Šta je novo?

Supernova (2024+)

Nije bzv,nego bezobrazno....

Move mi kaže odjednom da nešto nije u redu sa karticom radilo sve normalno do pre neki dan?

Juče sam dobio ovaj Move resiver i već danas sam primetio da ne radi kako treba,neće da otvori MENI, da otvori vraćanje programa, nakon gašenja resivera,sam se pali, itd, daljinski je izlizan kao da su ga koristili 100 god. pre mene, mislim da je na njemu neka stara platforma,jer su samo ispisani kanali na ekranu,bez slika istih,pa me zanima šta da radim, da li da tražim neki drugi da mi donesu, ne znam da li postoji noviji model od ovog,ako postoji molio bih nekog da izbaci sliku,ali ovakav korišćen je sramota dati nekom

Prilozi

• Screenshot_2026-01-06-22-21-52-877_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-06-22-21-52-877_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    32.8 KB · Pregleda: 26
Uređaj nema prustup internetu, proveri mrežni kabal ili wifi.

Taj krš mora da se restartuje svaki dan,zaglupi ,neće da prebacuje kanale...Dolazili majstori smanjili rezoluciju na 1080p i rekli da se uređaj povremeno restartuje.Kršina...

Hoće li ga zameniti ako ga reklamiram za neki drugi,jel postoji noviji model od ovog ili sam osudjen na restartovanje svakog dana,mada ne znam ni kako se restartuje,nigde nisam primetio neko dugme

Neće,nemaju na lageru,da imaju dali bi ti nov uređaj.Zadržiš malo duže dugme za gašenje.

Hvala na brzom odgovoru, otići ću do poslovnice čisto da vidim sta će da kazu,pa kako bude

Internet mi je juče radio možda nekih 4,5 sati i samo prestao.Katastrofa,a danas zbog praznika ne rade.Sva sreća pa imam net na telefonu.Televizija radi,ne baš svi kanali.Čak sam morao da izvučem koaksijalni iz rutera za internet jer mi ovako ne zastajkuje slika na tv-u.Ne znam da li je do rutera problem,dvaput sam ga restartovao.

Radi li internet kada isčupaš kabal iz TV-a ili moveboxa?

Probaj ako nemaš filter montiran do TV-a/boxa.

Imam filter montiran,tj.iz njega ide jedan koaks.do rutera,a drugi u Move

Nije to filter,filter se montira na kraj coaxa koji ide u TV.Ja sam imao žestoke probleme dok ga nisu montirali.

To je onda neki razdelnik,pokusaću direktno taj koaks.da stavim na ruter

Proradio je internet bez razdelnika?Onda je on crkao ili je pogrešno povezan jer na jednoj strani piše TV a na drugoj DATA čini mi se.

Da, direktno sam ubacio taj koaks. u ruter i sad radi internet. Tv uživo ne mogu da gledam sad preko Move uređaj - a, ali mogu preko aplikacije, koju i inače gledam preko eon uređaja (Lol).

Prespojio sam kablove malopre, sad sve radi kako treba. Ali stojim i dalje pri tome da bih voleo da imam noviji Move box.

Ne mozes na HFC-u imati noviji, njih za sada daju samo na optici.

Verovatno misli da nije korišćen jer ovaj što je dobio je u jadnom stanju.

Primetio sam da mi pojedini kanali zastaju, seckaju ili skoro uopšte ne rade, Viasat nature, Diva, Prva life, files,Eurocinema 4,Filmbox arthouse

5г прави сметње али ако су добри коаксијални каблови сметњи скоро да нема.

Kablovi u stanu su njihovi, debeli pa opet ima smetnji.
Mora da je onda problem sa nihovim spoljnim instalacijama.

Da li može neko da mi pomogne ako ima informaciju koja je sada najbolja ponuda što se može dobiti od akvizitera za Super Plan 2S? Takođe me zanima i ponuda za običan internet optika 400/400 koju ponudu daju jer mi TV i nije neophodan. Prelazim sa SBB-a. Hvala unapred...

Чему ли им служи канал Арена тенис?
Тениска сезона увелико почела, а на 15 Арена , па и на специјализованим каналу за тенис, гледам Вимблдон 😀.

Nazad
Vrh Dno