Šta je novo?

Supernova (2024)

Hvala, našao u junk, i pazi sad, prebacim je u inbox i nema je uopšte! Moram sutra da ih zovem...

Hvala, našao u junk, i pazi sad, prebacim je u inbox i nema je uopšte! Moram sutra da ih zovem...
Пробај за корсничко име да упишеш мејл, а за лозинку шифру корисника са рачуна (до косе црте). Мени су такве параметре послали.

Aj da se još jednom ispravim, nekako sam iz junk-a prebacio mejl sa šifrom na drugi nalog... Hvala svima, sredio sam...

Пробај за корсничко име да упишеш мејл, а за лозинку шифру корисника са рачуна (до косе црте). Мени су такве параметре послали.
Nova sifra nije vise sifra korisnika.
Stara jeste bila.

@kalehrl
Ја сам пре пар дана добио мејл којем је лозинка била иста као шифра корисника.

Trebalo bi da jeste.
Hvala.
Probacu da nađem nekoga ko ima Supernovu i moze da uzme Cam modul koji mu nije potreban,pa da probam.Da li se radi neka aktivacija,odnosno kada uzmem modul,da li on treba da prijavi aktivaciju,ili on može da ga aktivira kod njega,pa da ga onda ja uzmem?
Treba mi samo tv,internet mi nije potreban na udaljenoj lokaciji.
Koliko vidim nema nikakvih posebnih akcija za nove korisnike,a imam samo Supernovu kao provajdera.

Zdravo,
Ima li neke akcije? Koristim supernova kablovsku uzeo bih i net, jer ne mogu stvarno sa ADSL-om vise.

Hvala.
Probacu da nađem nekoga ko ima Supernovu i moze da uzme Cam modul koji mu nije potreban,pa da probam.Da li se radi neka aktivacija,odnosno kada uzmem modul,da li on treba da prijavi aktivaciju,ili on može da ga aktivira kod njega,pa da ga onda ja uzmem?
Treba mi samo tv,internet mi nije potreban na udaljenoj lokaciji.
radi se aktivacija Cam modula

Cak i ako stoji nekoriscen u nekom TV, ili fijoci postaje neaktivan i potrebna je reaktivacija.

Presao sa Jotel optike(isekao vrhovni kablove),postena revija
Plus:
18m dinar-redovna cena je 3x veca od realne
Internet 200/20 dobar,radi eon iz mreze,ping BO6 isti kao kod optike
Zvuk na cam kartici je odlican(Samsung kvalitetan soundbar)

Minus:
Mora se uzeti move box da bi se dobio move smart slot
Hteo sam 2 kartice ali zbog move go morao uzeti stb
Televizija onako,eon platforma je 2 klase bolja

Presao sa Jotel optike(isekao vrhovni kablove),postena revija
Plus:
18m dinar-redovna cena je 3x veca od realne
Internet 200/20 dobar,radi eon iz mreze,ping BO6 isti kao kod optike
Zvuk na cam kartici je odlican(Samsung kvalitetan soundbar)

Minus:
Mora se uzeti move box da bi se dobio move smart slot
Hteo sam 2 kartice ali zbog move go morao uzeti stb
Televizija onako,eon platforma je 2 klase bolja
I dalje novim korisnicima daju Move n go? Obožavam 😂

DANAS SAM BIO U MTS U PANCEVU DA POTPISEM RASKID UGOVORA JER ME I DALJE ORAVE BUDALOM,E.SAD POSTO ZIVIM NA SELU A NEMAM OPTIKU NE ZNAM STA MI JE CINITI...DAL NEKI JETEL ILI NESTO DRUGO

Move aplikacija za LG uzas zivi, cim se pusti nesto ispocetka samo vrti.
Inace jel i vama ne rade vec nekoliko meseci radio kanali 891-RTL Nemacki do 895-Banker. Ovo je u Nišu, ne znam da li je tako i u drugim gradovima

Korisnicka podrska je skup likova koji su apsolutno NEOBAVESTENI

Pola sata me vrte na telefonu i nista im nije jasno,samo neki genericki odgovori

Nisam dobio login podatke za korisnicki portal ,probao email i sifra korisnika

Ја сам господина из подршке морао да упозорим после трећег понављања његовог објашњења, да имам још увек добар слух и да сам га чуо добро и први пут , те да не мора да се понавља.
Као да разговарам са (ро)ботом.

Sta je ovaj MOVE,koji bolid je napravio ovu drekavac krsinu od aplikacije ???

Google tv ,spora,neupotrebljiva kanta
EON apk je svetlosnim godinama ispred ove krsine

Sa ovim se moze patiti samo onaj ko nije koristio eon pa mu dovoljna ova taraba

Zna li neko koliko dugo im treba da poprave internet?
Vec 4 dana nemam interneta a od podrske dobijem samo "vac zahtev je vec evidentiran, zvacemo vas kad kolege budu nasle kvar"

Ako ne znaju u čemu je problem, ne mogu ni da poprave (referišem se na to što kažu da će te zvati kada nađu kvar). Da li je iko uopšte dolazio na teren? To bi trebalo da bude osnovno ukoliko im se softverski čini da je sve u redu.

Meni prestade da radi Move na Fire TV stick-u. Izbacuje grešku "Subtitles are unavailable for selected language". Izgleda nekom poznato?

Sta je ovaj MOVE,koji bolid je napravio ovu drekavac krsinu od aplikacije ???

Google tv ,spora,neupotrebljiva kanta
EON apk je svetlosnim godinama ispred ove krsine

Sa ovim se moze patiti samo onaj ko nije koristio eon pa mu dovoljna ova taraba
Kako si je pokrenuo sta kucas kao korisnicko ime i lozinku?

Moj.mts identican login,android i tizen

Zanimljivo Samsung tizen mnogo bolje i brze radi move nego na androidu

Imam pravo na 2 dodatna tv paketa ali sve locked

Jel mora da se cima podrska ili ce sami nekad ukljuciti

Vidim da ovde pljuju apk MOVE na Google tv.
Meni radi super. Ja je koristim na Xiaomi box gn2.Isto sistem Google tv.Moguce da je do uređaja

Hvala.

To znači da kada u nekom trenutku postane neaktivan, vlasnik ugovora mora opet da ga reaktivira?
Mora

ja juce zvao tehnicku podrsku posto ne mogu da aktiviram move na google tv posto kada ukucam kod za aktivaciju uvek dobijem poruku: uredjaj sa tim kodom ne postoji

e...samo da ste mogli da cujete taj razgovor

momak sa kojim sam razgovarao ne zna da postoji supernova ott portal i cemu sluzi,
na kraju kada sam ga naveo da on proba i dosao do toga da ne radi,
savetovao mi da koristim google chrome na Google TV (naravno da to ne moze)

Momak jednostavno ne barata tehnikom i terminima, a radi tehnicku podrsku...

Oni iz tehnicke vise sluze za

da posalju tiket ekipi na putu ali bas da ti pomognu nesto oko sajta i to ,, ah tesko cak i apk itd tesko da oni ista znaju a zovu se tehnicka sluzba.

Meni pre par dana naprasno ukinuli Move'n'go, ali nisu poslali parametre za novi Move. Nakon što sam prijavio u poslovnici odmah su me pozvali iz Supernove da kažu da još uvek nisam migriran na novu aplikaciju, pa su mi reaktivirali stari nalog.

Zdravo svima, da li zna neko da li ima neka nova aplikacija za Move na Samsung Smart Hub, pre je radilo sve ma Smart Move

Ako Samsung TV ne pronalazi Move TV aplikaciju u svojoj ponudi aplikacija, onda je još nema kod njih.

Vrh Dno