Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Te kartice funkcionisu, tj danas sam sipao gorivo i uzeo jos malo bodova. Ne vidim razlog da se ne mogu iskoristiti.

Nestane aplikacija sa Play Store a nemaš fizičku.

U tom slucaju da. Ja imam fizicku.

Nema vise popusta za tag definitivno ni za fizička ni za pravna lica… sad stigao mail sa računom za prvi deo oktobra… stvarno su neverovatni…

Obaveštavamo korisnike post-pejd sistema elektronske naplate putarina u R. Srbiji da je došlo do promena u načinu obračuna i da je odlukom JP “PUTEVI SRBIJE” broj 953-14410/25-7 i zaključkom Vlade R. Srbije, “Službeni glasnik RS”, broj 58/2025 od 03.07.2025. - svim korisnicima post-pejd sistema naplate putarina ukinut popust za blagovremeno plaćanje. Odluka je stupila na snagu 01.10.2025. godine

A za EV vozila jel pise nesto? Imao sam 16% popusta. Kad pogledas i to je smesno, ali ajde...
Edit: Sad videh i ja, dobio sam obavestenje uz Enpay racun.

A za pripejd? Bilo je 6% popusta kad uplacujes.

Izgleda da im baš gori kad su ovu mizeriju ukinuli... Neverovatno.

Pre dva dana koristio tag, postpaid je u pitanju i dalje ima popusta od 6%. I danas idem na autoput pa cu za dan dva javiti kada stigne mail.

Izgleda je samo za Enpay, drugi tag za EV Toll4All juce prodjoh, i dalje imam 10% za EV +6%...

Definitivno Toll4All ima i dalje popust, pravno lice je u pitanju. Sutra mi je presek za Enpay za fizičko lice, pa ću videti kakva je tamo situacija.

Interesantno da se Enpay poziva na odluku puteva Srbije o ukidanju popusta, a ipak sa druge strane kroz Toll4All popust i dalje postoji.

Stigao mail, i dalje ima popusta. Tag kupljen u mts-u i njihov sajt koristim za tag. U pitanju je fizičko lice.

Jedino logicno resenje je da ostali provajderi ( sem enpay ) daju popust na svoj racun jer ne verujem da nisu svesni odluke drzave ( mada ni to nije iskljuceno sad kad bolje razmislim :ROFLMAO: )

Treba sacekati malo i videti pa se ako se nastavi tako prebaciti na one koji imaju, nije neki popust ali sto se kaze leba ne jede...

Nazad
Vrh Dno