Šta je novo?

Supernova (2024)

Nema samo staru app izbacuje ali ne može da se loguje jer nije isti broj cifara za potvrdu, kada sam zvao podršku u supernovu rekli su da samo Samsung televizori od 2019 godine mogu a moj je 2018, pa reko dal ima neko na forumu da ima isti problem i da li ima tu novu app na novije televizore
Sve su dobro osmisli, preko stare aplikacije sam mogao da ubacim dodatna tri televizora i ona dva sa uređajem, to je ukupno pet bez doplaćivanja. Sad su sve to izbacili na novoj app i stavili samo jedan, da bih morao da dokupim za resto televizore. Ali sad i to nije problem sad su i stavili kriterijum da mogu samo novije generacije televizora, preteraše ga više
Jedva sam uspeo da vratim pretplatu na staru posle povećanja, kada sam im rekao da ili raskidam ugovor odmah ili da bude fiksni do kraja ugovorne obaveze, te su nekako prihvatili, samo osmišljavaju kako da izvuču dodatne pare, sve im malo

Poslednja izmena:
Tek sad otvori sliku... 🤣
Kako se zove app jel možeš da slikaš
Kupio qled 75inča dao gomila pare i sad ne radi kao app, to su đavoli jedni
Ja imam Smat Hub

Prilozi

• IMG_20250709_173515.jpg
    IMG_20250709_173515.jpg
    194.8 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Nema samo staru app izbacuje ali ne može da se loguje jer nije isti broj cifara za potvrdu, kada sam zvao podršku u supernovu rekli su da samo Samsung televizori od 2019 godine mogu a moj je 2018, pa reko dal ima neko na forumu da ima isti problem i da li ima tu novu app na novije televizore

Pa da, i ja sam slicnu pricu dobio

Novi TV sa google TV jos nije dobio podrsku za novu app

ja pitam kako mi radi app na starom tv iz 2015g koji ima web OS 2.0, kaze za njega ce da iskljuce podrsku.

rek`o cekaj bre:
sad mi radi na starom a ne radi na novom TV-u, a posle ce da radi na novom a nece da radi na starom?

kaze, tako je gospodine.

pa vi niste normalni.

Zove se samo MOVE

Ja imam u ponudi obe kad kucam serch move

Samsung tu8000

ja imam samo tu move

Ali u principu na ovom starom LG sa webOS 2 sve aplikacije i dalje rade nema logike da ukinu podrsku.

Da li vam radi move.tv na android box uredjaju, i na pretrazivacu na tv i na box uredjaju nmg da se ulogujem, ne izbacuje mi uopste onu tastaturu da mogu da ukucam user i pass :O

Tasta su zvali pošto mu ističe ugovor u oktobru.
Nude mu da pređe na Super plan 2M uz 6m/50% pousta, a ostatak ugovorne obaveze puna cena.

Da li se i kod ovih može dogovarati popust (npr.: 12m, 20m ili 24m sa 50% popusta) uz igranku sa IDP brojem?
Da li da čeka istek ugovora pa da pređe na MTS (ali pitanje je kakve uslove može dobiti kao novi korisnik MTS usluga)?

Da li se nekom nakon 3-4 dana aplikacija move sama izloguje i traži da se unese kod da bi moglo ponovo da se pristupi. LG webOS

O da, često se to dešava, kod mene na Samsung Tizenu.

imam problem sa kablovskim internetom vec 2-3 nedelje, DS lampica se pali i gasi (treperi) umesto da konstantno svetli
ranije se to desavalo samo nocu, a danas ceo dan tako
kad se to desava sem opadanja brzine imam izgubljene pakete i povecan ping (recimo gledanje televizije preko interneta je agonija jer se non-stop zamrzava/koci
ekipa je dolazila naravno u periodu kada sve radi ok i merili su signal, sve je navodno ok
ovo mi je trenutno stanje sada dok se desava treperenje DS lampice:

Prilozi

• Screenshot 2025-07-10 at 19.22.43.png
    Screenshot 2025-07-10 at 19.22.43.png
    341.6 KB · Pregleda: 57
ako vam neke stranice veceras nisu javile , znaj te da nije do supernove vec je globalno internet otisao u opsajd.

Занимљиво да на техниколору 7210 раде само три канала за слање а код мене на 7200 и код комшије на цбн раде сва четири а иста је ширина канала (3,2 мегахерца).

3.8 istice ugovor u jotelu, planiran je prelazak na supernovu uz neki deal rece neko 18 meseci za dz neko rece 14 meseci za dz ne znam ne mogu pohvatam gde sta kako nudi ko, pretpostavljam da je najbolji 18 meseci za dz dal mogu da uhvatim nekako

18 meseci po dinar nema duzi period, max koji mozes da dobijes je 14

• Like
Reagovanja: fiy
18 meseci po dinar nema duzi period, max koji mozes da dobijes je 14
Ima, moj komšija je dobio, kad se sabotira Jotel naravno da mogu da daju i 18 :) samo treba da se nahvata bilo koji agent prodaje u tom kraju...

• Like
Reagovanja: fiy
U mom mestu posekli kablove lokalnog kabl. operatera koji je imao u ponudi N1 i Novu S, i korisnicima koji su koristili usluge istog, nude Super Plan pakete 18 meseci po 1 dinar.

Moze li neko postaviti najnoviju verziju Move za smart tv platformu

"Move smart" aplikacija valjda ne radi vise nikom. Sada radi nova aplikacija koja se zove samo "Move"

Evo u Grčkoj radi move na telefonu. Inače aplikacija radi super. Tv aplikaciju sam dao kolegi na korišćenje i ne žali se. Ja kući imam imam najnoviji move boks i on radi super. Izuzetno je brz, kanale menja trenutno, premotavanje je brzo. Verovatno je to tako jer sam na optici.
Koji ruter imate?

Jel jos nekome supernova na lan kablu vise ne radi nego sto radi , neke stranice otvara , neke ne otvara , laguje , diskonektuje se ... dok wifi cepa bez problema ????

Nazad
Vrh Dno