Saga sa sn je zavrsena, makar za sada. Ne bi me zacudilo da mi posalju neki fantomski racun.
Elem, ugovor mi istice 18.04, ja sam pre nesto manje od mesec dana svratio u lokalnu poslovnicu da se raspitam oko razduzivanja opreme. Da potvrdim sta sve da vratim i da li mogu da vratim to par dana pred sam istek, nisam zeleo ni dinara dodatno da im platim. Gospodja mi potvrdila sta od opreme da se vrati i da bez problema mogu je vratiti par dana pre isteka, naravno racun ce biti do 18.04. Juce poneo opremu da se razduzim, ista gospodja mi kaze, ne moze, otkazni rok je mesec dana. Pitao sam je o cemu se radi, da mi to nije spomenula kad sam pitao prethodni put. Ona kaze da je to uvedeno, da ne moze da se razduzi bez odobrenja, takva je praksa sad. Rekla mi je i da ce me neko zvati, pa da vidim sa njima. Zvali me, ponudili mi neku glupost koju sam odbio, a oko razduzivanja opreme da vidim sa lokalnom poslovnicom. Damas opet isao u poslovnicu i opet krece prica kako je takva praksa sad, da ce me neko zvati u narednih mesec dana da se razduzim... Naravno, odbio sam tu varijantu. Gospodja mi kaze da je ucinila sve sto je do nje. Trazio sam da pricam sa nekim nadredjenim, kao nema niko ali ako hocu mogu da nazovem. Naravno, pristajem, ladno mi daje 0800100100 broj da nazovem. Tu sam vec krenuo da pizdim. Rekao sam joj da ona okrene taj broj i da cemo zajedno cekati odgovor na tom broju. Dobio sam odgovor da pravim guzvu i da ostale stranke cekaju. Nisam zeleo da odustanem i bio sam spreman da se svadjam ceo dan. Onda je zvala nekog sefa kom je ispricala o cemu se radi i ponovila mi istu pricu. Zahtevao sam da ja pricam sa tim sefom, ja cu sa njim da se objasnjavam a ne ona. Nije postojala namera da odustanem. Opet je zvala tog sefa i rekla da insistiram da pricam sa njim. Rekla mi je da je trenutno zauzet i da ce me zvati. Za nekih pola sata zvala me gospodja iz poslovnice da vratim opremu i da raskinemo ugovor.
Sve u svemu uvek neko veselje sa ovim prostim stvarima.