Šta je novo?

Supernova (2024)

Ako popodne postoji packet loss onda je verovatno problem komšija čiji tv ili stb unosi šum u kabl, pa kad je isključen radi ok, kad je uključen pravi problem.

Jedino rešenje je da dođu i mere signal u trenutku kad postoji problem.
Bili su 6 x i sve ujutru kad je ok, kazu dobro je i odu, uvek kazem da je problem od podne ali ne biva. Moracu da budem uporan izgleda. Bas mi otezano radi i pored tih 100, nekad odei na 20 uvece :D

@Sinisavr @milosh30
Da li nova, ažurirana Move platforma na starom boksu ima podršku za Google servise?

Da li je i kod vas net do podne ok, posle padne od 400 , na 100-150 i tako sve do ujutru :) na coax

Problem je isključivo u tome da kada se popodne nakači dosta ljudi na net da onda zato i opadne brzina!

Imao sam daaavno identičan problem kada sam bio na Kopernikus kablovskoj gde je svako veče od 17-18h popodne pa sve do 00h brzina drastično padala skoro pola i internet se vukao.
Pisao im mailove i slao slike sa Speed Testa ali nekako se sve nađu pametni i dođu u 10h ujutru da vide u čemu je problem i naravno tada samo konstatuju da je sve ok.
Dokle god nismo poveli akciju nas nekoliko i bombardovali ih mailovima svaki dan e onda su se naprasno setili da je problem u CMTS uređaju i da mora da se zameni drugim sa većom propustljivosti!
I tek kada su zamenili i postavili novi CMTS uređaj onda više nikada nije bilo problema sa netom u popodnevnim časovima! ;)

Много вас има на једном каблу супернова за интернет користи фреквенције од 210 до 474 мегахерца (тако је код мене код тебе провери на 192.160.0.1:8080) а то је мање од два гигабита за све који су на истом каблу. Који рутер имаш нису ти ваљда дали најјачи пакет а оставили стари рутер са 8 канала?

Moj slucaj mozda jos nekom pomogne, bilo raznih problema, mogao bih 2 dana da pisem, ukratko, od 150 mb nekad 100mb, nekad 40mb, SuperNova je slala razne teletabise koji dodju i odu i naravno nista ne urade, juce dosla dvojica iz MTS krenu od kutije na banderi, otvaraju, kutija puna vode, srede, kabal gde ulazi u kucu konektori i bakarna zica kabla pocrneli, skratili malo kabal novi konektori, odatle kabal ide u dnevnu do uticnice, mere sve ok ali od te uticnice do rutera veliki gubitak, vade kabal iz kanalice a ****** iz Super nove nastavili kabal zica na zicu i upleli umesto da su bar nastavili konektorima, stave nov kabal, brzina 147mb/10.

Kakvi ludilo ? Pa HBO kanali i treba da budu otkljucani Ako si ih imao ranije 😄

Pa to im je taktika. Zbune te sa svim ovim glupostima da više ne znaš ni šta imaš, ni šta treba da imaš, ni šta treba da platiš, ni na šta treba da se žališ.. 🤣

Ovo danas slikao.Juce su otvorili HBO kanale.Kako je to moguce?Bilo je zakljucano,i juce su opet pustili HBO kanale.
4bc3e0ee-3f99-4bde-afb3-01ce0b82be9c.jpg

Ovo danas slikao.Juce su otvorili HBO kanale.Kako je to moguce?Bilo je zakljucano,i juce su opet pustili HBO kanale.
Pogledajte prilog 483042
Jel si se žalio na uvećan januarski račun? Nekima su rekli da će višak sa januarskog računa biti umanjen na februarskom i da im ostaje HBO besplatno do kraja UO.

Meni su to rekli za HBO,mada im nešto ne verujem...Za par dana će račun pa ćemo videti.

Jel si se žalio na uvećan januarski račun? Nekima su rekli da će višak sa januarskog računa biti umanjen na februarskom i da im ostaje HBO besplatno do kraja UO.
Jesam zalio sam zbog poskupeo januarskog računa.Da li to mora da pusti HBO kanale do kraja maja?

… te je bilo logično da nam (većini koja se bunila za ostalo), naplate HBO u januaru…

Pa to je normalno kad daješ HBO paket kao benefit. Ostali provajderi ga imaju samo u najskupljem paketu,ili moraš dodatno da ga platiš. Ostali provajderi daju Pink paket kao benefit!

Starčevo, Pančevo...,opet smo bez signala od jutros, supernova, totalno neprofesionalni.....

Ma budale, sklonili staru verziju aplikacije sa svih prodavnica, a migracija na novu platformu može potrajati i par meseci, znajući njihovu brzinu i ažurnost. U međuvremenu, ko hoće da instalira aplikaciju na novi uređaj, tough luck.

@ZO11/666 kako misliš APK (android app) na LG WebOS TV?

Vrh Dno