Šta je novo?

Supernova (2024+)

Poslao sam im na mail prigovor i tražio da ostane stara cena do isteka obaveznog trajanja ugovorne obaveze. Dobio sam nazad onaj generički mail da će me obavestiti u najkraćem mogućem roku i još uvek nema konkretnog odgovora. Da li je neko dobio odgovor na prigovor poslat na njihov mail?

Poslao sam im na mail prigovor i tražio da ostane stara cena do isteka obaveznog trajanja ugovorne obaveze. Dobio sam nazad onaj generički mail da će me obavestiti u najkraćem mogućem roku i još uvek nema konkretnog odgovora. Da li je neko dobio odgovor na prigovor poslat na njihov mail?
Ja sam podneo prigovor na poskupljenje, međutim dobio sam odgovor da ne ostaje stara cena, nego da se zadržava popust od 50% i poslali su mi koja će biti nova cena. I rekli su ako hoću mogu da raskinem, tako da je razlika nekih 200 din mesečno ali opet.

Ja sam podneo juce preko operatera , zahtev da mi ostane ista cena ili raskid . Jos nisam dobio nista preko sms-a . Ni da je zahtev (zalba) u toku ni resenje 😛 Izgleda da cu morati do poslovnice ...

Nemate se sta cuditi. Svi koji se zale a pod UO su, placace i dalje po starim cenama sve do isteka ugovora. Ja sam trazio staru cenu ili raskid sto mi vise odgovara ali vec znam da cu dobiti odgovor da vazi stara cena do isteka. Ne nadajte se da ce nekome dozvoliti raskid i time izgubiti korisnika. Odstupanja su moguca samo tamo gde mogu ucenjivati, tako da to je to.

Posle generickog sutra stigao email:
Vaš prigovor je evidentiran pod brojem 1-xxxxxxxxxxxx i prosleđen na dalju nadležnost.
Po donetom rešenju, bićete obavešteni.

Sada sam opet zvao , operatera i devojka kaze da mi operater od juce nije ni predao zahtev da mi ostane ista cena ili raskid . HAHA sou. Sada je ona poslala zahtev. (valjda). Ako do petka ne dobijem nista idem licno u poslovnicu i poslacu tamo zahtev. I da mogu da raskinem ugovor sada mi je sve jedno imam lokalca hallsystem isto prosla optika . Lako se snadjem 😛

Ne cimaj se, bas te briga, sto bi ih jurio. Posalji im mail i gotovo... tako ces imati crno na belo ako i nesto bude.

A be SAMO se posalje email i reseno

Sta zovete,idete da vas ebu

Evo template:

NE prihvatam promenu cene i po clanu 131 trazim RASKID ugovora

Ugovor sam sklopio po ceni od 4999 dinara i NE pristajem ni pod kojim uslovima na povecanje cene

Nisam u toku, ugovor sam potpisao pre dve godine. Znaci sada nemaju paket koji ima sve vec moraju da se uzimaju dodaci.

Domet tih Arena Sport kanala po gledanosti u svim sistemima (iptv, msat, supernova i ostalo) je najviše od 300 do 400.000 gledalaca tako da im se ne isplati.
Bar Arena Premium 1 mogu da prebace, ili posebni Arena 4k, gde bi išle utakmice koje dobijaju 4k nativno, da nije upscsling...

Bar Arena Premium 1 mogu da prebace, ili posebni Arena 4k, gde bi išle utakmice koje dobijaju 4k nativno, da nije upscsling...
Vidim da se razumes u tematiku, ali treba da razumes ovo: ONI UPRAVO UGURAVAJU KANALE u frekvencije od 466 do 690, cime izbacuju 10 frekvencija iz upotrebe, a dodaju dve nove odozgo..
Da li kapirate sta je 8 frekvencija manje !!!! ???? To vam je oko 400 Mbps bitrate-a ukupno, a jedan kanal u proseku ima oko 6.5 Mbps ( ako je HD ). Pa sracunajte.
Znaci od rasterecene mreze i HD kanala, doslo se do napumpanih 26 frekvencija, na kojima vise ne moze da stane nista, pa se 15-ak kanala iz HD vratilo u SD.

A mi pricamo o nekom 15-20 Mbps kanalu Arena 4K.
Nema od toga nista !

Imali su 7 Cinestar odlicnih kanala u HD, izbacili ih, tesko im da plate hrvatskom provideru za njih neku smesnu cifru.
Imali su Animal Planet HD, ID HD.... i jos dosta toga.

Sad su ostala samo SD g**na od kanala i ove Arene i to je to. Taj ko tamo radi kablovsku televiziju je obican DUNSTER, koji se ne razume ni u same kanale, niti u gledanost istih, a kamoli u organizaciju svega toga.

Kod mene imaju kanale na 31 transponderu. Ali džabe kad namerno urušavaju dvb-c sistem.

U narednom periodu će Telekom "čistiti" kanale iz mreže, tj ostaviće samo one koji donose profit njima i da će biti sve manje linearnih kanala, tako da bi i mnogi "lokalci" (a i svi ostali) mogli da ostanu bez emitovanja. Kažu da gledaoci sada sve više prelaze na internet da gledaju sadržaje a ne preko linearnih kanala. Dokaz je MTV i njihovi kanali - nema više video spotova na TV jer se sada sve dostupno na internetu.

Sada sam opet zvao , operatera i devojka kaze da mi operater od juce nije ni predao zahtev da mi ostane ista cena ili raskid . HAHA sou. Sada je ona poslala zahtev. (valjda). Ako do petka ne dobijem nista idem licno u poslovnicu i poslacu tamo zahtev. I da mogu da raskinem ugovor sada mi je sve jedno imam lokalca hallsystem isto prosla optika . Lako se snadjem 😛
Јуче сам био у пословници, рекли су да немају овлашћења да дају било какве понуде.

Vidim da se razumes u tematiku, ali treba da razumes ovo: ONI UPRAVO UGURAVAJU KANALE u frekvencije od 466 do 690, cime izbacuju 10 frekvencija iz upotrebe, a dodaju dve nove odozgo..
Da li kapirate sta je 8 frekvencija manje !!!! ???? To vam je oko 400 Mbps bitrate-a ukupno, a jedan kanal u proseku ima oko 6.5 Mbps ( ako je HD ). Pa sracunajte.
Znaci od rasterecene mreze i HD kanala, doslo se do napumpanih 26 frekvencija, na kojima vise ne moze da stane nista, pa se 15-ak kanala iz HD vratilo u SD.

Nema od toga nista !

Imali su 7 Cinestar odlicnih kanala u HD, izbacili ih, tesko im da plate hrvatskom provideru za njih neku smesnu cifru.

Sad su ostala samo SD g**na od kanala i ove Arene i to je to. Taj ko tamo radi kablovsku televiziju je obican DUNSTER, koji se ne razume ni u same kanale, niti u gledanost istih, a kamoli u organizaciju svega toga.

Nema od toga nista !

Svi znamo da oni zapošljavaju samo " profesionalce koji se razumeju u posao koji rade"...Degradiraju usluge, a cene skaču...

Sada Supernova radi ono što je tata Mts radio prošle godine...

Nemate se sta cuditi. Svi koji se zale a pod UO su, placace i dalje po starim cenama sve do isteka ugovora. Ja sam trazio staru cenu ili raskid sto mi vise odgovara ali vec znam da cu dobiti odgovor da vazi stara cena do isteka. Ne nadajte se da ce nekome dozvoliti raskid i time izgubiti korisnika. Odstupanja su moguca samo tamo gde mogu ucenjivati, tako da to je to.
Ono što mene interesuje je da li je legalno da, ukoliko se ne žalis, podižu cene i ne interesuje ih ništa posle roka; dok sa druge strane, ako se javiš nude mogućnost ostanka pod istim uslovima do isteka ugovora, bez dozvole da raskineš ugovor. To je težak bezobrazluk ako moze da prođe.

Malopre sam u poslovnici predao zahtev za prekid pozivajući se na clan 131. Izbor da ti odgovor dostave poštom ili na e-mail. I rok za odgovor sa njihove strane je 7 dana.

Da,bas tako

To je i poenta,app sistem

Mozda 10% traze raskid i oni dobiju istu cenu

Kako da ne, nek dodju da ruse pa da vidis kako bi se proveli!
Izgleda da svi koji su pod ugovorom a budu se zalili, dobice nazad stare cene, ko se ne zali nikom nista. A ko trazi raskid ugovora to nece dobiti, tako se namece iz ove poruke i mog iskustva...
Tako se namece ako dozvolis da ti (na)metnu. Ako im napises da nisi trazio nastavak po ugovorenim cenama vec raskid onda ces dobiti raskid.
Ja sam podneo juce preko operatera , zahtev da mi ostane ista cena ili raskid . Jos nisam dobio nista preko sms-a . Ni da je zahtev (zalba) u toku ni resenje 😛 Izgleda da cu morati do poslovnice ...
Nemoj da zoves, mora zahtev pisanim putem inace nemas dokaz sta si podneo.
Ne trazi se ili vec precizno ono sta zelis.
A be SAMO se posalje email i reseno

Sta zovete,idete da vas ebu

Evo template:

NE prihvatam promenu cene i po clanu 131 trazim RASKID ugovora

Ugovor sam sklopio po ceni od 4999 dinara i NE pristajem ni pod kojim uslovima na povecanje cene
Dodati zahtev da te obaveste kada da vratis opremu, u suprotnom ces po isteku otkaznog roka smatrati da nemas nikakvih daljnjih obaveza prema operateru i da eventualne nejasnoce rese sudskim putem.

Tako se namece ako dozvolis da ti (na)metnu. Ako im napises da nisi trazio nastavak po ugovorenim cenama vec raskid onda ces dobiti raskid.
Mislim da malo gresis. Nece ti dati raskid sta god pisao, njima je u interesu da i dalje placas nebitno po starim ili novim cenama. Ja sam trazio raskid ili staru cenu i siguran sam da ce mi reci da se za mene nista ne menja, sve isto kao sto je i bilo a za raskid koji bih voleo dobiti, bice mi omogucen sa penalima, jer mi nista nisu promenili, tj, ja bih bio kriv jer samoinicijativno trazim isti te samim tim JA krsim ugovorene obaveze.

Oni ce posto sam se bunio ostaviti mi staru cenu po kojoj sam ugovor potpisao. Raskid ne daju, jer sam potpisao ugovor, a nastavljam placati isto kao i do sad...
Ko se nije bunio ili ne zna sta se desava, platice vise, kao da nista nije ni bilo.
Tako da nisam razumeo gde sam se ja namestio da mi "metnu" 😆 Upravo sam izbegao da mi metnu brzom reakcijom, nazalost nisam se mogao resiti ih tek tako, ali placacu kako sam i potpisao.

Ljudi moji, ovo bre vise nista nije normalno.

Živim za to da supernovu skinem sa one stvari. Da stvar bude gora, nemam alternativu u mestu u kome živim iako isto pada u neke od najrazvijeniji u državi.

MTS sam skinuo, bukvalno samo da ne dajem pare državi, a do isteka ugovora, valjda će se pojaviti neka alternativa u kablu.

Koji je u MOWE aplikaciji "admin pin" za promenu slotova?Nije 1234 niti 1111.

Poslednja izmena:
Fabrički PIN je 1234.

Nazad
Vrh Dno