mlsradic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 85
Jesu izmenili na staroj Move smart apkZnam to, nego sam mislio da li su izmenili numeraciju i na MOVE app
Jesu izmenili na staroj Move smart apkZnam to, nego sam mislio da li su izmenili numeraciju i na MOVE app
move smart vise ne funckionise ja mislim (HM)Jesu izmenili na staroj Move smart apk
Ne uspevam da je nadje,. kada kucam move, pojaci se samo irisTV aplikacija.Ima je na Tizenu.
Искључи га па укључи и покрени претрагу канала.Ovi Superstar kanali na pozicijama 200, 201 i 202 na Move boksu mora jednu sličicu da se vrate unazad da bi radili, inace prilikom listanja kanala piše "kanal nije pronađen". Je li i kod Vas tako?
Ista situacija je i sa kanalima 38. Koreni i 44. Niš TV.
Naravno da radi 😉move smart vise ne funckionise ja mislim (HM)
meni ne radi takode mi je pristup supernovaott sajtu nije dozvoljen viseNaravno da radi 😉
Postoji ponuda telekoma za zakup bitstream pristupa kroz GPON do krajnjih korisnika.Šta sprečava Supernovu tj njenog vlasnika Telekom da obezbedi zakup optičke infrastrukture drugim provajderima? Da li je po članu 10. zakona o telekomunikacijama Telekom kao operator sa značajnim tržišnim udelom obavezan da ponudi pristup svojoj infrastrukturi drugim operaterima pod fer i nediskriminatornim uslovima?
Ako je to ponuda Telekoma Srbija zar se to automatski ne odnosi na mts i Supernovu jer je tu u suštini isti operator sa preko 56% tržišnog udela u fiksnom širokopojasnom internetu ili ih Ratel gleda kao odvojene entitete i time omogući Supernovi da izbegne obavezu deljenja infrastrukture sa konkurencijom? Po EU regulativi ako jedna kompanija poseduje više provajdera ili mreža, njihov tržišni udeo se računa zbirno, izgleda da to ne važi kod nas.Još jedna bitna stvar je što se u ovom dokumentu objavljenom 9/2024 ne pravi nikakva razlika između mts GPON i Supernova GPON infrastrukture (odnosno ta dva brenda se ne pominju). Ovo je ponuda Telekoma Srbije, ne mts-a ili Supernove.
Pisali dokument pre simetričnih paketa verovatno... Bilo bi dobro da telekom za početak pusti i ovo što imaju kao zvaničnu ponudu drugim operaterima. Pa makar i ne bilo simetrično, preživećemo. Ovo je ujedno i odgovor zašto Yettel i YuNet nemaju simetrične pakete.I zašto nema simetričnih paketa 😁
Pitanje je koliko je tehnički izvodljivo deljenje coax mrežeSvakako i sama Supernova ima značajan udeo na tržištu. Nije bitno da li ih računaju posebno.
Ono što ja kažem, u ovom dokumentu kog citiram se ne pominje mts ili supernova.
Dokument sadrži uslove za pristup xDSL, DOCSIS i GPON infrastrukturi.
mts nema DOCSIS, to je samo na Supernovi.
Ako se dokument odnosi na sva 3 načina pristupa, onda se sigurno odnosi i na supernovu i na mts infrastrukturu.
Eh ,šteta 😉meni ne radi takode mi je pristup supernovaott sajtu nije dozvoljen vise![]()
Treba im neki strucnjak, sposoban da ugasi to, ne mogu sa trenutnim ljudima, previse je kompleksno 😂Ja sam raskinuo ugovor i vratio opremu početkom maja. Međutim move smart i dalje radi. Mislim nebitno mi je, ne koristim je jer imam novi move preko drugog ugovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari