Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Bolje ne instaliraj jer slimbox puno prcka po sistemu tako da ako instaliras bez brisanja moze da dodje do problema.
To za napajanje mi se nikad nije desilo sa bilo kojim romom tako da je to verovatno nesto hardverski.
Crvena led uvek gori tako da daljinski pali box iako se ne pali zelena led.

pozdrav svima.
Ja imam obican resiver supernova kako da pomocu usba instaliram azuriranje sistema valjda?
kontam da bolje pitam vas nego da na svoju ruku skinem nesto ovde metnem usb i pokrenem bojin se da stogod ne explodira?

@jablan7373 prelistaj celu ovu temu ako je taj risiver u stvari Move box

Evo ti sa ubacenim drajverima i remote configom:
Nemam taj model da probam ali bi trebalo da radi.
Još jednom hvala za rom.
Do danas je super radio, ali po današnjem uključenju, wifi se ponovo ponašao kao i na originalnom slimboxtv-u kao da ga nema, prijavljuje da nije povezan, u podešavanja sustema na glavnom ekranu ne može ni da uđe, softverski restart uređaja vrti beskonačno i bezuspešno. Uspeo sam nekako da dođem do podešavanja za wifi, ali je tu prazan ekran, samo u vrhu stoji naziv zaglavlja "WiFi".
Pomoglo je vraćanje na fabrička podešavanja, i od tada ponovo radi bez problema.
Imaš li ideju šta bi mogao da bude uzrok?

Ako mogu da odgovorim umesto @qryak , koristim Aidan's ROM [S905X] [ATV 9] (Ampak AP6212).Za box nemam originalan daljinski ali radi wifi tastatura sa integrisanim tačpedom i jedino na ovom rom-u box se povezuje na ruter preko wifi-a i radi kako treba. Od aplikacija Wolf Launcher , Smart Tube , Iris rade korektno obzirom na specifikacije box-a. Porbao sam Slimbox i AtvXperience, ali na njima ne radi wifi.
Jel moze da se stavi custom rom na move kutiju?
Jesi li pronašao netflix koji radi?

Mogu li linkovi koji rade, ako je ovo Netflix koji radi? :)
Ne🥺

Ne🥺

Nmg da skinem

Još jednom hvala za rom.
Do danas je super radio, ali po današnjem uključenju, wifi se ponovo ponašao kao i na originalnom slimboxtv-u kao da ga nema, prijavljuje da nije povezan, u podešavanja sustema na glavnom ekranu ne može ni da uđe, softverski restart uređaja vrti beskonačno i bezuspešno. Uspeo sam nekako da dođem do podešavanja za wifi, ali je tu prazan ekran, samo u vrhu stoji naziv zaglavlja "WiFi".
Pomoglo je vraćanje na fabrička podešavanja, i od tada ponovo radi bez problema.
Imaš li ideju šta bi mogao da bude uzrok?
Ne znam. Nemam taj box da testiram.

Kupio sam smartbox preko KP od korisnika Dima ali nemam kontakt više a treba mi još jedan uređaj, ima li neko kontakt jer nema oglasa više za smartbox sa nalozima? 😁

Zna li neko kako da podesim i gde da upisem komandu da Bluetooth bude po defaultu uključen posto je isključen na februarcu.
Hvala.

Pokusavam da instaliram Iris Smart aplikaciju na ovaj s905x3 box ali nema sanse. Odakle god da skinem apk nece da zavrsi instalaciju. Ima li neko resenje za ovo?

Pronađi najnoviju verziju apk, ona može da se instalira.

A gde da je nadjem ? 1.99.50 mi izbacuje da je najnovija i ta nece da se instalira. Ima li novija?

Tu verziju sam instalirao.

Prilozi

• 20250219_202356.jpg
    20250219_202356.jpg
    553.3 KB · Pregleda: 57
  • 20250219_202413.jpg
    20250219_202413.jpg
    339.8 KB · Pregleda: 56
Hvala, nešto neće na mobilnom da skine, probaću sutra na računaru.

Nazad
Vrh Dno