Šta je novo?

Supernova kablovska i SBB net (vraćanje sadržaja unazad)

MilanBre

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2015
Poena
215
Elem, treba mi pomoć.

Primarna mreža će mi biti SBB, znači kablovska SBB+optika+telefon.

Zbog arene sport, moraću da uzmem kablovsku od supernove sa mogućnošću da daju hibrid risiver za vraćanje sadržaja unazad.

Moje pitanje je sledeće, da li će vraćanje sadržaja unazad na supernovoj raditi putem SBB neta.

Uzmi od nekog supernova app login podatke i gledaj arene, imaćeš vraćanje bez risivera

Uzmes karticu i ubodes u CI slot na TV-u i nemas delay ! instaliras app i mozes da premotavas, samo ta supernovina app je grozna, spora i nelogicna

Zar daje supernova samo tv uslugu? Znam da SBB daje, možda ti je bolja opcija da ti supernova bude primarna mreža, a od sbb-a da uzmeš samo tv. Kad već imaš sreću da imaš oba provajdera na adresi

Elem, treba mi pomoć.

Primarna mreža će mi biti SBB, znači kablovska SBB+optika+telefon.

Zbog arene sport, moraću da uzmem kablovsku od supernove sa mogućnošću da daju hibrid risiver za vraćanje sadržaja unazad.

Moje pitanje je sledeće, da li će vraćanje sadržaja unazad na supernovoj raditi putem SBB neta.
Hibridnj risiver daju isključivo korisnicima koji pored kablovske TV imaju i internet.
Najjeftinija opcija ako te zanimaju samo Arena Sport kanali je Antena Plus Max paket

Zar daje supernova samo tv uslugu? Znam da SBB daje, možda ti je bolja opcija da ti supernova bude primarna mreža, a od sbb-a da uzmeš samo tv. Kad već imaš sreću da imaš oba provajdera na adresi
Slažem se, Supernova ima daleko bolju ponudu od SBB-a.

Ja mislim i ubeđen sam, kada bi SBB ubacio pojedine kanale koje ljudi traže da bi potukao sve provajdere. Jer ima najstabilniju platformu, najbolju sliku, najbrži odziv. Po mom mišljenju ide SBB, Yettel, Orion ( od kada je ubacio kanale i omogućio vraćanje unazad) i ova tri operatera daju usluge samo tv-a na bilo koji internet.

To je sve subjektivno. Ako izuzmemo Arene, Supernova nema nista drugo kvalitetno što nema SBB.
A i platforma im je krš u odnosu na EON
Moj post je napisan oktobra kad su jos u srednjem paketu imali HBO Max i sve kanale otkljucane. Ako izuzimas Arene izuzmi i EON

Nazad
Vrh Dno