Šta je novo?

Supernova (2024+)

Pre par dana sam bio do poslovnice zatrazio raskid ugovora posto mi ugovor istice 05.06. Sta je sledeci korak, da li ce me neko iz Supernove zvati? Kada treba da im vratim opremu?

Pre par dana sam bio do poslovnice zatrazio raskid ugovora posto mi ugovor istice 05.06. Sta je sledeci korak, da li ce me neko iz Supernove zvati? Kada treba da im vratim opremu?
Ja sam bio danas (istice 30.5.), meni su rekli da je otkazni rok 30 dana, znaci 12.6. bi trebao da vratim opremu. Isto su rekli jos jednom coveku za rok od 30 dana, tako da je izgleda tačno da se primenjuje.
Inace, masovno su ljudi dolazili da se zale na racune i da ulazu prigovore.Prica za korisnike je nema vise tih paketa, bila je migracija bla, bla. Uglavnom su bili stariji ljudi u momentu kad sam ja bio.

Znači zvanično primenjuju otkazni rok i ako se dođe pre isteka UO, to je korisna informacija. Isto rade i drugi, pa ne čudi, iako je to siva zona. Trebalo bi, inače, da vas pozovu sa nekom ponudom za zadržavanje, pa biste taman mogli da javite koja je sada. Oprema se vraća u roku od nekoliko dana od gašenja signala, ne mora baš isti dan. Trebalo bi da ste dobili neki papir sa detaljima, a ako ne (mada bi to bilo čudno), informisaće vas kad vas pozovu ili na neki drugi način odgovore na zahtev, npr. SMS-om, ima i ta opcija.

Poslednja izmena:
Potpise se zahtev za raskid ugovora, na kome osim naziva paketa i imena korisnika nista drugo ne pise. Barem kod mene.
Da, zvace verovatno iz sluzbe za zadržavanje korisnika da ponude neke benefite za ostanak.

Da li je iko dobio obavestenje o poskupljenu paketa ? Vidim da se u temi spominje obavestenje sms-om i cak putem MOVE uredjaja (!?). Da li je igde, na mail ili na sajtu, bilo to obavestenje i kada je uopste doslo do poskupljenja, posto sad na sajtu gledam da je Super plan 3 M poskupeo sa 5699 na 6299, i posto koristim upravo taj paket i pod ugovornom obavezom sam, da znam ako kojim slucajem podignu cenu da na vreme imam argumente za "borbu".

Da li je iko dobio obavestenje o poskupljenu paketa ? Vidim da se u temi spominje obavestenje sms-om i cak putem MOVE uredjaja (!?).
Pa sam si sebi odgovorio, hahah. Slali su nekima početkom marta za april nadalje, a ovde možeš videti kako izgleda SMS. Ne odnosi se na sve, a nema jasnog pravila na koga se odnosi: neke su prebacivali, neke ne (a da pritom imaju iste pakete), pri čemu nisu ni obavestili sve koje su prebacili.

Da li je igde, na mail ili na sajtu, bilo to obavestenje
Na ta dva mesta ne.

posto sad na sajtu gledam da je Super plan 3 M poskupeo sa 5699 na 6299
To je druga stvar, cena za nove ugovore. To je poskupelo još pre nekoliko meseci, ali tebi do daljnjeg važi stara cena.

da znam ako kojim slucajem podignu cenu da na vreme imam argumente za "borbu"
Moraju da te obaveste ako budu želeli da primene poskupljenje i na tebe, tj. da te prebace na "aktuelnu komercijalnu ponudu". Glavni argument je stoga da te nisu obavestili, ako do toga dođe. Ti zasad svakako nisi pogođen, jer tvoj paket ima mobilnu liniju i takvi paketi zvanično nisu migrirani.

Evo kolege informacija posle danas podnetog zahteva za raskid ugovora.
Zvali su iz Supernove, za moj paket SP 3S, ponuda je 8 meseci 50% popusta nakon toga do kraja ugovora 5.600 dinara ( 5.500 sa e-racunom).
Inace ja taj paket trenutno placam 4.200.
Rekao sam im da cu da razmislim ali cu najverovatnije da predjem u SBB.

Мене су пребацили, нису слали никакво обавештење, брзину нису повећали и даље је 200/20, али су зато на мув боксу откључали све комбо пакете.

Danas sam imao jednu krajnje interesantnu situaciju. Na vrata mi je pozvonio agent prodaje iz MTS-a i ponudio televiziju i internet za 1 rsd tokom svih 24 meseca ugovora. Prethodni ugovor je istekao krajem novembra prošle godine i nisam želeo da obnovim iz svima znanih razloga. Snalazim se kako znam i umem čekajući nekog normalnog provajdera. Pošto živim na periferiji grada (konkretno u Ovči) izgleda da će samo MTS ovde "vladati" još neko vreme. Jel imao neko sličnu ponudu kao bivši korisnik i da li se upuštati ponovo u igre i igranke sa njima?

Agent je naglasio da je uslov za ponudu samo to da više od 3 meseca nisam pod nikakvim drugim ugovorom i da se cena neće menjati ( klauzula u ugovoru naravno ne postoji) pitao sam i to.

@ пек - probaj sa resetovanjem rutera.

Danas sam imao jednu krajnje interesantnu situaciju. Na vrata mi je pozvonio agent prodaje iz MTS-a i ponudio televiziju i internet za 1 rsd tokom svih 24 meseca ugovora. Prethodni ugovor je istekao krajem novembra prošle godine i nisam želeo da obnovim iz svima znanih razloga. Snalazim se kako znam i umem čekajući nekog normalnog provajdera. Pošto živim na periferiji grada (konkretno u Ovči) izgleda da će samo MTS ovde "vladati" još neko vreme. Jel imao neko sličnu ponudu kao bivši korisnik i da li se upuštati ponovo u igre i igranke sa njima?

Agent je naglasio da je uslov za ponudu samo to da više od 3 meseca nisam pod nikakvim drugim ugovorom i da se cena neće menjati ( klauzula u ugovoru naravno ne postoji) pitao sam i to.
Jel imas neke usluge kod Telekoma? Fiksni telefon, mobilni telefon? Jel optika, DSL ili supernova? Prvi put cujem za ovu ponudu ali ako u ugovoru pise da dobijas 24 meseca po dinar svakako slobodno mozes da potpises, ako menjaju uslove zadrzavas pravo na raskid

Nazad
Vrh Dno