Šta je novo?

Supernova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

petra06

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.2023
Poena
11
Uzela sam supernova paket, međutim internet ima veoma mali domet, zanima me da li je moguće da ja kupim ruer i od njih zatražim karticu kako bih povećala domet interneta, da li će to pomoći ili ne?
I još jedno pitanje koliki je rok za prekid ugovora?

internet mali domet nema
vec WI FI verovatno
mozes da kupis extender koji stavis u zid i deli dalje signal itd , za raskid ugovora uvek je bilo barem 30 dana ? ako moze neko neka objasni vise

inace ako nisi zadovoljan signalom iskreno to nije razlog za raskid ugovora u prevodu uzeo sam potpisao sam e znas ne svidja mi se sto nije 300mb nego 290.

30 dana je tzv. otkazni rok. Ako se po isteku 24 meseca ne namerava produžavati ugovor, tj. potpisivati novi ugovor na određeno, najbolje je negde 23. meseca (oko 30 dana do isteka ugovora) podneti zahtev za raskid. Jer po isteku 24. meseca se ugovorne obaveze tarifiraju po ugovoru na neodređeno, tj. cena je veća.
Za bolju mrežnu pokrivenost može ruter, extender, sve zavisi od koliko novca može da se izdvoji, položaja u objektu, mogućeg kabliranja itd.
Postoji tema za Supernovu pa može tamo da se pita sve što se tiče tog provajdera.

Ako sam dobro razumeo internet je uzela skoro. Ako je paket narucila online onda moze u roku od 14 dana da vrati opremu i odustane od uo. Samo ne razumem o kakvoj kartici pise?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno