Novi model sto dobijaju novi korisnici na optici.Novi kao novi model ili samo da je nov?
Novi model sto dobijaju novi korisnici na optici.Novi kao novi model ili samo da je nov?
Ja taj kanal nisam pronašao na listiJa nemam kanal RtsSvet Hd, a u listi je...
Obrati pažnju da kad dobiješ popust kažeš da želiš i telefon da kupiš i kupiš ga u istom mesecu kada ti odobre popust. Posle toga je malo komplikovanije da kupiš telefon jer kupovinom telefona dobijaš novu Ugovornu obavezu pa je dosta komplikovanije da se zadrži popustDa li se može dobiti Super Plan 4 Beli sa 50% popusta na 24 meseca i telefon na 24 rate bez eko popusta?
dižu se cene za Box 3 pakete tj pakete bez mobilneJa sam na super plan 4 plavi, jel ima tu nekih promena? Nikakve poruke nisam dobio a na sajtu ne vidim ništa, ugovor sam potpisao u Januaru....
Da li se može dobiti Super Plan 4 Beli sa 50% popusta na 24 meseca i telefon na 24 rate bez eko popusta?
Ne hvata ga poskupljenje zato sto vec ima ugovor sa cenom koja je podignuta decembra. Svi oni koji su potpisali ugovor pre decembarskog poskupljenja bice im korigovana cena.dižu se cene za Box 3 pakete tj pakete bez mobilne
Зависи кога имаш у оптицају од оператера то игра велику улогу, ако имаш јотел из Ниша код себе, онда можеш да оствариш и више него добру понуду и цену да добијеш!!!Znači ne daju više od 7 meseci 50% popusta. Da li preko agenta može da se dobije više meseci 50%, makar 15 meseci?
Imam jotel, znači da kažem da mi jotel nudi neke povoljnosti i onda mi je veća šansa da dobijem što više meseci po 50% popusta, jel tako?Зависи кога имаш у оптицају од оператера то игра велику улогу, ако имаш јотел из Ниша код себе, онда можеш да оствариш и више него добру понуду и цену да добијеш!!!
Повећали су на 200 а у новим пакетима треба да буде 400.Bio sam negde na 330 stranici, tu ste pisali o nekim povećanjima brzine interneta. Navodno paket od 150mb dobija 200mb ubrzanje. Ja koristim taj paket i ništa nije promenjeno, imam iste brzine ko i uvek. Jel ste svi dobili to ubrzanje, u čemu je fora?
Imam CBN CH6541E ruter
Supernova (GPON2) mreža je podešena tako da na VLAN 74 (korisnici koji ne plaćaju za statičku IPv4 adresu) korisnicima dodeljuju RFC6598 adrese koje prolaze kroz CGNAT, tako da je skoro nemoguće skinuti sa CGNAT bez plaćanja.Ima li svrhe da ih gnjavim da me skinu sa CG Nata
Zanma me na MOVE, a ne na DVB-C.На мув никако на скајмастеру плаво дугме.
Nema više nikakvih benefita svi se izgleda dogovorili i samo bazična ponuda. A1 malo iskače ali i to se završavaZnači ne daju više od 7 meseci 50% popusta. Da li preko agenta može da se dobije više meseci 50%, makar 15 meseci?
Управо тако!!!Imam jotel, znači da kažem da mi jotel nudi neke povoljnosti i onda mi je veća šansa da dobijem što više meseci po 50% popusta, jel tako?
Zvao sam call centar i pokušali su da mi nametnu novi ugovor od 400mb, za 5600din mesečno sa 6 meseci besplatno. Izbegavaju pitanja o tom ubrzanju 150 na 200, kao to će sistem da sam to svakako da odradi ali ko zna kad, a ovako sa novim mega skupim ugovorom još sutra itd.. Pisaću na mail i preko FB da vidim šta će mi tu reći.Bio sam negde na 330 stranici, tu ste pisali o nekim povećanjima brzine interneta. Navodno paket od 150mb dobija 200mb ubrzanje. Ja koristim taj paket i ništa nije promenjeno, imam iste brzine ko i uvek. Jel ste svi dobili to ubrzanje, u čemu je fora?
Imam CBN CH6541E ruter
109.198.x.xВи који имате статичку адресу да ли и даље имате суперновине 91. адресе или имате неку телекомову?
Пошто користе 32 канала за интернет само тројица могу да користе пуну брзину од 600 у исто време на истом каблу.Posle 20 izlazaka vezano za brzinu coaxa, imam 600/30, od podne ne prelazi 100 i veoma lose radi,na kraju su mi rekli da ce za 10tak dan zameniti plocu jer je preopterecena, i pokusati da dovuku optiku , cekamo da vidimo 10tak dana da li ce ispostovati,inace nemam reci za ekipu , kad god prijavim odmah sutra dan dodju ali dzaba, mada je i to nesto rade oni proveravali sve na banderi, nemam nista lose da kazem, nije do njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari