Šta je novo?

Supernova (2024+)

Ja sam ih zvao i rekao da do kraja ugovorne obaveze zelim da ono sto sam potpisao imam i ne zelim nikakve promene. Receno je da su zabelezili i da ce ostati. Ajde da vidimo, ako ne definitivno ce morati jedna dobra kolektivna tuzba jer to sto rade nije normalno.
Zvao ih iz razloga jer mi je stigao SMS da ce od aprila startovati novi "poboljsani" paket usluga. Ne mora da se stane jednom zauvek ovim budalastinama. To sto oni rade - povecavaju cenu, smajnuju ono sto nude je totalno neprihvatljivo. Na kraju ce traziti da se placa 10 000 dinara ni za sta, a ako hoces internet jos 10 000, za Tv jos 8 000... ovo je bolesno

Poslao sam im mail, cekam odgovor, ako mi ne ostave staru cenu cuo sam se agentom za A1 net, njihova antena mi je na 50 m od kuce, i uzecu njihov net plus tv.

Ja sam ih zvao i rekao da do kraja ugovorne obaveze zelim da ono sto sam potpisao imam i ne zelim nikakve promene. Receno je da su zabelezili i da ce ostati. Ajde da vidimo, ako ne definitivno ce morati jedna dobra kolektivna tuzba jer to sto rade nije normalno.
Zvao ih iz razloga jer mi je stigao SMS da ce od aprila startovati novi "poboljsani" paket usluga. Ne mora da se stane jednom zauvek ovim budalastinama. To sto oni rade - povecavaju cenu, smajnuju ono sto nude je totalno neprihvatljivo. Na kraju ce traziti da se placa 10 000 dinara ni za sta, a ako hoces internet jos 10 000, za Tv jos 8 000... ovo je bolesno
jel na 0800 100 150 ?

da ali mi smo krivi. pisemo ovde i cutimo. treba nesto konkretno da se uradi. stvarno treba da masovno otkazemo ugovore, po ceni da imamo gori internet, goru televizuju, nebinto i da se pokrene jedna velika kolektivna tuzba. Ako samo cutimo i pisemo ovde, nista ne postizemo.

… ja sam u iskušenju da to uradim… meni je trenutna cena 1799dinara, UO je do kraja Novrmbra… i ladno me ubedjuju da je normalna stvar da odem na 5000+…

to i radimo kada imamo alternativu, zato oni smanjuju alternative tako sto kupuju male firme
U mojoj ulici bilo je Exe Neta, Jotela, SBBa, jos nekoliko malih firmi u poslednjih 15 godina, Mts sve te male kupi zajedno sa Exe(sve je radilo odlicno kod EXEa), Jotel je katastrofa od provajdera a SBB pa znamo sta se sanjima desilo
Sada mogu da biram Supernova, SBB optika pitanje sta oni sada nude i propali Jotel i toliko

Pa sto onda cutite i kuckate ovde kukajuci i zaleci se, cekajuci da neko drugi sve uradi za vas. Zovite bre, piste, a ne te objave javite mi sta vam rekli, odgovorili itd, itd. Licno, nemam nameru da ih zovem i nabedjujem se, ovako, onako itd, itd, ne zelim nervozu. Poslao im mail, da UO, ostane ista, ukoliko pak ne moze, zatrazio da mi napisu kada mogu vratiti opremu i raskinuti ugovor, naravno bez ikakvih penala. Prizeljkujem da mi odgovore da mozemo raskinuti ugovor jer ako ne bude sada onda cu svakako raskinuti po zavrsetku UO. Kako god, mail poslat, stigla potvrda da su ga primili i da ce odgovoriti i to je to.

Ja sam Jotelu dao sansu, nikad vise, sve najgore zelim toj firmi. Cisti prevaranti tezi i od mtsa, neka im skinu sve kablove sa bandera.

Mts - sto se tice interneta najbolji, ali najveca ljiga od provajdera.
sbb/yettel - bukvalno ista ljiga, sbb internet primetno gori od mts-a, za yettel optiku ne znam ali verovatno je ista kao mts.

Ranije sam bio na NetNetu i to je bila premija, ali mts je odradio svoje.

Pa sve je to okej kada imate neki izbor, ali kada nemate onda ili prihvatite ili ostanete bez net- i TV-a a oni na tu kartu i igraju jer su pokupovali sve male igrače i napravili monopol...

Ja sam juce zvao call centar pa su me 3 puta prebacivali na operatere, i na kraju kao zvace te neko i niko me nije ni zvao, izgubio preko 30min sa njima na pricanje. Danas bio u poslovnici kazu imas pravo na prigovor za raskid ugovora i na prigovor o zadrzavabju stare cene, reko pisi na raskid ugovora 😅 Sad kao opet neko treba da me zove i da mi javi kako i sta.
U sustini samo sam i cekao da ugovor istekne, ako sad raskinem i odobre mi to, bice mi kao 1 na 11 haha 😅

Pa sto onda cutite i kuckate ovde kukajuci i zaleci se, cekajuci da neko drugi sve uradi za vas. Zovite bre, piste, a ne te objave javite mi sta vam rekli, odgovorili itd, itd. Licno, nemam nameru da ih zovem i nabedjujem se, ovako, onako itd, itd, ne zelim nervozu. Poslao im mail, da UO, ostane ista, ukoliko pak ne moze, zatrazio da mi napisu kada mogu vratiti opremu i raskinuti ugovor, naravno bez ikakvih penala. Prizeljkujem da mi odgovore da mozemo raskinuti ugovor jer ako ne bude sada onda cu svakako raskinuti po zavrsetku UO. Kako god, mail poslat, stigla potvrda da su ga primili i da ce odgovoriti i to je to.
… isto sam sve uradio i ne optuzujem druge u grupi da kukaju! Otvaram ventil i motivišem druge da urade isto… ovo je neizdrživo!

Da li je ovo za povecavanje cena za sve ili samo za pojedine . Sms nisam dobio a na sajti nevidim nigde da pise da povecavaju cenu onima koji su jos pod ugovorom ? Imam jos 14 meseci kod njih .

Da li je ovo za povecavanje cena za sve ili samo za pojedine . Sms nisam dobio a na sajti nevidim nigde da pise da povecavaju cenu onima koji su jos pod ugovorom ? Imam jos 14 meseci kod njih .
За све, ја сам под уговором још 12 месеци, звао их данас и остала ми стара цена и мени исто није стигла порука, али сам их ипак звао!!!

Zvao sam Mts i receno mi je da dizu cene (01.04.) za sve pakete gde nema pridodate postpejd linije. Super plan 4, cena se nece menjati, a ostali paketi super plan 3 i super plan 2 se menja na aktuelnu cenu sa sajta. Cenovnik decembar 2025. God.

Sada sam zvao i podneo sam prigovor. Zena je podnela prigovor . Kaze da ce me zvati . Ako mi ostane ista cena mozda ostanem ako ne raskidam ugovor . Videcemo . Pravo na raskid imamo od dana kada nam stigne poruka pa jos 30 dana ? Meni jos nije nista stiglo pa da znam koliko imam fore .

Ja sam Jotelu dao sansu, nikad vise, sve najgore zelim toj firmi. Cisti prevaranti tezi i od mtsa, neka im skinu sve kablove sa bandera.

Mts - sto se tice interneta najbolji, ali najveca ljiga od provajdera.
sbb/yettel - bukvalno ista ljiga, sbb internet primetno gori od mts-a, za yettel optiku ne znam ali verovatno je ista kao mts.

Ranije sam bio na NetNetu i to je bila premija, ali mts je odradio svoje.
Yetel optika je dosta losija od MTS optike . Kod MTS za 4 god ni da stucne , a u Yetelu za godinu i nekimesec vise prekida , usporavanje brzina , ponekad ni google browser neće da otvori , vergla ko na automobilima iz 19 veka
Loši su i ja na tvom mestu ne bih isao kod njih .

I ja sam dobio sms. Aprila 2025 sam potpisao 24 meseca free net i tv. Imam još godinu celu free. Da li se ovo menjanje ugovorne obaveze odnosi i nas koji imamo ovakve ugovore, zna li iko ?

… po prethodnim iskustvima sa njima, verovatno da… ne prepuštaj slučaju, zovi ih ili piši…

I ja sam dobio sms. Aprila 2025 sam potpisao 24 meseca free net i tv. Imam još godinu celu free. Da li se ovo menjanje ugovorne obaveze odnosi i nas koji imamo ovakve ugovore, zna li iko ?
Kum je imao takav slučaj, potpisao free i kod prve promene cene počeli da stižu računi. Samo on nije poslušao da raskine ugovor nego je tražio da ostanu isti uslovi do kraja UO. E sad će i ova promena da ga zakači pa ćemo videti.

Yetel optika je dosta losija od MTS optike . Kod MTS za 4 god ni da stucne , a u Yetelu za godinu i nekimesec vise prekida , usporavanje brzina , ponekad ni google browser neće da otvori , vergla ko na automobilima iz 19 veka
Loši su i ja na tvom mestu ne bih isao kod njih .
Pa ono, ni ne mogu, kod mene ima samo supernova, jotel, i sbb coax. Od toga je samo supernova zapravo ozbiljna opcija...

Ako zovete i kažu vam da ostaje ista cena tražite to napisano, da imate dokaz jer znaju da za neko vreme pošalju račun sa većom cenom i onda ide igranka.

За све, ја сам под уговором још 12 месеци, звао их данас и остала ми стара цена и мени исто није стигла порука, али сам их ипак звао!!!
Čim dobijem sms, odmah ću intervenisati.
Tako sam i prošle godine kada je od januara bila migracija, i ostavili me po starom do kraja ugovora.
Kada je u decembru bilo povećanja, zvao sam i pitao i rekli su mi da je to za nove korisnike.
Uvek kad nešto vidim da se dešava, intervenišem.
Sada, kad sam dobio račun vidim da mi se naplaćuje treći stb 120 din.

Nažalost, za dobar deo Srbije optička infastruktura je naučna fantastika.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno