Šta je novo?

Surround slušalice

mean_machine

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
350
Šta može da se kupi u Srbiji a da valja? Vidi da ima par sluški koje se prodaju ali nisam siguran šta valja.

Izgleda da cu pazariti SpeedLink Medusa NX 5.1 (ako se pojave kod nas) ali bih da cujem i druga misljenja

Poslednja izmena:
od speed-link-a nema dalje! moja omiljena firma...najjaci su!

Kupio sam Medusa NX. Igre nisam probao tj. malo stalker ali nije bi bila podesena zvucna kako treba. Sto se tice filmova moram priznati da me je bass vibration odusevio. Nisam probao ni jedan 5.1 film. Sto se tice izrade, prezadovoljan sam.

Jedina mana je tezina. Doduse gornji ram je veliki sa velikim sundjerom pa ne osecate to toliko ali kada pomerate glavu primetite tezinu.

Ajde da malo opisem sluske.

Surround postoji doduse to primetite tek kada ne obracate paznju :D Npr. u Stalker-u CS kada sam kod trgovca a okolo svrlja neki mutant cujete kako obilazi oko zidova utvrdjenja.

Meni se ipak znatno vise svidja bas vibration, u nekim slucajevima je bolji od vufera.

Poslednja izmena:
Ja imam stariji model Medusa Home sa sa sopstvenim pojacalom ( http://www.medusa-usa.com/medusa-51-home-edition-p-876.html ), pazario sam ga jos prosle godine i prezadovoljan sam jedina mana je sto se jako greju (tj. zadrzavaju toplotu tela) zbog materijala kojim je prekrivena kontaktna povrsina samih slusalica - al bar zimi nemam problema sa hladnocom. :)

Nazad
Vrh Dno