Šta je novo?

Supernova (2024)

Jel uspeo neko da zameni stari Move sa novim?Ovaj je katastrofa, sve gore i gore posle update na ovu novu Move .Zabada kad se ubrzava prilikom vraćanja unazad.Zabada do toga da se restartuje sam Box.
Jel se može izvući nesto prilikom obnove ,ističe sad u Junu ugovor

@mlsradic jedino da raskineš ugovor pa ideš kao novi korisnik. S tim što, ukoliko hoćeš da ostvariš nekomercijalnu ponudu, pre će ti ponuditi nešto zbog zahteva za raskid. Ovako bi morao da čekaš čak 9 meseci da bi se vodio kao novi korisnik. Ukoliko ti to nije prioritetno, možeš da sklopiš novi ugovor, ali po regularnoj ceni od početka do kraja bez popusta. Nisam se susreo sa takvim slučajem, ali ako bi tražio bolju ponudu zbog zahteva za raskid, jedino da tom prilikom pokušaš i da dogovoriš zamenu resivera za novi.

@mlsradic
Žali se da ti ne radi box. Dosađuj im svako malo i traži zamenu Ako to ne uspe uvek se box može "pokvariti" mada je meni to bezveze i nikad to ne bih radio

Ako ti to nije jedini STB/CAM, možeš da ga razdužiš u poslovnici (da ga više ne koristiš) i sutradan opet podneseš zahtev za STB

Znaci ,varijanta pošto je ugovor sad do Juna da tražim raskid.Ako se dogovorimo onda da udje u to zamena Box
A vise 3 meseca 50% ne verujem da daju

6m po 50% sigurno mozes da dobijes, preko toga ne znam, probaj, ako imas konkurenciju zapreti prelaskom, mozda se otvore jos...

Istice mi ugovor 20.6 pa me zanima , da li treba da najavim raskid ugovora u poslovnici sada to jest mesed deana ranije pa da me zovu za bolje uslove posto kod mene u mestu imam priliku za a1 net sa 12 meseci za dinar . A ako bih dobio 50% 24 u supernovi mozda bih ostao . Mom komsiji je pre neki mesec isticao ugovor u supernovi a tada je valjda moralo da se najavi mesed dana kada hoces da raskines . On je to i uradio i dobio je ponudu 24 meseca 50 % za obnovu sto je tada i prihvatio. Imao je kao i ja isti internet paket .

6m po 50% sigurno mozes da dobijes, preko toga ne znam, probaj, ako imas konkurenciju zapreti prelaskom, mozda se otvore jos...
Nažalost imam samo Orion al nije optika.Zvali su u par navrata i nudili 6m.Rekao da mi nudio 18m Orion,što je i istina .Nisu zvali nakon toga .
Istice mi ugovor 20.6 pa me zanima , da li treba da najavim raskid ugovora u poslovnici sada to jest mesed deana ranije pa da me zovu za bolje uslove posto kod mene u mestu imam priliku za a1 net sa 12 meseci za dinar . A ako bih dobio 50% 24 u supernovi mozda bih ostao . Mom komsiji je pre neki mesec isticao ugovor u supernovi a tada je valjda moralo da se najavi mesed dana kada hoces da raskines . On je to i uradio i dobio je ponudu 24 meseca 50 % za obnovu sto je tada i prihvatio. Imao je kao i ja isti internet paket .

Jel to internet preko supernove samo?
Jel to preko A1 ,radi preko sim kartice ?

A1 kucni net da . Preko kartice .Uzeo bih 100-10 internet kod nas jos imaju akciju u njihovoj poslovnici 12 m dinar . Samo optiku od supernove trenutno imamo kod mene u selu a paket ne tv i internet. 150-150 . Dobio sam bespaltnu televiziju i internet za 2100 zadnji put kada sam produzavao ugovor . To je gpon super plan 2 .

Poslednja izmena:

Novi kanali – Love Nature i TVE u Super TV ponudi​

Super TV ponuda sada je bogatija za dva nova kanala:

1. Love Nature (sa mađarskom audio lokalizacijom) - dostupan kao lokalni kanal na poziciji 381 u okviru Mađarskog paketa na opštinama Žitište, Nova Crnja, Kovačica, Kovin, Subotica.
  1. Kanal TVE -TVE je prvi kanal koji emituje program na španskom jeziku širom sveta, sa više od 450 miliona gledalaca u preko 190 zemalja. Nudi najbolje sadržaje, uključujući serije, filmove, zabavne, informativne, kulturne i dečije programe. Ovaj kanal će biti dostupan na teritoriji Srbije u okviru Osnovnog TV paketa na poziciji 630, sa dodatnim funkcionalnostima Gledaj unazad 7 dana, Pauziraj i TV na više uređaja.
Dodatno obaveštenje: doći će do renumeracije kanala TV Tok sa pozicije 630 na poziciju 610 u okviru Super TV ponude.

Link: https://mojasupernova.mts.rs/a1959/...nali-Love-Nature-i-TVE-u-Super-TV-ponudi.html

Malo izmenjali redosled kanala i sada na DVB-C se Superstar 1-2-3 pojavljuju duplo, negde među prvima, i posle od 200 pa na dalje na oba mesta sva tri u HD, a iskreno imaju preče kanale da prebace u HD nego iste kanale duplo...

Malo izmenjali redosled kanala i sada na DVB-C se Superstar 1-2-3 pojavljuju duplo, negde među prvima, i posle od 200 pa na dalje na oba mesta sva tri u HD, a iskreno imaju preče kanale da prebace u HD nego iste kanale duplo...
Tako je i na iris, dosta kanala su duplo numerisani

Da ih ima više...Kod njih ništa nije slučajno...😉

A Insajder TV je sada na poziciji 49.
Euronews Srbija na 34.
Blomberg Adria na 54.

Kod mene je:
Insajder na 22
Euronews Srbija na 14
Blomberg na 16

Kakva je situacija na MOVE app za smart tv?
Kod mene su ukinuli 3 app za smart tv tj move smart 🤓 "prebacili" su me vec drugi dan na taj novi MOVE za te njihove move boxove za koje mislim da nisu nista uradili ja ne vidim nikakvih promena na raniji software meni deluje da je sve ostalo isto I da najveci sou sa njima nove podatke nisu mi poslali na email ili sms poruku 🤣 idem verovatno opet u Ratel na kraju meseca

Kod mene su ukinuli 3 app za smart tv tj move smart 🤓 "prebacili" su me vec drugi dan na taj novi MOVE za te njihove move boxove za koje mislim da nisu nista uradili ja ne vidim nikakvih promena na raniji software meni deluje da je sve ostalo isto I da najveci sou sa njima nove podatke nisu mi poslali na email ili sms poruku 🤣 idem verovatno opet u Ratel na kraju meseca
Znam to, nego sam mislio da li su izmenili numeraciju i na MOVE app

Nazad
Vrh Dno