Šta je novo?

Supernova (2024+)

Код мене се на мув појавио неки изгледа албански канал на 790 али је закључан, а сви пакети су се откључали а на скајмастеру је и даље откључан само филмски пакет, а друге
Meni su otključali dokumentarni, muzički i dečiji tv paket.

Ne znam šta sad daju od opreme korisnicima ali meni je stara Exe Net dala na korišćenje

HUAWEI HG8245Q2 , garant sad daju bolju opremu .​

За оптику можда имају нове рутере на каблу само техниколор и цбн.

Moj ugovor traje do Novembra, Super Plan 2s, 200mb, 4250din. Sad, imam mogućnosti da odmah pređem na 400/400 optiku sa 6m po 50%, ali bi mi račun bio 1000 din skuplji. Da li vredi da pokušavam da izvučem 10m po 50% pre isteka ugovora? Da li pristaju na takve kombinacije? Ili da čekam istek ugovora pa onda?

Moj ugovor traje do Novembra, Super Plan 2s, 200mb, 4250din. Sad, imam mogućnosti da odmah pređem na 400/400 optiku sa 6m po 50%, ali bi mi račun bio 1000 din skuplji. Da li vredi da pokušavam da izvučem 10m po 50% pre isteka ugovora? Da li pristaju na takve kombinacije? Ili da čekam istek ugovora pa onda?
Ako imas mogucnost za drugog provajdera prati ponude. Mislim da cene padaju i da ne treba zuriti.

Zivim u manjoj varosici i nemam nekih opcija, ali realno nemam zalbi na kvalitet interneta. Ako sam dobro sracunao, imam 3 varijante.
1. varijanta
Prekidam postojeci ugovor i dobijam 10m po 50%.. To bi mi bila najbolja opcija
2. varijanta
Cekati istek ugovora jos 7 meseci i onda obnoviti i dobiti 10m 50%
3. varijanta
Prekidam postojeci ugovor i dobijam 6m po 50%
2 i 3 varijanta su mi fakticki iste.

Jos nesto sto me zanima, da li se bilo sta menja u vezi televizije pri prelasku na optiku? Koliko znam, dobijam samo opticki kabl koji ide samo za internet, dok coax ostaje za TV?

Nazad
Vrh Dno