Gde to pise u ugovoruImao sam - prešao sam na 400/20, mada mi brzina na testiranju direktno sa modema nikad nije prešla 335/19....
U ugovoru stoji da se obavezuju da isporuče 80% brzine navedene u paketu....
Gde to pise u ugovoruImao sam - prešao sam na 400/20, mada mi brzina na testiranju direktno sa modema nikad nije prešla 335/19....
U ugovoru stoji da se obavezuju da isporuče 80% brzine navedene u paketu....
Ispoštovali ugovor 😃Gde to pise u ugovoru
Ja sam bio danas (istice 30.5.), meni su rekli da je otkazni rok 30 dana, znaci 12.6. bi trebao da vratim opremu. Isto su rekli jos jednom coveku za rok od 30 dana, tako da je izgleda tačno da se primenjuje.Pre par dana sam bio do poslovnice zatrazio raskid ugovora posto mi ugovor istice 05.06. Sta je sledeci korak, da li ce me neko iz Supernove zvati? Kada treba da im vratim opremu?
Pa sam si sebi odgovorio, hahah. Slali su nekima početkom marta za april nadalje, a ovde možeš videti kako izgleda SMS. Ne odnosi se na sve, a nema jasnog pravila na koga se odnosi: neke su prebacivali, neke ne (a da pritom imaju iste pakete), pri čemu nisu ni obavestili sve koje su prebacili.Da li je iko dobio obavestenje o poskupljenu paketa ? Vidim da se u temi spominje obavestenje sms-om i cak putem MOVE uredjaja (!?).
Na ta dva mesta ne.Da li je igde, na mail ili na sajtu, bilo to obavestenje
To je druga stvar, cena za nove ugovore. To je poskupelo još pre nekoliko meseci, ali tebi do daljnjeg važi stara cena.posto sad na sajtu gledam da je Super plan 3 M poskupeo sa 5699 na 6299
Moraju da te obaveste ako budu želeli da primene poskupljenje i na tebe, tj. da te prebace na "aktuelnu komercijalnu ponudu". Glavni argument je stoga da te nisu obavestili, ako do toga dođe. Ti zasad svakako nisi pogođen, jer tvoj paket ima mobilnu liniju i takvi paketi zvanično nisu migrirani.da znam ako kojim slucajem podignu cenu da na vreme imam argumente za "borbu"
Jel imas neke usluge kod Telekoma? Fiksni telefon, mobilni telefon? Jel optika, DSL ili supernova? Prvi put cujem za ovu ponudu ali ako u ugovoru pise da dobijas 24 meseca po dinar svakako slobodno mozes da potpises, ako menjaju uslove zadrzavas pravo na raskidDanas sam imao jednu krajnje interesantnu situaciju. Na vrata mi je pozvonio agent prodaje iz MTS-a i ponudio televiziju i internet za 1 rsd tokom svih 24 meseca ugovora. Prethodni ugovor je istekao krajem novembra prošle godine i nisam želeo da obnovim iz svima znanih razloga. Snalazim se kako znam i umem čekajući nekog normalnog provajdera. Pošto živim na periferiji grada (konkretno u Ovči) izgleda da će samo MTS ovde "vladati" još neko vreme. Jel imao neko sličnu ponudu kao bivši korisnik i da li se upuštati ponovo u igre i igranke sa njima?
Agent je naglasio da je uslov za ponudu samo to da više od 3 meseca nisam pod nikakvim drugim ugovorom i da se cena neće menjati ( klauzula u ugovoru naravno ne postoji) pitao sam i to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari