Šta je novo?

Suplementisport.com iskustva?

MarkosNi

Zapažen
Učlanjen(a)
28.12.2021
Poena
21
Nasao sam proizvod koji zelim da uzmem kod njih, ali nikako da na sajtu pise nesto tipa "kontakt telefon" ili "nesto o nama". Jesu li legit, da li neko ima nekakva iskustva sa njima?
Eventualno ako neko moze i o myprotein.rs da podeli skorije iskustvo

Ja bih od ovog bežao...

PdqrSpi.png

Pa tako se i meni cini nesto, a i ako vi tako kazete onda je to to. Pokusacu sa battery whey pa sta mi bude
hvala na odgovorima

Pritom, ako nije tajna, sta si nameravao da kupis? Mozda neko zna neko alternativno mesto/sajt...
EDIT:Istovremeno smo napisali poruke. Imas dotican whey na proteini.si a vrlo verovatno i po prodavnicama na FB..pretrazi malo
Inace za 800gr whey-a dati 2500din (na proteini .si) je suludo. Jedino interesantno je sto ima u sebi kreatin i glutamin sto nisam vidjao u drugim whey proizvodima.

Poslednja izmena:
Da, taj sajt sto si naveo ne deluje uopste pouzdano, def. nije zvanicna registrovana prodaja pa ti je tu i rizik.
Sto se tice regularnih suplement shopova, najveca preporuka za
kako po odnosu cene i kvaliteta, tako i po profesionalnosti i usluzi,
Ako ces whey protein, nemas kod nas ja mislim nista povoljnije cena-kvalitet od ovog The Amnino Whey 3.5 kg za 5899din + besplatna postarina (za narudzbine preko 5000din)
a to je sa 15 posto popusta u odnosu na redovnu cenu, posto je svakog dana od 14-15 h happy hour na sajttu za sve -15 %.
Imas i ovo manje pakovanje Basic whey 1.8kg za 3600 din.

Uzeo skoro ovaj za 6900din:
Cookie ukus i sasvim je OK. Ne treba bacati pare na neke skuplje.
Takodje povoljan je kreatin od istog proizvodjaca.

Takodje preporuka za amino sto se tice odnosa cene i kvaliteta ali ukus mi nikako nije legao. Ja sam trenutno na multipower whey i zadovoljan sam.
Inace za pretragu na fb kucaj suplementi pa ili shop, srbija i sl naci ces sta treba ;)

Preporuka za supplement store.

Nazad
Vrh Dno