Šta je novo?

Supernova (2024)

Sta se sada (od 1.. aprila, aprilililili) na SN nudi za produzenje ugovora kad te pozovu, sta kad ti zoves da se dogovoris sa sluzbom za zadrzavenje klijenata, a sta se nudi kad podneses najavu da raskidas pred kraj UO ili ako je cak istekla UO?
14 meseci 50% popusta za super plan 2s.
U poslovnici su nudili 10 meseci 50% popusta.

Mene su zvali ,nudili za novi ugovor 6 meseci 50% za srednji paket super sve 3. Postojeci ugovor do Juna.Naravno odbio

Teško da ćeš dobiti bolju ponudu. Mene nisu zvali ponovo posle odbijanja prve ponude.

Pre par dana sam dobio Move STB, ali sa starom platformom, još uvek nisam migriran na novu. (Ne mogu čak ni da se registrujem na mojmts sajtu preko jmbg i šifre na računu, probali su i u poslovnici i rekli da nisam još u tom sistemu.)

Elem, kako se ulazi u onaj meni za detaljnije podešavanje slike, o kojem ste pisali?
Kao što je rečeno na forumu, kucao sam redom DEL1042DEL na daljinskom - i ništa. Ne pojavljuje se meni. Samo zatrepti dioda na boksu kad ukucam DEL i ništa se ne desi, a kad nastavim da kucam brojeve, menja kanale po tim brojevima.
Da li treba nešto istovremeno da se pritisne? Ili vrlo brzo? Mada jesam dosta brzo ukucavao.
Da li kucam dok ide program ili kad sam u podešavanjima?

Verovatno taj kod ne vazi za staru platformu.

Mali update oko uvecanog racuna, danas stigla poruka da je racun korigovan. Zalbu sam ulozio u lokalnoj poslovnici.

Tako i jeste. Decko koji radi u poslovnici je rekao da ne vidi razlog sto je poslat uvecan racun jer u sistemu pise stara cena koju smo dogovorili da ostane.

Sta se sada (od 1.. aprila, aprilililili) na SN nudi za produzenje ugovora kad te pozovu, sta kad ti zoves da se dogovoris sa sluzbom za zadrzavenje klijenata, a sta se nudi kad podneses najavu da raskidas pred kraj UO ili ako je cak istekla UO?
Istekla UO, nisu zvali, ja zvao i telefonski mi ništa ne nude jer moram u poslovnicu pošto paket više ne postoji. Tamo mi nude nebuloze od cena samo za simetrične pakete. Ostajem bez UO po malo većoj ceni a opet mnogoo manjoj nego ponuđeni paketi.

Imao sam problem sa internetom i došla ekipa da reši problem. Moram da pohvalim momke stvarno su profesionalci. Kvar je bio na banderi, sredili sve, zamenili mi za svaki slučaj sve konektore. Proverili i tv kanale i kažu mi da nova aplikacija Mowe baš pravi problema na tv, a na telefonima radi super. Nažalost jedan uredjaj je povukao novu app i sad je to što jeste. Hteo sam i da mi promeni šifru na modemu za wi fi , kaže ne diraj , najbolje radi na fabričkoj šifri.

Kakve veze ima lozinka za pristup wifi mreži sa performansama?!

Pre par dana sam dobio Move STB, ali sa starom platformom, još uvek nisam migriran na novu. (Ne mogu čak ni da se registrujem na mojmts sajtu preko jmbg i šifre na računu, probali su i u poslovnici i rekli da nisam još u tom sistemu.)

Elem, kako se ulazi u onaj meni za detaljnije podešavanje slike, o kojem ste pisali?
Kao što je rečeno na forumu, kucao sam redom DEL1042DEL na daljinskom - i ništa. Ne pojavljuje se meni. Samo zatrepti dioda na boksu kad ukucam DEL i ništa se ne desi, a kad nastavim da kucam brojeve, menja kanale po tim brojevima.
Da li treba nešto istovremeno da se pritisne? Ili vrlo brzo? Mada jesam dosta brzo ukucavao.
Treba biti i malo uporan kod kucanje ne smes praviti pauze vec u jednom dahu sto se kaze i tada dobijes u desnom gornjem uglu broj 104 i tada te prebaci u android meni

Da li neko ima novu Move aplikaciju koja radi na android boxu ali da radi tako sto skine mobilni uredjaj a ne tv uredjaj?

Prilozi

• Screenshot_2025-04-10-01-32-49-230-edit_com.mtssi.supernova.jpg
    Screenshot_2025-04-10-01-32-49-230-edit_com.mtssi.supernova.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 119

Ако је старо то не важи, имаш подешавања слике у обичном менију (дугме зупчаник).

Ima li neko ideju zašto se slika raspada samo na par frekvencija a na ostalim je u redu:

Sa ovom nadogradnjom ni hdmi cec ne radi kako treba, televizor se uključuje zajedno sa move boksom, ali kad se boks isključi - televizor neće. Kako je kod Vas?

Kod mene je tako i pre nadogradnje bilo, a tako je i sada, pali se TV kad upalim box a kad ugasim ne gasi se TV samo box, LG tv iz 2017.

@Dak78 Može link, odakle si je skinuo?
@bokithq Ukucaj u polje za pretragu DEL1042DEL, otvoriće ti se podešavanja, ideš u Aplikacije - Droid Settings - Otvoreno - HDMI CEC , štikliraj treće polje "Device auto power off". Problem rešen.

Prilozi

• 20250410_094313.jpg
    20250410_094313.jpg
    317.9 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
Ja baš juče ušao u tu opciju "Device auto power off" i uključio je, probao dva tri puta da palim gasim ali i dalje isto, ne gasi se tv.
Jel probao neko da instalira Youtube na nemodovan stari move box sa DEL1042DEL ?
ja probao nekoliko verzija sa apkmirror, instalira i hoće da pokrene ali gasi posle par sekundi

Kod mene proradilo. Probaj nakon uključivanja opcije "Device auto power off" da deaktiviraš "CEC Switch", pa ponovo aktiviraj.

Ova verzija youtube-a je savršena za move box.

Prilozi

• 20250410_102652.jpg
    20250410_102652.jpg
    472 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
@Dak78[/USER] Može link, odakle si je skinuo?
Preko Aurora Store
Tu imaš i mobilnu i tv APK
Ja na mom modovanom BOX-u imam sve 3 APK i sve 3 rade čak mi još uvek radi stara MOVE Smart aplikacija.

Prilozi

• IMG_20250410_111244.jpg
    IMG_20250410_111244.jpg
    180.6 KB · Pregleda: 50
  • IMG_20250410_111217.jpg
    IMG_20250410_111217.jpg
    186.9 KB · Pregleda: 56
Vrh Dno