Šta je novo?

svchost big problem!

cunga_lunga

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
619
Sta se desava... posle nekog vremena, sto mi je upaljen kompijuter pojavi se prvi prozor (gornji - pogledajte sliku), a zatim posle nekog vremena i drugi. Ne znam kada se sta otvara, jer mi je kompijuter non-stop upaljen, i nisam uvek tu da vidim, tako da se pojavi samo od sebe.

Kada to sve pozatvaram, Windows se na trenutak prabaci na Windows 95 temu, vrati u normalu i sve radi kako treba, ali sa jednom cakom, nema zvuka u igricama, filmovi i mp3, dok Windows-ovi standardni zvukovi se cuju.

Sta mislim da se desilo? Radio sam defragmentaciju sa windowsom i sve je bilo super, ali sam nakon par dana dobio O&O Defrag i rekoh aj da probam njega. Kada je krenuo da radi zaustavio se na jednom bloku koji nije mogao da defragmentuje, a u njemu je medju ostalima bio i svchost.exe, cancel-irao sam i probao ponovo, ali ista stvar, tako da sam odustao i posle nekog vremena je to pocelo da mi se pojavljuje.

Reinstalirao sam Windows, tj. podigao sam postojeci (koji je i bio), jer koristim Farstone Drive Clone, ali i dalje se pojavljuje. Malo pre sam ponovo odradio defragmentaciju iz Windowsa, pa cu videti!

Sta mislite sta je u pitanju, da li mozda neko zna i kako da resim problem?

Rekoh prvo da pitam ovde, ali poslednja solucija mi je da uradim format diska!

Inace disk je Maxtor 80GB, sa dve particije 20 + 60, NTFS, Windows XP SP2!

Sada sam tek video da to vec postoji na forumu, a ja se raspisao....

Prilozi

• svchost.webp
    svchost.webp
    33.8 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno