Šta je novo?

Supernova (2024+)

"Poštovani,

obaveštavamo Vas po prigovoru broj 1-162120104028 da se za korišćenje paketa usluga Super PLAN 2, zbirni 8 račun, već primenjuje mesečna naknada po uslovima važećeg ugovora, kao i da će se primenjivati ista do isteka ugovorne obaveze 01.07.2026. godine."
Da li je neko dobio ovakav odgovor i kako ga tumači? Ostaje ista cena ili ne?
Pa lepo ti pise. Primenjuje se cena po vazecem ugovoru i da ce tako biti do kraja UO. Nista se ne menja, sve ostaje kao i do sada.

Pa vidiš, nije tako. Posle odgovora na mejl zvao sam 080 100 150 i rečeno mi je da paket poskupljuje. Šta je važeći Ugovor? Onaj što sam potpisao ili ovaj što su cene povećane?
Preventivno sam podneo i pismeno za raskid.

Drug, ja citam kako pise a to je da sve ostaje isto. Pise da primenjuju vazecu cenu koja je bila i do sada.

Ja imam isto kao i ti plan 3L, i napisami su mi da paket migriga na 3M i da ce cena biti 6399. :O izgleda kako kome ili koga zae....
Jesi li od starta njihov korisnik ili si bio korisnik nekog od operatera koje su kupili ? Ja sam bio EXEnet, mozda to ima veza. A mozda je samo kako se kome zalomi agent i odgovor u skladu sa time 😱 Sve u svemu - luda kuca! A alternativa je malo, da ne kazem nepostojeca.

Da li nije kasno da odem danas u poslovnicu i da vidim da li mene hvata to povecanje?
Nikakvo obavestenje nisam dobio, ako povecavaju i meni da pisem prigovor da zelim da ostanem na staroj ceni 3800 ili da raskinem ugovor.

Nikad nije kasno
Mozes ici i kod vrhovnog u 5 ujutru

Mozda je lakse pisati email za 15 sec

Imas sve pisano,sad ako volis redove,salteruse,samo napred

Pa ja sam u poslovnici bio i rekao da zbog sms-a i poskupljenja trazim raskid. Ona kaze sad cu uneti to u komp i pita me imam dve opcije bas staru cenu ili raskid, ja kazem raskid ugovora. Ona to unese i prijavi i meni dodje sutra sms poruka koju sam ovde okacio.
Jesi imao uvid u prijavu, da li je stvarno unela zahtev za raskid? Ako jesi, jel ti tesko da odes ponovo ili napises mail, i zatrazis da prestanu da se prave ludi vec odgovore na upucen zahtev?
Kada si toliko siguran, objasni mi kako raskinuti ugovor bez penala kada oni jos uvek nisu prekrsili pravila. Dakle oni se i dalje drze ugovora i tu se svaka prica zavrsava. Kako dobiti raskid kada su oni to samo nekima javili, ne svima i to je jos uvek rekla kazala u pravnom smislu, jer nikakvog obavestenja nema niti su me obavestili putem sms ili vec kako.
Ako te nisu obavestili ni putem SMS ni na portalu i mrezama ni preko racuna onda nisi jos trebao da trazis raskid. 30 dana pre promene uslova moraju da obaveste, ako ne obaveste imas pravo da nakon promene cene trazis i raskid ugovora i podneses prijavu sto nisi blagovremeno obavesten.
Samo ne smes da zakasnis, da nakon objavljenog obavestenja prodje rok za zalbu.
Sta da pristanes ???

Mozes jedino u 5 ujutro kod vrhovnog komandanta da se zalis ili upravi vodovoda
Ova APP poskupljenja su i kreirana za takve koji nemaju volje, znanja i vremena za zalbe. Ako vam je lakse da placate vise nego da raskidate, super.

Evo ovako.
Vec poslao mail ali bio u prolazu te svratim do poslovnice posto tamo radi jedna devojka sa kojom sam recimo prijatelj ali ono na zdravo, kako si, cao. Citiracu ono bitno kako je tekao razgovor.

-Supernova... paketi, povecanje, sms, bla bla.
-Jesi li dobio sms i mail.
-Ne, samo cuo i poslao da ne pristajem, hocu raskid u tom slucaju, bla, bla
-Nisi nista dobio, na site-u nema obavestenja, znaci sve ti je isto kao i do sada.
-Pa jel ima neko uvecanje, itd, itd.
-Slusaj, nisi dobio nikakvo obavestenje, na site-u vidis i sam da nema obavestenja, tako da sve je isto, ukoliko dobijes obavestenje onda dodji pa cemo razgovarati.
-Znaci nema povecanja.
-Moguce za neke korisnike, ali ti nisi dobio nista i nemas brige, vec ti kazem, ukoliko ti stigne obavestenje, dodji i resicemo.

To je u sustini to. Licno mi rekla da ako nista nisam dobio nista se ne menja, sto verovatno znaci i za sve ostale. Ukoliko pak nekome nesto stigne ili pak bude objavljeno na njihovom site-u, onda treba reagovati. Dakle ukoliko je ona mene slagala ja lazem vas, ali ne vidim potrebu da neko nekoga laze.

Kolega je zvao koji je cuo od mene, a nista nije dobio i rekli su mu da se od 1. povecavaju cene i podneo zahtev da se ne slaze. VIdecemo , mozda nisu ni oni upuceni .

