Šta je novo?

Supernova (2024+)

Bili danas kod mene tehničari iz MTS-a i otklonili kvar bukvalno jednim klikom. Tehničar ukucao serijski broj kartice u neku aplikaciju i posle par sekundi dosla slika na zaključanim kanalima.

Ja nemam kanal RtsSvet Hd, a u listi je...
Ja taj kanal nisam pronašao na listi

Da li se može dobiti Super Plan 4 Beli sa 50% popusta na 24 meseca i telefon na 24 rate bez eko popusta?
Obrati pažnju da kad dobiješ popust kažeš da želiš i telefon da kupiš i kupiš ga u istom mesecu kada ti odobre popust. Posle toga je malo komplikovanije da kupiš telefon jer kupovinom telefona dobijaš novu Ugovornu obavezu pa je dosta komplikovanije da se zadrži popust

Ja sam na super plan 4 plavi, jel ima tu nekih promena? Nikakve poruke nisam dobio a na sajtu ne vidim ništa, ugovor sam potpisao u Januaru....
dižu se cene za Box 3 pakete tj pakete bez mobilne

Da li se može dobiti Super Plan 4 Beli sa 50% popusta na 24 meseca i telefon na 24 rate bez eko popusta?

50% popusta na ugovor od dve godine se dobija 6 meseci (plus eventualno 1 mesec ako se preko neta salje zahtev). Za telefon je diskutabilno, najbolje da se pita u poslovnici.

dižu se cene za Box 3 pakete tj pakete bez mobilne
Ne hvata ga poskupljenje zato sto vec ima ugovor sa cenom koja je podignuta decembra. Svi oni koji su potpisali ugovor pre decembarskog poskupljenja bice im korigovana cena.

Znači ne daju više od 7 meseci 50% popusta. Da li preko agenta može da se dobije više meseci 50%, makar 15 meseci?

Iskreno nisam cuo, ali opet najbolje da kontaktiras nekog agenta za ponudu. Za prenos broja iz druge mreze cesto daju bolje uslove a cesto se i desava da se izboksuju bolji uslovi u komunikaciji sa njima.

Znači ne daju više od 7 meseci 50% popusta. Da li preko agenta može da se dobije više meseci 50%, makar 15 meseci?
Зависи кога имаш у оптицају од оператера то игра велику улогу, ако имаш јотел из Ниша код себе, онда можеш да оствариш и више него добру понуду и цену да добијеш!!!

Зависи кога имаш у оптицају од оператера то игра велику улогу, ако имаш јотел из Ниша код себе, онда можеш да оствариш и више него добру понуду и цену да добијеш!!!
Imam jotel, znači da kažem da mi jotel nudi neke povoljnosti i onda mi je veća šansa da dobijem što više meseci po 50% popusta, jel tako?

Ne, samo kazi da hoces sa Jotela da predjes kod njih i pitaj sta nude. Mada, Jotel im nije ciljana konkurencija pa sumnjam da ces nesto da se ofajdis na konto toga.

Bio sam negde na 330 stranici, tu ste pisali o nekim povećanjima brzine interneta. Navodno paket od 150mb dobija 200mb ubrzanje. Ja koristim taj paket i ništa nije promenjeno, imam iste brzine ko i uvek. Jel ste svi dobili to ubrzanje, u čemu je fora?
Imam CBN CH6541E ruter

Poslednja izmena:
Sutra mi dolaze monteri sa novom opremom, pa me zanima koj ruter mogu da očekujem. Super plan 2 M 600/600. Trenutno imam Huawei HG8247H, i na njega nakačena dva rutera u AP modu. U pitanju je bivša Net Net optika. Ima li svrhe da ih gnjavim da me skinu sa CG Nata, mogu li oni tu nešto da utiču ili mrka kapa.

Bio sam negde na 330 stranici, tu ste pisali o nekim povećanjima brzine interneta. Navodno paket od 150mb dobija 200mb ubrzanje. Ja koristim taj paket i ništa nije promenjeno, imam iste brzine ko i uvek. Jel ste svi dobili to ubrzanje, u čemu je fora?
Imam CBN CH6541E ruter
Повећали су на 200 а у новим пакетима треба да буде 400.

Ви који имате статичку адресу да ли и даље имате суперновине 91. адресе или имате неку телекомову?

Imam CBN CH6541E ruter
Zvao sam call centar i pokušali su da mi nametnu novi ugovor od 400mb, za 5600din mesečno sa 6 meseci besplatno. Izbegavaju pitanja o tom ubrzanju 150 na 200, kao to će sistem da sam to svakako da odradi ali ko zna kad, a ovako sa novim mega skupim ugovorom još sutra itd.. Pisaću na mail i preko FB da vidim šta će mi tu reći.

Posle 20 izlazaka vezano za brzinu coaxa, imam 600/30, od podne ne prelazi 100 i veoma lose radi,na kraju su mi rekli da ce za 10tak dan zameniti plocu jer je preopterecena, i pokusati da dovuku optiku , cekamo da vidimo 10tak dana da li ce ispostovati,inace nemam reci za ekipu , kad god prijavim odmah sutra dan dodju ali dzaba, mada je i to nesto rade oni proveravali sve na banderi, nemam nista lose da kazem, nije do njih.

Poz!
Juče proverio na mts portalu da li su mi migrirali na novi super plan 2 m brzinu 600/20 mbs,
na kraju je kao po dogovoru da mi ostaje ista cena po starom.
Super plan 2 m, 400/20 mbs.

Nisu oni jos uvek nista menjali, meni jos uvek stoji paket koji vise ne postoji, a nisam cak ni pisao prigovor 🙂

Screenshot from 2026-04-02 14-37-02.png

Ma nije ni bitno, ugovor mi istice 17.04. pa i ako platim za tih 15 dana po vecoj ceni nije smak sveta, ionako sam se 12 meseci slepao 🙂

Taj Super plan 2 XL jedino nisu dirali, nemaju ga gde. Koristi dok možeš.

Posle 20 izlazaka vezano za brzinu coaxa, imam 600/30, od podne ne prelazi 100 i veoma lose radi,na kraju su mi rekli da ce za 10tak dan zameniti plocu jer je preopterecena, i pokusati da dovuku optiku , cekamo da vidimo 10tak dana da li ce ispostovati,inace nemam reci za ekipu , kad god prijavim odmah sutra dan dodju ali dzaba, mada je i to nesto rade oni proveravali sve na banderi, nemam nista lose da kazem, nije do njih.
Пошто користе 32 канала за интернет само тројица могу да користе пуну брзину од 600 у исто време на истом каблу.

Nazad
Vrh Dno