na beli papir uradio potpis, slikao, to napravio transparentno i onda samo potpis lepio na PDF ili slike šta su već slali i poslao. Tako oduvek radim za sve kad ne traže štampani primerak.Ko nema skener, ja sam slikao i slao. Potpise se svaki papir koji izadje iz stampaca dole...
Isto tako, mada kada sam jednom napravio potpis, sacuvao tu sliku i koristim stalno.Ja ne znam zašto štampate uopšte. ja sam na beli papir uradio potpis, slikao, to napravio transparentno i onda samo potpis lepio na PDF ili slike šta su već slali i poslao. Tako oduvek radim za sve kad ne traže štampani primerak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari