Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Da li je moguce nekako uci u recovery mode jer ne mogu preko adb se konektovati na uredjaj izbacuje error.

Ako možeš da instaliraš aplikacije, skini terminal emulator, pokreni ga i kucaj reboot recovery

Da bi ste ušli u recovery mod na Move uredjaju izvucite adapter iz utičnice i držite dugme za paljenje uredjaja. Nakon toga uključite adapter ne puštajući dugme sve dok ne budete ušli u Recovery mod. Napomena: počeće klasično bootovanje softvera ali vi i dalje držite dugme za paljenje uredjaja.

I onda preko fleške instalirati stari firmware. Pre toga isključiti internet da ne bi nakon instalacije automatski krenula nadogradnja.
Kod mene inače samo Kodi radi. Probao razne verzije Youtube aplikacije, neće ni da ih otvori. Ima li neka koja provereno radi?

Puno hvala, kolega. :)

A znaš li možda koja verzija Eon aplikacije radi? :)

Dobar je i YouTube next od istog autora:
Meni ne radi boot u recovery mode držanjem dugmeta. Moguće zbog toga što po bootovanju ne ide direktno u Supernovin Launcher već nudi izbor launchera.

@momboj
Prelistao sam i nema verzije za Eon na ovoj temi. Postavljena je verzija za Netflix. Objavio si da si instalirao modovanu verziju i da radi, ali nema je na ovoj temi.

Hvala. Kod mene ni da mrdne od početnog menija za izbor jezika.

Instaliraj Android TV verziju:

Jao, nkad se ne bih setio. Hvala !!!

Da li je i ako nije kada će izaću update za novi interfejs na Move box?

Dobar je i YouTube next od istog autora:
Meni ne radi boot u recovery mode držanjem dugmeta. Moguće zbog toga što po bootovanju ne ide direktno u Supernovin Launcher već nudi izbor launchera.
Nije sigurno do launchera- zna se sta je starije... Mene cudi da je resset preko power dugmeta

nije mi jasno gde gresim, pa kod mene nece
preuzeo sam "p212-ota-full.zip" prebacio ga na fles, usao u recovery mode, zatim Apply update from EXT, zatim update from udisck i tu je ovaj "p212-ota-full.zip" pokrenem ga
ali izbaci sledece:

-- Install / udisk/p212-ota-full.zip ...
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:footer is wrong
Update package verification took 0.1 s (result 1).
E:Singature verification failed
E:error: 21
Installation aborted.

Ponovo skini fajl i prebaci na flešku. Izbaci je iz kompa pravilno preko eject i probaj ponovo.

uvek tako i vadim fles, probao sam i da formatiram fles, ali opet isto

Nisam znao, ova aplikacija u Wolf launcheru, može da učita sve tv i radio kanale iz paketa. Jedino, ne mogu da nađem kako se izlazi iz nje. Zato kad hoću da je zatvorim, moram da se prebacim u Supernovin launcher.

Prilozi

• 20211118_094417.jpg
    20211118_094417.jpg
    256.5 KB · Pregleda: 204
  • 20211118_081142.jpg
    20211118_081142.jpg
    194.6 KB · Pregleda: 195
  • 20211118_081001.jpg
    20211118_081001.jpg
    236.3 KB · Pregleda: 202
Live Channels app? Šta će to biti da su odradili i implementaciju za to...

@kalehrl
Jesi li skenirao kanale preko dvb-c?

Prilozi

• 20211118_115501.jpg
    20211118_115501.jpg
    97.9 KB · Pregleda: 194
  • 20211118_115436.jpg
    20211118_115436.jpg
    106.1 KB · Pregleda: 192
Ako se blokira novi update da li ce moći kasnije da se instalira novi interfejs ?
nije mi jasno gde gresim, pa kod mene nece
preuzeo sam "p212-ota-full.zip" prebacio ga na fles, usao u recovery mode, zatim Apply update from EXT, zatim update from udisck i tu je ovaj "p212-ota-full.zip" pokrenem ga
ali izbaci sledece:

-- Install / udisk/p212-ota-full.zip ...
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:footer is wrong
Update package verification took 0.1 s (result 1).
E:Singature verification failed
E:error: 21
Installation aborted.
Probaj da formatiras flesku u fat32

Nazad
Vrh Dno