Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Da li ima neka posebna instrukcija za instalaciju? Posto skinuo sam aplikaciju pokusao da instaliram na hph07 i to nece. Pokusao sam i da umesto .xapk stavim samo .apk ali nece ni to. Ako moze daj neku smernicu. Hvala
Mozes ti i da uspes da je instaliras ali nova move nece da radi na hph07 i hp4024 uredjajima.

Xapk fajl je najlakse otvoriti preko total comandera aplikacije. Raspakujete xapk ili total comander otvara i bez raspakivanja i instalirate prvi fajl tj. fajl koji zauzima najvise prostora. Kod mene radi na firetv.

Ne može da se instalira samo base apk file iz raspakovanog xapk i da aplikacija funkcioniše kako treba 😂😂
Naročito ne ako u split-u postoji apk sa lib fajlovima za arm7 vs arm8.
Raspakovani xapk može bez dodatnih aplikacija da se instalira koristeći ADB "install-multiple" komandu.

Ovo je custom ROM, trebalo bi naći GAppse koje odgovaraju i mogu da se instaliraju preko njegovog rekoverija. Nemam info da je neko razvijao. Ima ih za Andoid 9, ali sumnjam da će raditi. Play Store zahteva gomilu servisa.
Instaliraj Aurora Store ako je potrebno za aplikacije.

Ne može da se instalira samo base apk file iz raspakovanog xapk i da aplikacija funkcioniše kako treba 😂😂
Naročito ne ako u split-u postoji apk sa lib fajlovima za arm7 vs arm8.
Raspakovani xapk može bez dodatnih aplikacija da se instalira koristeći ADB "install-multiple" komandu.
Kod mene radi. 🙂

@nemanjasb

Instaliraj tako sad Move v2.03.40 pa vidi kako će taj pristup da ti "radi".
Ta verzija za razliku od prethodne koristi i ima izdvojene libs van base.apk.

Uostalom poenta nije samo to da li ti radi Move aplikacija nego da naučiš kako se (ne)instaliraju xapk fajlovi i da za to koristiš odgovarajući alat.

Da može sve da funkcioniše bez svih split-ova ne bi se isti ni distribuirali / skidali 😂

Pricamo za 2.02.33 sto je neko poslao u nekom od prethodnih postova ali dobro bitno je da smo naucili nesto novo. 🙂

Prilozi

• 17668364052161863212066944836675.jpg
    17668364052161863212066944836675.jpg
    256.7 KB · Pregleda: 24
Evo probah sad i poslednju verziju. 🙂

Prilozi

• 17668370171146620581418867230471.jpg
    17668370171146620581418867230471.jpg
    269.8 KB · Pregleda: 23
Nešto ne štima u tvojoj priči. Ili je Total Commander bio dovoljno pametan umesto tebe instalira i ostale split apk fajlove.
Ta se dilema rešava sa ADB "pm path <package>" odnosno "cmd package path <package>" komandom pa vidi šta sve koristi / šta je instalirano.

Ima li neko rešenje kako bi YouTube radio na Move boxu? Od pre neki dan mi izbacuje poruku "YouTube nije podržan na ovom uređaju".

Pozdrav, šta je ustvari HDR opcija na ovom uređaju, bilo je pre ovde reči o tome ako se on ugasi da je bolja slika, ako neko zna da objasni, ima opcija "uvek" i "adaptiva"...

Ubacio sam bežičnu tastaturu Logitech k400r koja radi, međutim kad pokušavam da kucam ručno preko daljinca ne radi ok, strelice rade ali ok ne? Kako da vratim na staro? 😅

Da li je neko imao problem , da Move box neće da uđe u recovery mode?
Milion puta sam probao sa power dugmetom i priključenjem napajanja i nikako neće.

Nece ako je prethodno nesto cackano na boxu.
Factory reset ili instaliraj fw zip pa onda probaj.

Nece ako je prethodno nesto cackano na boxu.
Factory reset ili instaliraj fw zip pa onda probaj.
Jel ima još neka opcija za factory reset?
Kako da mu ubacim drugi fw? Ne mogu da ga povežem preko adb, ne mogu u recovery kao što sam i rekao?
Ima li još neka caka?

Unapred zahvaljujem ?

Jesi probao da ubaciš flešku pre no što pokreneš recovery? Ja sam uvek radio sa prethodno ubačenom fleškom i radilo je. Jeste glupo, ali možda proradi 🙂

Jedino što mi još pada na pamet probati sa tastaturom u USB portu i držati neki od F tastera umesto Power pri ubacivanju napajanja...

Po mom iskustvu, svi boxovi koji neće u recovery držanjem power dugmeta imaju adb pristup i u tom slučaju ulazi se u recovery preko adb reboot recovery.

@bogata_sirotinja vidi u nekoj od odgovorajućih tema u podforumu "internet provajderi"

@kalehrl i @Stimpi
Zahvaljujem vam na odgovorima i hvala što ste me usmerili kako da osposobim MOVE box.
Uspeo sam da ga resetujem na fabričko podešavanje preko USB-TTL adaptera. Pustio sam Box da uradi nadogradnju na novi FW i onda sa DEL1042DEL uspeo da sa ADB ubacim Wolf, ButtonMaper i ostalo što je meni bilo od koristi.

Nazad
Vrh Dno