Šta je novo?

Supernova (2024+)

Sto se tice poskupljenja.
Evo meni odgovora na mejl
Zato meni i nije bilo obavestenja nigde .SMS i itd 8092.jpg

I meni je degradirana usluga prodajom Exe net-a, ali jednostavno veliki jedu male.
Psovao sam jedno mesec dana nakon sto su oanko zlatnog provajdera unistili, cim ih preuzela Supernova poceo da zeza TV poceo da zeza net, do tada za 3 godine ni da secen, jos sam mogao lagano da menjam lokaciju, posto sam presao na Exe tamo marta 2020. ali sam bio na drugoj adresi u istoj ulici dok smo renovirali kucu i bez problema dosli i preselili mi prikljucak, dok na primer tada Supernova nije htela da cuje da mi prenesu prikljucak zato sam ih i batalio.
Kakvo razovcarenje sam doziveo kadasu ih kupilik

Сви ми који смо имали ехе-нет, знамо какво смо благо изгубили, никада нико неће бити као они, сећам се андроид бокс ми је радио на брзини 6 интернета, никада никхвих проблема ни да сецне, данас имам 200 брзину, која је много гора и много више сецка и зета него некадашња брзина ехе-нета која је била 6!!!

Klasika.
Poslao im ponovo mail posto nisu odgovorili vec 10-ti dan, odgovorili putem mail-a da su davno poslali sms, da se promena cene ne odnosi na mene itd, itd.

Pisao sam im mail, vezano za najavljeno poskupljenje i danas su me zvali da pitaju da li se slažem da ostane stara cena (4199) do isteka ugovora. Svakako ne planiram da ostajem posle, tako da mi je to ok.
Super plan 2s je u pitanju.

^ tebi je 50 din vise ali koja ti brzina neta?-sigurno veca kod mene 100/8 , obavezno mora nakace z.kamatu jedno 16-18din

Koja ti to brzina od 100mbs, to ne postoji, ja mislim da je najniza bila cini mi se 150mbs, pa su je svima podigli na 200mbs. Ispravite me ako gresim ali ja zaista ne poznajem nikoga da ima 100mbs.

Koja ti to brzina od 100mbs, to ne postoji, ja mislim da je najniza bila cini mi se 150mbs, pa su je svima podigli na 200mbs. Ispravite me ako gresim ali ja zaista ne poznajem nikoga da ima 100mbs.
Istekao mi je ugovor odavno i nece da podignu nista bez novog ugovora na 2 godine. Zvao sam ih bukvalno 10-15x i jeedva su mi podigli sa 80/8 na 100/8

Upload nisu hteli pa da ih y. iako ovde pise da je minimalac 100/10 > https://mojasupernova.mts.rs/a2023/...e-brzina-interneta-u-Super-plan-paketima.html

Znam jednog koji ima 120/30 kako pojma nemam.

Poslednja izmena:
@bericrasa
Pa sta ti ponudili, u zavisnosti od paketa manje nego da zakljucis regularan ugovor gde imas 50%, 6 meseci. Izracunaj sam koliko ti je 50% puta 6 meseci, usteda novca, a koliko 24 meseca puta 600 din. dodatni STB ti svakako sleduje.

Da, bas tanka ponuda, povotovo sto super plan 2s i 2m vec imaju jedan dodatni paket besplatno i dodatni STB besplatno. Sve u svemu dobija 300 dinara mesecno, sto mu dodje 7200 dok traje ugovorna obaveza i 50% popusta na paket, izadje ukupno oko 10 hiljada. Sest meseci na 50% je minimum 15000 popust.

Meni juna ističe super plan 3, za koji neko spomenu da ga više nema u ponudi. Bivši exe(zlatni)-net. Plaćam ga nešto oko 3800din čini mi se jer su mi dali 50% popusta. Alternativa je gotovo ne postojeća, biće muka sa tim šta dalje. Verovatno negde samo net, pa za tv neki box i move/eon slot. Da li je neko mozda imao taj paket kao i ja a da mu je u skorije vreme isetako ugovor? Zanima me da li su nudili iole nesto pristojno.

Suoer plan 3 je sa fiksnim telefonom i ostaje da postoji, SP 3 S i SP 3 M.

Meni juna ističe super plan 3, za koji neko spomenu da ga više nema u ponudi. Bivši exe(zlatni)-net. Plaćam ga nešto oko 3800din čini mi se jer su mi dali 50% popusta. Alternativa je gotovo ne postojeća, biće muka sa tim šta dalje. Verovatno negde samo net, pa za tv neki box i move/eon slot. Da li je neko mozda imao taj paket kao i ja a da mu je u skorije vreme isetako ugovor? Zanima me da li su nudili iole nesto pristojno.
Meni su samo za net, (isto exExe), nudili kada sam išao da podnesem zahtev za raskid, nudili 50% tokom cele UO. Uredno se zahvalih, i pre 2 dana razdužih opremu.

Suoer plan 3 je sa fiksnim telefonom i ostaje da postoji, SP 3 S i SP 3 M.
Postoji i Super plan 3 Lite, imate u cenovniku ali ga nema na sajtu Mozda nekome znaci informacija.
Cena je 5.000 dinara i ide jedan kombo paket gratis,uz osnovni tv paket.
Dobio sam tu informaciju na mail, posto sam ih pitao. To je trenutno najjeftiniji SP3.

zanimljivo je ko ce uopste ostati kao njihov koristnik od tog 1. aprila tj kad istekni postojeci ugovori
Jedino osobe koje nemaju nikakvu drugu opciju ; a nije ih mnogo, procentualno..
Ko ce otici?
Moje ne mogu da ubedim da bocnu samo kod vrata za ruter jer ce "biti previse busenja"... mrzi ih... "sta je 1000 din" (mesecno, na tri mesta!)
I to su me uvek slusali sta da uzmu, sad kao da ih mrzi da stede... a sta sa ljudima kojima niko ne sugerise?

