Šta je novo?

Svaki petak izuzetak :)

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Mladji za ovaj slogan ne znaju, stariji znaju da je tog dana izlazio Politikin zabavnik

Sledeceg petka krece sa radom novi Benchmark (25.02) - priredicemo i adekvatnu konferenciju tog dana, na kojoj cemo predstaviti ono sto ce Benchmark pokusati da ostvari u narednim godinama

Novi Benchmark bice online u popodnevnim casovima - odmah nakon predstavljanja (siroj) domacoj javnosti

Aj neka je sa srecom.

Da, nek je sa srećom:)
Pa šta nam lepo spremate?:p

Ja na osnovu naslova pomislio da je ovo neka gay tema :).

Kad zavrsimo sa sajtom, vracamo i tu temu

Napokon. Lepo od vas. :)

Sreću ću da vam poželim kad to proradi. :p

Puno srece i uspeha u daljem radu i da nam se opet otvori BenchHouse (neka bude kao i onaj stari nista mu nije falilo :D)

Hvala drugari - losije od ovoga ne moze biti :p

Da ce biti drugacije, bice - i to mnogo, necete prepoznati: da, malo sam se promenila :D

And now, something completely diferent

P.S. Banera ima 4 puta manje :D

I, koliko ti duguju programeri? :d

Nadam se samo da neće redizajn da vas košta 26000 evra :d
Puno sreće i uspeha želim!

Tu je negde :p

Srecno samo nemoj opet da bude sa Error 404 ko sto je bilo pri ondasnjim radovima na sajtu pls :)

Nema džumle, nema errora :)

Srecno!:wave:

svako dobro vam zelim :D
mada iskren da budem, sve vesti pratim preko foruma :)

koji baneri ja nisam video ni jedan so far ni na ovom, ad block ftw

ja na sajt idem jedino zbog microsoft nagradne igre i to preko šugavog IE9 koji je najveći krš od browsera ikad napravljen i ne može sajt ni da otvori kako treba :D

ja na sajt idem jedino zbog microsoft nagradne igre i to preko šugavog IE9 koji je najveći krš od browsera ikad napravljen i ne može sajt ni da otvori kako treba :D

Pa koliko to puta ides zbog nagradne igre? :D

Vrh Dno