Ja sam dugo koristio na OP8Pro neki Baseus 2m kabl sa VOOC "sertifikacijom" i radio je Warp charge, grejao se koliko i crveni originalni.
Baseus je definitivno proveren i radi kao doksa, sta god od njih, kroz ruke su mi na desetine prosli bili, kome god sam ih za rodjendan ili nesto slicno poklonio, i dan danas ih koristi 👀
Essager takodje okej, da kazemo slicnog kvaliteta kao Baseus, mada nisu bas tier1 kao oni.
KUULA, TOOCKI i ostali vec spadaju pod znak pitanja, ali bar imaju ime neko 😂
Sad da li ce nesto izazvati pozar, obicno je (opet, nisam ekspert pa ne mogu da pricam, samo se vodim logikom) u pitanju kuciste koje nema failsafe da iskljuci,, a povlaci jacu snagu od deklarisane, i takvi punjaci se vide na kilometar, po tezini (laki kao pero, a sa po 2-3 porta, 'sve' od brzih standarda podrzavaju, itd). Sa kablovima nikad nisam imao da se ijedan grejao, barem sa obicnim QC/PD standardima, za VOOC je drugacija prica koliko citam ovde i na netu.
Svakako ce biti veselo traziti 'original' ovde osim ako nije polovan u pitanju, jer nikad nisu kod nas imali uvoz i predstavnistvo, koliko mi se cini? Vivo ima kao, ali ne znam jesu kompatibilni kablovi.