Šta je novo?

Supernova (2024)

Pa nece da gase dok sve ne migriraju...
Ma ugasiće samo naloge za nas koji smo prebačeni u mts bazu korisnika, ovi koji nisu će imati pristup app još uvek, ili će i sve njih preostale migrirati u roku od ovih 10 dana.

Plus video klub npr. Superstar katalog ima 4,5 serije dok na staroj Move platformi ima oko 30ak. Da ne pominjem pristup novoj Move platformi preko PC-a koji je katastrofalno urađen i na kome ne vidim da postoji opcija za fullscreen, užaš. :mad:

Ja sam našao način da gledam na dodatna 3 android Tv-a , koristeći slotove za telefone/tablete. Vrlo je jednostavno, verujem da će svako ko malo razmisli doći do rešenja. Ne zahteva nikakvo budženje, krekovanje itd. Mislio sam da snimim klip o tome. Mogu vam ukratko objasniti , ne znam da li da pišem ovde javno ili ne..
Treba miš?

Ja sam našao način da gledam na dodatna 3 android Tv-a , koristeći slotove za telefone/tablete. Vrlo je jednostavno, verujem da će svako ko malo razmisli doći do rešenja. Ne zahteva nikakvo budženje, krekovanje itd. Mislio sam da snimim klip o tome. Mogu vam ukratko objasniti , ne znam da li da pišem ovde javno ili ne..
Ja sam eto jadan mnogo glupav pa moje rešenje zahteva prepravku SmartTV apk fajla 🤣🤣🤣🤣

Da li postoji neki default admin pin za ovu novu Move aplikaciju. Instalirao sam na telefonu, i pokusavam da obrisem jedan od browsera sa kojih sam se logovao, ali mi trazi PIN koji nisam postavljao.

Samo prilikom logovanja prvi put, treba miš i tastatura. Pokrenite aplikaciju koju koristite kao web pretraživač, ukucate play.move.tv ulogujete se, prebacite na full screen i to je to. Na mom sony android 50'' tv-u preko daljinskog menjam kanale najnormalnije, ne treba vam više ni miš ni tastatura. Stavite zvezdicu * da ne bi ste morali da kucate uvek adresu i to je to. Menjanje kanala radi preko daljinskog , kretanje kroz meni, sve.. Zahvaljujući ovom forumu sam otključao svoj move box i ubacio razne aplikacije u njega, pa evo mali doprinos i sa moje strane. Ako neko ima drugo rešenje, neka podeli.

Samo da se nadovezem na svoj prethodni post.
Default pin je 1234

Inace, da li mi se to cini, ili bukvalno moram imati aplikaciju na telefonu da bi mogao upravljati uredjajima.

@Shimec Mada eto makar su napravili tako da se druge instalacije sklanjaju sa slota ako na njima koristiš opciju "sign out" / "log out" ili kako već beše tačno ime.
Ako se zezneš pa uradiš samo uninstall SmartTV aplikacije ili ti pobrljavi browser pa ga trenira kao nov uređaj onda nemaš druge opcije nego brisanje pomoću mobilne Move app.

Ma ugasiće samo naloge za nas koji smo prebačeni u mts bazu korisnika, ovi koji nisu će imati pristup app još uvek, ili će i sve njih preostale migrirati u roku od ovih 10 dana.
Meni danas stigla poruka da za 10 dana prebacuju na novu platformu move aplikacije. Da li neko zna postoji li osnova za raskid ugovora?

Ne, jer postoji zamenska.

Kakva su iskustva sa paketom koji ide preko neta za 36e godisnje ?

Da li izlaze na teren subotom? ako ne mora ih cekam do ponedeljka bar ccc jer nisu ni zvali niti resili na daljinu.

Код мене док су били коперникус одмах су поправљали, сад кад се једном неки кабал покидао у суботу после подне нису поправили до понедељка иако више улица није имало сигнал.

A koje rutere sada daju? inace "brzina" je 80/8 mbs

Davali su Mercusys ruter AC12G, ali nemaju ih često na stanju.

Ја сам виђао само цбн и техниколор.

Mešaš ruter i modem, pitao je koje rutere sada daju, napisao sam, modem je TC7210 ili TC7200.

Pozdrav, pitam za druga, decko je na supernovi, posle skorijeg updatea na stbu nema dosta kanala(vrti kanal nije pronadjen), nema arenu 2, arenu 3,5,9,10...na move and go sljakaju svi kanali, cak u drugoj sobi ima neku staru kutiju (posto je bio na kopernikusu ranije) na kojoj sve funkcionise, znaci nece samo na stb.
Jel ima neko slican problem i koje je rešenje?

Pozdrav, pitam za druga, decko je na supernovi, posle skorijeg updatea na stbu nema dosta kanala(vrti kanal nije pronadjen), nema arenu 2, arenu 3,5,9,10...na move and go sljakaju svi kanali, cak u drugoj sobi ima neku staru kutiju (posto je bio na kopernikusu ranije) na kojoj sve funkcionise, znaci nece samo na stb.
Jel ima neko slican problem i koje je rešenje?
Neka samo ponovo preskenira kanale i trebalo bi da se pojave svi kanali!

Zašto bi oni davali rutere? Oni mogu da daju ili samo modem (ko traži bridge mode) ili tzv. gateway koji je i modem i ruter
Korisnici koje zahtevaju i traže da im wifi bude jači u većoj kući, mogu da bobiju i ruter.

Vrh Dno