Koristim Supernova 2M paket, prvih 12 meseci 1650 rsd, pa onda do kraja ugovorne obaveze 10/2026 3299 rsd mesečno.

Nisam dobio nikakvo obaveštenje o poskupljenju, ni putem E-Maila, SMS-a, MTS aplikacije ili Move aplikacije.

11.3.2026. sam na E-Mail [email protected] poslao prigovor da ne pristajem na povećanje cene, jer sam ovde na forumu video da su neki dobili obaveštenje.
Nisam dobio nikakav odgovor u vezi prigovora, ni SMS-om, ni E-Mailom ni pozivom na telefon.

U MTS aplikaciji sam juče video da je prigovor "rešen" 18.3.2026. Juče pošaljem E-Mail sa pitanjem u vezi odgovora na prigovor.
Danas 26.3.2026. stiže odgovor na E-Mail:

Kod:
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da će Vam nastavak korišćenja naših usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade, do isteka obaveznog perioda važenja ugovora.
Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje.
Vaš Telekom Srbija"

Srdačan pozdrav,

S*

Dakle, dobro sam poslao prigovor jer bi izgleda poskupeli mesečnu pretplatu.

Pitanje je, da li namerno ne šalju SMS, pa se posle pravdaju da su ga poslali, ili imaju neke probleme u sistemu slanja SMS poruka.
Napominjem, da mi SMS sa obaveštenjem o pristiglim i plaćenim računima nesmetano dolazi.

'Ajd, uzdravlje.

Igram dosta BO7 ranked i tacno osetim kad krene da trokira mreza

Kome da se zalis,pitaju "da li ste restartovali modem" i zatvore tiket

Evo jutros Packet loss 18%

Screenshot 2026-03-26 115359.png

Koristim Supernova 2M paket, prvih 12 meseci 1650 rsd, pa onda do kraja ugovorne obaveze 10/2026 3299 rsd mesečno.

Nisam dobio nikakvo obaveštenje o poskupljenju, ni putem E-Maila, SMS-a, MTS aplikacije ili Move aplikacije.

11.3.2026. sam na E-Mail [email protected] poslao prigovor da ne pristajem na povećanje cene, jer sam ovde na forumu video da su neki dobili obaveštenje.
Nisam dobio nikakav odgovor u vezi prigovora, ni SMS-om, ni E-Mailom ni pozivom na telefon.

U MTS aplikaciji sam juče video da je prigovor "rešen" 18.3.2026. Juče pošaljem E-Mail sa pitanjem u vezi odgovora na prigovor.
Danas 26.3.2026. stiže odgovor na E-Mail:

Kod:
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da će Vam nastavak korišćenja naših usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade, do isteka obaveznog perioda važenja ugovora.
Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje.
Vaš Telekom Srbija"

Srdačan pozdrav,

S*

Dakle, dobro sam poslao prigovor jer bi izgleda poskupeli mesečnu pretplatu.

Pitanje je, da li namerno ne šalju SMS, pa se posle pravdaju da su ga poslali, ili imaju neke probleme u sistemu slanja SMS poruka.
Napominjem, da mi SMS sa obaveštenjem o pristiglim i plaćenim računima nesmetano dolazi.

'Ajd, uzdravlje.
Dobro mi reče da pogledam u aplikaciji. Meni ladno stoji da je 18.03. rešen zahtev gde sam tražio raskid ugovora zbog povećanja cena, a niko me o tome nije obavestio, niti znam kako je rešeno.

Na televizoru gde gledam preko kabla i modula je prvo pisalo kodiran kanal na svakom programu. Probam da izvadim i vratim modul, isto. Uzmem da skeniram ponovo sve kanale i sve ih je razbacao, bez imena otisli u data. Sada ih tv otvara, tj; imam sliku, ali pojma nemam koji je koji kanal dok se ne pojavi slika...
I brojevi idu nesto od 2000, pa nagore...Ne znam, sta se desava.?!
Na Move box-u je sve ok.

Verovatno ima veze sa ovim

telekom.jpg

Na televizoru gde gledam preko kabla i modula je prvo pisalo kodiran kanal na svakom programu. Probam da izvadim i vratim modul, isto. Uzmem da skeniram ponovo sve kanale i sve ih je razbacao, bez imena otisli u data. Sada ih tv otvara, tj; imam sliku, ali pojma nemam koji je koji kanal dok se ne pojavi slika...
I brojevi idu nesto od 2000, pa nagore...Ne znam, sta se desava.?!
Na Move box-u je sve ok.
Desava se da su promenjene frekvencije, tacnije, kanali su promenili mesto, istumbano je sve po nekoj njihovoj novoj logici koja i nije losa, ali su pretrpeli HD kanali, kojih sad imas manje ( oko 15-ak ) i plus ako imas paket sa XXX, pozdravio si se sa 6-7 takvih kanala.

Desava se da su promenjene frekvencije, tacnije, kanali su promenili mesto, istumbano je sve po nekoj njihovoj novoj logici koja i nije losa, ali su pretrpeli HD kanali, kojih sad imas manje ( oko 15-ak ) i plus ako imas paket sa XXX, pozdravio si se sa 6-7 takvih kanala.
Kod mene trenutno pola kanala nema imena, a rade svi. RTS1 nije više na 1, kako je i logično...
Šaltam pa koji se kanal pojavi, tako znam na kome sam. Ludilo, totalno.... Ponavljam da gledam preko modula na Tv-u.

Nazad
Vrh Dno