E pa moguce, nzmTo je samo za bivse exe-net/netnet korisnike,
E pa moguce, nzmTo je samo za bivse exe-net/netnet korisnike,
Nažalost imam samo Orion al nije optika.Zvali su u par navrata i nudili 6m.Rekao da mi nudio 18m Orion,što je i istina .Nisu zvali nakon toga .6m po 50% sigurno mozes da dobijes, preko toga ne znam, probaj, ako imas konkurenciju zapreti prelaskom, mozda se otvore jos...
Istice mi ugovor 20.6 pa me zanima , da li treba da najavim raskid ugovora u poslovnici sada to jest mesed deana ranije pa da me zovu za bolje uslove posto kod mene u mestu imam priliku za a1 net sa 12 meseci za dinar . A ako bih dobio 50% 24 u supernovi mozda bih ostao . Mom komsiji je pre neki mesec isticao ugovor u supernovi a tada je valjda moralo da se najavi mesed dana kada hoces da raskines . On je to i uradio i dobio je ponudu 24 meseca 50 % za obnovu sto je tada i prihvatio. Imao je kao i ja isti internet paket .
Zamerili se 😉Баш решили да не враћају Белами.
Üdvözlet Vranjéből.Mađarski paket je za jug Srbije, Vranje i okolina, poznato je da tamo ima mnogo Mađara.
Korisnički servis pozive te i donose monteri .Koji je proces da se dobije novi daljinski za STB?
Odes do bilo koje poslovnice i poneses stari, oni ti daju noviKoji je proces da se dobije novi daljinski za STB?
Tako je i na iris, dosta kanala su duplo numerisaniMalo izmenjali redosled kanala i sada na DVB-C se Superstar 1-2-3 pojavljuju duplo, negde među prvima, i posle od 200 pa na dalje na oba mesta sva tri u HD, a iskreno imaju preče kanale da prebace u HD nego iste kanale duplo...
Kod mene je:
Insajder na 22
Euronews Srbija na 14
Blomberg na 16
Kod mene su ukinuli 3 app za smart tv tj move smart 🤓 "prebacili" su me vec drugi dan na taj novi MOVE za te njihove move boxove za koje mislim da nisu nista uradili ja ne vidim nikakvih promena na raniji software meni deluje da je sve ostalo isto I da najveci sou sa njima nove podatke nisu mi poslali na email ili sms poruku 🤣 idem verovatno opet u Ratel na kraju mesecaKakva je situacija na MOVE app za smart tv?
Znam to, nego sam mislio da li su izmenili numeraciju i na MOVE appKod mene su ukinuli 3 app za smart tv tj move smart 🤓 "prebacili" su me vec drugi dan na taj novi MOVE za te njihove move boxove za koje mislim da nisu nista uradili ja ne vidim nikakvih promena na raniji software meni deluje da je sve ostalo isto I da najveci sou sa njima nove podatke nisu mi poslali na email ili sms poruku 🤣 idem verovatno opet u Ratel na kraju meseca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari