vladazupa1
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2022
- Poena
- 50
Ima li neko iskustva sa ovim CBN modemima, da li mogu da izguraju brzinu 200/20?
Meni su otključali dokumentarni, muzički i dečiji tv paket.Код мене се на мув појавио неки изгледа албански канал на 790 али је закључан, а сви пакети су се откључали а на скајмастеру је и даље откључан само филмски пакет, а друге
Требало би да могу 400 пошто имају 8 канала (ако мислиш на 6541 не знам које друге цбн модеме имају).Ima li neko iskustva sa ovim CBN modemima, da li mogu da izguraju brzinu 200/20?
Да, баш сам мислио на ЦБН 6541.Требало би да могу 400 пошто имају 8 канала (ако мислиш на 6541 не знам које друге цбн модеме имају).
To nesto novo? Znam da je technicolor 7210 aktuelan.Ubie modem
Kod mene nije mogao. Imao sam paket od 200mb ali ruter mi je izvlačio 150 pa nisam ni znao da su ubrzali pakete zbog modema.Ima li neko iskustva sa ovim CBN modemima, da li mogu da izguraju brzinu 200/20?
I ja kolko znam da je tech aktuelan već dugo.To nesto novo? Znam da je technicolor 7210 aktuelan.
Ja imam neki (dobio od njih) Huawei sa neke 4 Antenice, kao pauk bokteI ja kolko znam da je tech aktuelan već dugo.
Okaci sliku kako izgleda.Ja imam neki (dobio od njih) Huawei sa neke 4 Antenice, kao pauk bokte.
Huawei HG8245W5-6T to je ovajOkaci sliku kako izgleda.
Ako imas mogucnost za drugog provajdera prati ponude. Mislim da cene padaju i da ne treba zuriti.Moj ugovor traje do Novembra, Super Plan 2s, 200mb, 4250din. Sad, imam mogućnosti da odmah pređem na 400/400 optiku sa 6m po 50%, ali bi mi račun bio 1000 din skuplji. Da li vredi da pokušavam da izvučem 10m po 50% pre isteka ugovora? Da li pristaju na takve kombinacije? Ili da čekam istek ugovora pa onda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari