Mislim tj. siguran sam da ti mnogo gresis. A posto si trazio jedno ili drugo onda ce izabrati sta je bolje po njih. U suprotnom ne bi mogli da biraju.Mislim da malo gresis. Nece ti dati raskid sta god pisao, njima je u interesu da i dalje placas nebitno po starim ili novim cenama. Ja sam trazio raskid ili staru cenu i siguran sam da ce mi reci da se za mene nista ne menja, sve isto kao sto je i bilo a za raskid koji bih voleo dobiti, bice mi omogucen sa penalima, jer mi nista nisu promenili, tj, ja bih bio kriv jer samoinicijativno trazim isti te samim tim JA krsim ugovorene obaveze.
Mogao si, ne mogu automatski da ti ostave staru cenu, vec samo ako si trazio (ili ako nemas dokaz sta si trazio). Ne mogu da ne daju raskid ako je eksplicitno trazen. Obrnuto moze, da trazis da ti ostave staru cenu a oni to odbiju i raskinu ugovor, ali da trazis raskid a daju ti staru cenu to ne.Oni ce posto sam se bunio ostaviti mi staru cenu po kojoj sam ugovor potpisao. Raskid ne daju, jer sam potpisao ugovor, a nastavljam placati isto kao i do sad...
Ko se nije bunio ili ne zna sta se desava, platice vise, kao da nista nije ni bilo.
Tako da nisam razumeo gde sam se ja namestio da mi "metnu" 😆 Upravo sam izbegao da mi metnu brzom reakcijom, nazalost nisam se mogao resiti ih tek tako, ali placacu kako sam i potpisao.
Kada si toliko siguran, objasni mi kako raskinuti ugovor bez penala kada oni jos uvek nisu prekrsili pravila. Dakle oni se i dalje drze ugovora i tu se svaka prica zavrsava. Kako dobiti raskid kada su oni to samo nekima javili, ne svima i to je jos uvek rekla kazala u pravnom smislu, jer nikakvog obavestenja nema niti su me obavestili putem sms ili vec kako.Mislim tj. siguran sam da ti mnogo gresis. A posto si trazio jedno ili drugo onda ce izabrati sta je bolje po njih. U suprotnom ne bi mogli da biraju.
Ni mene prvi put vidim ovdeKada si toliko siguran, objasni mi kako raskinuti ugovor bez penala kada oni jos uvek nisu prekrsili pravila. Dakle oni se i dalje drze ugovora i tu se svaka prica zavrsava. Kako dobiti raskid kada su oni to samo nekima javili, ne svima i to je jos uvek rekla kazala u pravnom smislu, jer nikakvog obavestenja nema niti su me obavestili putem sms ili vec kako.
Mislim da malo gresis. Nece ti dati raskid sta god pisao, njima je u interesu da i dalje placas nebitno po starim ili novim cenama.
Pa jesi li pristao?Ovo je tacno,trazio raskid dobio staru cenu
Ja sam bio u NetNetu, optika 5 ona 450/150 bese, i dobio sam 24 meseca po 50% od supernove za super plan 4 zlatni, odnosno bilo koj drugi paket ali ja sam uzeo ovaj. Vidi da li mogu da ti daju istu ponudu.Mi koji smo na "nepostojećim" paketima (bivši Net Net) na šta će nas da migriraju? Ja imam neki OPTIKA DUO 5 po ceni 4920,00. Da li će na Super plan 2S ili 2M? Oba su koliko vidim skuplja od trenutnog koji imam. I ako me migriraju cenovno, da li moraju i sa uslugom, tj. da mi povećaju brzinu, da mi daju Move uređaj i aplikaciju? Inače, za sad nisam dobio sms niti bilo kakvo drugo obaveštenje.
Sta da pristanes ???Pa jesi li pristao?
Mogao si da odbiješ da ostaneš po staroj ceni i da insistiraš na raskidu. U tom slučaju oni su u obavezi da te pismeno obaveste da li je moguć raskid bez penala ili neSta da pristanes ???
Mozes jedino u 5 ujutro kod vrhovnog komandanta da se zalis ili upravi vodovoda
A kako to mislis... Ne kapiram neke ljude ovde uopste.Mogao si da odbiješ da ostaneš po staroj ceni i da insistiraš na raskidu. U tom slučaju oni su u obavezi da te pismeno obaveste da li je moguć raskid bez penala ili ne
Ajde ti nemoj da odreaguješ na sms koji ti pošalju, pa mi se javi kad ti stigne aprilski račun da vidimo je li se promenilo nešto ili ne.A kako to mislis... Ne kapiram neke ljude ovde uopste.
Oni ti pruzaju ono sto je potpisano, znaci nista se nije promenilo, sve je isto kao i do sada, i ti ne prihvatas i trazis raskid ali da ti kazu jel moze bez penala. Ma da sigurno ce ti dati raskid i jos ti platiti 6 meseci pretplatu kod nekog drugog pruzaoca usluga za koga se odlucis.
Naravno da nisam na strani supernove, ali bre ljudi, daj uozbiljite se malo.
Ja sam odmah pozvao korisnički servis i javila mi se ljubazna gospođa. Pitao sam je za super plan 2m, ona me pronašla u sistemu i rekla da je cena od aprila 5400 umesto 4800. Zahvalio sam se i prekinuo vezu.Sve sto ste trebali da trazite je pojasnjenje sta donose promene.
Oni koji su dobili poruku trebali su da napisu koji paket imaju i koliko im jos traje ugovor.
Tada bi sve bilo jasnije.
Ovo nije prvi put da stize SMS sa slicnom sadrzinom, a posto znamo sta je bilo ranije, dodatna pojasnjenja nisu potrebna.Sve sto ste trebali da trazite je pojasnjenje sta donose promene.
Oni koji su dobili poruku trebali su da napisu koji paket imaju i koliko im jos traje ugovor.
Tada bi sve bilo jasnije.
A gde si ti, koje mesto ?Kod mene imaju kanale na 31 transponderu. Ali džabe kad namerno urušavaju dvb-c sistem.
Super plan 4? Jel to podrazumeva i fiksni i mobilni broj, pored interneta i TVa?Ja sam bio u NetNetu, optika 5 ona 450/150 bese, i dobio sam 24 meseca po 50% od supernove za super plan 4 zlatni, odnosno bilo koj drugi paket ali ja sam uzeo ovaj. Vidi da li mogu da ti daju istu ponudu.
Ja imam isto kao i ti plan 3L, i napisami su mi da paket migriga na 3M i da ce cena biti 6399. :O izgleda kako kome ili koga zae....Odgovor supernova na moj mail vezan za poskupljenje i raskid ugovor "Kako ste korisnik paketa GPON Super PLAN 3 L (Net400 + TV Max + Omorika 25), navedena promena neće uticati na Vaš paket."
Ovog puta su me zaobišli, prošlog puta sam zakasnio sa zalbom
Jugozapadna Srbija.A gde si ti, koje mesto ?
Menjali su jer je 5G spektar ometao kanale bili su na istoj frekvenciji pa su samo pomerili neke frekvencije. a 4k Arena postoji kao testna i ne puštaju je još jer nema poente da se pusti arena još ne snima sadržaj u 4K, biće možda sledeće godine sada rade zamenu opreme i prebacivanje na move platformu svih korisnika na optici. tek kad to zavrže možemo da očekujemo arenu 4K. Za Bakar korisnike ostaće IRIS do nekog daljnjeg perioda pa će verovatno i njih da prebace na move. zato im je i sad najmanji zvanični paket 50 MB da bi mogla da platforma da radi neometano. Još kupovinom ORIONA i ovih malih provajdera su pokrili većinu teritorije gde su imali lošiju mrežu (brzine 20,10,5 Mb)Vidim da se razumes u tematiku, ali treba da razumes ovo: ONI UPRAVO UGURAVAJU KANALE u frekvencije od 466 do 690, cime izbacuju 10 frekvencija iz upotrebe, a dodaju dve nove odozgo..
Da li kapirate sta je 8 frekvencija manje !!!! ???? To vam je oko 400 Mbps bitrate-a ukupno, a jedan kanal u proseku ima oko 6.5 Mbps ( ako je HD ). Pa sracunajte.
Znaci od rasterecene mreze i HD kanala, doslo se do napumpanih 26 frekvencija, na kojima vise ne moze da stane nista, pa se 15-ak kanala iz HD vratilo u SD.
A mi pricamo o nekom 15-20 Mbps kanalu Arena 4K.
Nema od toga nista !
Imali su 7 Cinestar odlicnih kanala u HD, izbacili ih, tesko im da plate hrvatskom provideru za njih neku smesnu cifru.
Imali su Animal Planet HD, ID HD.... i jos dosta toga.
Sad su ostala samo SD g**na od kanala i ove Arene i to je to. Taj ko tamo radi kablovsku televiziju je obican DUNSTER, koji se ne razume ni u same kanale, niti u gledanost istih, a kamoli u organizaciju svega toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari