Šta je novo?

Survarium

Steta sto ovo nema singleplayer...

Alpha je krenula danas. Meni ovo izgleda kao Red Orchestra 2 u Stalker okruzenju.

[YOUTUBE]G1xpavnYH1U[/YOUTUBE]

Katastrofalno lose izgleda i radi... Nema ovo nikakve veze sa RO2. Skroz amaterski djeluje, pa neka je "alfa" verzija.

Ovo je bas jadno. Zar nisu mogli da naprave single player igru sa tematikom stalkera. Samo da promene ime i sve bi bilo uredu. Championship manager je svojevremeno izgubio ime i morao da bude preimenovan u Football manager, pa im to nije naskodilo. I ovi su trebali istom logikom...

Ovo se ni po cemu ne razlikuje od bilo koje multiplayer pucacine. Tacnije, razlikuje se dosta, ali samo od onih dobrih. Nisam pazljivo odgledao klip, ali ne vidim ni da ima mutanata.

Bas sam planirao postovati danas ovaj video.

Btw, ovo postaje sve bolje.

Haha Starac znao sam ako iko bude odgovorio onda bit ces to ti prvi :d slazem se izgleda sve bolje i bolje.

Sta izgleda bolje ??? :d

Ono izgleda kao Far Cry, kakav bre Stalker. Nema tu ni ,,a" od one atmosfere koja je krasila franšizu. Ja sam to otpisao u trenutku kad je postalo MP only

Haha Starac znao sam ako iko bude odgovorio onda bit ces to ti prvi :d slazem se izgleda sve bolje i bolje.

Ne pratim ja bas desavanja oko ove igre. MMO naslovi me ne zanimaju uopce. Ovo cu vjerovatno skinuti da vidim cisto sta su napravili.

Danas sam otisao na njihov forum nakon nekoliko mjeseci, i vidjeh taj video. Primjete se poboljsanja u odnosu na ranije verzije, pa sam iz toga razloga i mislio kaciti video. Ali to je jos uvijek nedovrsena verzija.

Bilo bi dobro da ovo njima zazivi, da uzmu kes. Ko zna, mozda nekad odrade i nekakav SP?

Al' pazi, planirao je da ga postavi danas, znaci psihicke pripreme

Mene ovaj naslov cini tuznim Supermene :)

Pa ovo je stvarno kilavo, pa tu u opšte nema one atmosfere, užas! :(
Starac, jesi probao STALKER SOUP?

Poslednja izmena:
Pa ovo je stvarno kilavo, pa tu u opšte nema one atmosfere, užas! :(
Starac, jesi probao STALKER SOUP?

Nece ni biti one atmosfere. Raspitivao sam po Survarium forumu i prica se da ce igra jako malo liciti na Stalker. Mislim da ce jedina slicnost biti par lokacija, anomalije, i naravno frakcije?

Nisam probao Stalkersoup. Narodnayu Soljanku jesam.
Ne volim mega-modove, a pogotovo ne te sto ubacuju elemente iz drugih igara. Prvo bih morao modovati mod; izbaciti te elemente ako je moguce, tj. ako nisu previse razbacani po fajlovima. Takodjer ne svidja mi se to sto su uradili sa texturama. Znaci treba vremena da se sve to promjeni, i nakon svega tog da mi igra negdje zabaguje i sl!?
To je inace problem sa mega-modovima.

Nema puno elemenata iz drugih igara ja sam do sad video 3 ništa preterano ali jeste malo naporan jer ima baš puno da se igra.

Jel upao ko u betu dosad? Koliko imate karata za izvlacenje u lutriji, meni pise 12?

Ne mogu da skontam da li je samo tada dostupan download, ili igra moze da se isproba samo tokom ta 24h?

Verujem da je ovo drugo u pitanju.

Stigao mi sinoc prazan mail od Survarium-a, ulogujem se na sajt da proverim - upao sam u betu. Krenem sad da skidam - prosecna brzina skidanja manja od 10KB/s. Probacu ujutru, kad Rusi spavaju.
Inace su povecali broj naloga koji ulaze u betu, jer se umesto na 20 minuta, pozivnice sada dodeljuju na 1 minut.

Evo odigrah nekih 15-ak minuta, mogu vam reci da ne deluje lose. Nema neku spektakularnu atmosferu, deluje kao svaki drugi co-op, ali zanimljivo je. Prvi utisak je da bez dobrog tima nema sta da se trazi u igri - 3 puta sam krao kutiju iz protivnickog kampa, sva 3 puta su me ubili kao zeca jer me niko iz tima nije pokrivao.
Prilicno je zahtevna, na 1080p morao sam da oborim skoro sve na medium, bez AA, ne mogu da se setim sta sam jos obarao, i FPS je izmedju 20 i 30, moracu jos da obaram detalje. Doduse, nije ni moja karta bogzna sta, ali pretpostavljam da vas interesuje.

poanta je da trebaš što više kutija naći oma na početku,a posle ide rokačina,krađa i traženje artefacta

Evo odigrah nekih 15-ak minuta, mogu vam reci da ne deluje lose. Nema neku spektakularnu atmosferu, deluje kao svaki drugi co-op, ali zanimljivo je. Prvi utisak je da bez dobrog tima nema sta da se trazi u igri - 3 puta sam krao kutiju iz protivnickog kampa, sva 3 puta su me ubili kao zeca jer me niko iz tima nije pokrivao.
Prilicno je zahtevna, na 1080p morao sam da oborim skoro sve na medium, bez AA, ne mogu da se setim sta sam jos obarao, i FPS je izmedju 20 i 30, moracu jos da obaram detalje. Doduse, nije ni moja karta bogzna sta, ali pretpostavljam da vas interesuje.

Karta ti je zrela za mirovinu :)

Nema se puno vremena za igre, tako da ce starosna granica za odlazak u penziju da joj se pomera svake godine.

Dobih preko nekog sajta(nzm ni sam kog,ni kada sam se prijavio:d)beta key,i samo cu reci igra je deluje fantasticno u ovom (ranom beta)buildu.Igra mi radi na i5 3350p i gtx 660 ti na medium i filteri do kraja(koji donose najvise sto se grafickog prikaza tice)na nekih 60-70,i na medium izgleda zaista odlicno na ultra nekako previse tamno,razlika u odnosu na medium su prenaglasene senke i blur.To je to,za sada posle 2h igre najpozitivniji utisci.Sa te strane i nije nesto sad zahtevna,kao sto rekoh na medium izgleda brutalno dobro,a na ultra i nije neka razlika.

Moze ova igra da bude naslednik cega god hoce. Grafika na mediumu u najboljem slucaju moze da parira vremesnom Ro2 na medium setovanjima. Napucavanje je ocajno (imho). Ako se neko zalio da je mala mapa u Titanfallu, e pa ovde je jos manja. Da ne pricam sto se ceka prilicno da bi se uslo u neku partiju...
Pokusao sam, ne mogu da kazem da nisam. Pao uninstal.

Vrh Dno