Milion puta pisano da se na radnike u poslovnicama ne mozes osloniti, placeni su da se prave ludi, mada isto vazi i za ove iz CC... Samo mi nisu jasni neki ljudi ovde sa foruma, kao da ne znaju s kim imaju posla i kako je bilo prosli put oko povecanja pretplate...

Мој вам је савет да на време поднесете захтев, без обзира да ли сте приметили поруку или не, када већ имате информације и знате о поскупљењу, да не буде после касно и да нисте на време поднели захтев, што је сигурно, сигурно је!!!

Odgovor supernova na moj mail vezan za poskupljenje i raskid ugovor "Kako ste korisnik paketa GPON Super PLAN 3 L (Net400 + TV Max + Omorika 25), navedena promena neće uticati na Vaš paket."
Ovog puta su me zaobišli, prošlog puta sam zakasnio sa zalbom
Твој пакет више не постоји (мобилни у пакету без фиксног).

Otišao pre 10 minuta i podneo zahtev za raskid ugovora, dosta sam se zezao s njima poslednje 3 godine i trpeo njihova povećanja cena na godišnjem nivou. Kažu da je rok do mesec dana da mi odgovore a kada sam se pobunio rekli su mi da obično bude za par dana. Jedva čekam da vratim opremu i da ih više ne gledam.

He he,polako,sad ce dobijes da ti ostaju isti uslovi

Stari su to ... idu sistem app

Ja imam 18 free,bas da vidim da li ce raskinuti ali tesko,ide fora ostaju isti uslovi

Update: Desilo se baš ovo 👆👆👆 Malopre su me zvali i rekli da cena ostaje ista do kraja ugovorne obaveze. To znači valjda da nemam osnova za raskid ugovora bez penala?!
Sve u svemu samo su malo odložili ono što je neminovno a to je prelazak u A1 na jesen.

Kako da raskines kad ti nije povecana cena ?

Kao sto pisano,sistem app,ko se buni ista cena,ostali placaju novu tarifu

Ne sisaju se ovce zbog vrucine vec zbog vune

Update: Desilo se baš ovo 👆👆👆 Malopre su me zvali i rekli da cena ostaje ista do kraja ugovorne obaveze. To znači valjda da nemam osnova za raskid ugovora bez penala?!
Sve u svemu samo su malo odložili ono što je neminovno a to je prelazak u A1 na jesen.
Kako si ih kontaktirao u vezi zahteva za ostajanjem stare cene do kraja ugovora - emailom ili telefonski?

Ko da plati modul i na koji modul mislis ?
Daj malo objasni opsirnije.
Modul za karticu ili... ?

Јел потребно да се најави раскид уговора месец дана раније, истиче ми 16.04. УО па не бих да након тог датума улазим у нека плаћања или само раздужим опрему тог датума?

I to ne moze tako. Znaci ti imas najavu, nameru izmene uslova u SMS poruci od koje su odustali nakon tvog zahteva za raskid. Dakle oni su prekrsili ugovor s tobom samim tim obavestenjem tebe kao druge strane, posle toga ne mogu da menjaju odluku vec postupe po tvom zahtevu.
A tek to sto su te zvali i rekli da cena ostaje ista nije nikakav zvanican odgovor ni dokaz.

I to ne moze tako. Znaci ti imas najavu, nameru izmene uslova u SMS poruci od koje su odustali nakon tvog zahteva za raskid. Dakle oni su prekrsili ugovor s tobom samim tim obavestenjem tebe kao druge strane, posle toga ne mogu da menjaju odluku vec postupe po tvom zahtevu.
A tek to sto su te zvali i rekli da cena ostaje ista nije nikakav zvanican odgovor ni dokaz.
Ma ajde,i sta dalje ?

Zalis se upravi vodovoda ili tupis po forumima ?

U pravu je @2025. Dalje uzmeš opremu i odneseš im u poslovnicu. Ako ti pošalju neki račun, penale ili slično, ideš na sud. I dobićeš ih.
Jel ti sada jasnije ili ćeš i dalje da tupiš po forumu?

U trenutku kad stigne poruka, ti imaš pravo na raskid bez penala. Mogu oni posle da zovu i da ti nude kule i gradove i da ti prete sa penalima, ti imaš poruku đe su najavili promenu cena i kraj priče. Mislim da se čak i razgovor sa operaterom računa, jer se oni snimaju

U pravu je @2025. Dalje uzmeš opremu i odneseš im u poslovnicu. Ako ti pošalju neki račun, penale ili slično, ideš na sud. I dobićeš ih.
Jel ti sada jasnije ili ćeš i dalje da tupiš po forumu?
Evo resenja experta( koji ide na ignore)

Ne placajte racune,kad stignu izvrsitelji obratite se ovom expertu koji ce sve resiti instant be,razume se u zakone

Srecno

Za razliku od tebe, sigurno se razumem u zakone, to mi posao.
Baš ne znaš ni da razumeš napisano, šteta. Nigde nisam napisao da ne plaćaš račune nego da ne platiš taj poslednji i odmah ih tužiš, kakav izvršitelj?
Pošteno je da se izignorišemo.
Srećno i tebi.

Budite oprezni i ne nasedajete na ove sveznajuce tupadzije
Placajte racune,salju izvrsitelje
Sud je skup i veoma spor proces koji se moze godinama razvlaciti

Ignore si "expert",ne truj etar

Какав је то лте модем на супернови?

Nazad
Vrh Dno