Ne dajte da vas majmunišu, otkazni rok ne postoji u zakonu, ugovorna obaveza kad istekne sutradan možete da razdužite opremu.Vidim svasta se pise. Otkazni rok ako se dobro secam ne postoji? Vidim u drugim temama da pisu clanovi da ih zaje bavaju pa da potvrdim. I zanima me ako se sa optike prelazi kod drugog operatora, (Yunet, Yettel..) gde se trazi onaj kod, IDP broj ako ne gresim, da li se to najavljuje i trenutnom operatoru i da li se zahteva raskid, odnosno da li ugovor mora da bude raskinut da bi ovi drugi mogli bilo sta?
Tako je.Takodje kome nisu menjali cenu paketa a zeli da raskine sa njima nek napise prigovor jer su izbacili kanale bez 30 dana unapred obavestenja sto je u prevodu krsenje ugovora sa njihove strane.Mozete da mi se javite u PM ako vam treba pomoc oko toga,pomocicu bez problemaNe dajte da vas majmunišu, otkazni rok ne postoji u zakonu, ugovorna obaveza kad istekne sutradan možete da razdužite opremu.
Једино ако и даље имаш коперникусов гт7600.Postoji li nacin da se izbrisu pojedini tv kanali na STB uredjaju, ne da se zakljucaju nego da ih jednostavno vise nema u listi kanala?
Prvo i osnovno, ukoliko je moguće neka koriste postojeću instalaciju. Čak i da nije, traži da na ista mesta provuku novu instalaciju. Što se opreme tiče, probaj da ti naprave kako je bilo, i ne puštaj ih napolje dok se ne uveriš da sve radi 😁Drugari, dolaze da montiraju STBove kod produzenja ugovora na supernovi sad u petak (imam stari Exe Net paket koji je sad Super L ili tako nesto, jos uvek mi je coax u televizorima, paket neki 100/40 prastari).
Moze savet vas iskusnijih sta da obratim paznju da mi ne zas**u prilikom instalacije? ONT mi je takodje neki prastari (TP Link) koji sam stavio u bridge a koristim svoj Mercusys. Bilo sta sto vam pada na pamet da obratim paznju kad budu dosli da riljaju po kuci bio bih vam zahvalan za sugestije.
Jeste tako ali u stvarnosti mnogo je teško da njima na terenu se ubeđivati .Prvo i osnovno, ukoliko je moguće neka koriste postojeću instalaciju. Čak i da nije, traži da na ista mesta provuku novu instalaciju. Što se opreme tiče, probaj da ti naprave kako je bilo, i ne puštaj ih napolje dok se ne uveriš da sve radi 😁
Ostalo po želji.
Pa nema šta, oni ulaze kod nas, izvolte pravila su ta. Može neke korekcije ukoliko bitno ne narušavaju prostor. Moja iskustva su pozitivna po tom pitanju, i ex Exe, SN, SBB i sada A1.Jeste tako ali u stvarnosti mnogo je teško da njima na terenu se ubeđivati .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari