Šta je novo?

Supernova (2024)

Поздрав, да ли још неко има проблем са сликом да није течна него је мало успорена од кад су инаталирали овај нови систем на Move уређају, избацили су опцију да се намешта резолуција и то је једини разлог зашто ми је таква слика ја их звао сто пута и кажем им то али не вреди, да ли неко зна како то да наместим?

Da, ukinuti su Animal, Travel Channel, Food Network i regionalni Belle Amie. Potvrdili su iz kontakt centra, usmeno, imam snimak. Cekam jos uvek pisani trag iz mail komunikacije, tu jos ne odgovaraju. Mada bi i snimak, odnosno navodjenje vremena i imena operatera moglo da se iskoristi kao dokaz za prevremeni raskid ugovora bez penala, jer se razgovori interno snimaju. Naravno, razlog raskida je bitno izmenjena komercijalna ponuda.

Znači kreće seča kanala, ne može i sav sport i svi kanali 🤣

… poboljšanje sve siromašnijom ponudom u osnovnom paketu i periodičnim cimanjima sa korisničkim…

Problem sa rezolucijom posle azuriranja move, nema opcija da se smanji sa 3840x2160 slika secka...da li neko zna resenje? Hvala

Treba videti ko ima prava na ova tri kanala za Srbiju.
A evo sta kazu na telesrbija po pitanju gasenja kanala u Orionu

Screenshot from 2025-03-25 13-25-24.png

Поздрав, да ли још неко има проблем са сликом да није течна него је мало успорена од кад су инаталирали овај нови систем на Move уређају, избацили су опцију да се намешта резолуција и то је једини разлог зашто ми је таква слика ја их звао сто пута и кажем им то али не вреди, да ли неко зна како то да наместим?
Ako si dobio novi move boks možeš da menjaš rezoluciije, ali ne u samoj aplikaciji nego u podešavanjima boksa.
I ja bih rekao da slika malo secka. Ja ssam mislio da je to do tcl c805 televizora koji imam. Ja bih rekao da je slika na starom move boksu preko koaksijalnig kabla bolja, oštrija. Mogući razlog je ako puštaju sliku na 25fps na novom move ott boksu.

Evo ga i pisani odgovor.

To je Pogledajte prilog 485689to. 4 kanala izbacena iz ponude, dovoljan razlog za prevremeni raskid bez penala.

Ja sam pokušao da raskinem ugovor zbog promene cene ali bez uspeha. Poslali su mi sms da sam odbijen. Na koji način misliš da raskineš ugovor ?
Čitao sam svašta ali nigde nema konkretnog rešenja. Koliko sam video i zbog izbacivanja kanala odbijaju i sad je valjda jedini način Ratel ?

Poslednja izmena:
Ako si dobio novi move boks možeš da menjaš rezoluciije, ali ne u samoj aplikaciji nego u podešavanjima boksa.
I ja bih rekao da slika malo secka. Ja ssam mislio da je to do tcl c805 televizora koji imam. Ja bih rekao da je slika na starom move boksu preko koaksijalnig kabla bolja, oštrija. Mogući razlog je ako puštaju sliku na 25fps na novom move ott boksu.
Нисам добио нови уређај остао ми је стари али су ми убацили нови систем, а како да уђем у та подешавања бокса?

, а како да уђем у та подешавања бокса?
Isto kao i do sada? = mora da se "moduje" box i ubace dodatne aplikacije poput Button Mapper-a sa kojim se programira/mapira taster daljinca da radi nešto / otvara nešto. Pa da na taj način može da pobegneš iz "zatvora" Move aplikacije i čačkaš po ostataku Android OS.

Da bi "modovao" moraš box prvo vratiti na matori firmware iz februara 2021? godine > dodati aplikacije, custom Launcher... > odraditi update nazad na taj najnoviji firmware sa novom Move aplikacijom i ostaju ti aplikacije i podešavanja koje si ubacio dok si bio na matorom firmware koji je imao USB Debug / ADB pristup što ti je omogućilo da instaliraš dodatne aplikacije na box.

Stigao novi Move u Pirot, nisam imao danas vremena da se detaljnije pozabavim, na prvi pogled deluje ok.

Samo na prvi, na drugi i treci ces vec da se razocaras :)

Baš tako, izgleda da stvarno kreću, još se ne zna da li kompletni kanali ili u sklopu Arene

Oni su i objavili pre nego što su potpisali ugovor da su kupili SK. Baš me zanima ko će u ovoj državi da ih pita za dozvolu 😂

Da li mora osoba cije je ime na ugovoru da bude tu kad se vraca oprema? Imamo dodatan TV nakacen koji nam vise ne treba a placamo dodatno 400 dinara...

Nazad
Vrh Dno