Dak78
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.03.2023
- Poena
- 40
Nažalost ja sam "osuđen" samo na SUPERNOVU... Ništa drugo nije u igri kod mene. 😔Net imam kod oriona.
Nažalost ja sam "osuđen" samo na SUPERNOVU... Ništa drugo nije u igri kod mene. 😔Net imam kod oriona.
Ma neznam koliko je i to tačno? Čini mi se da ima ovde članova koji imaju popust na pakete? Javiće se već neko, 😉da potvrdi.Istina je da za Box nema pomenutog popusta ali moze da se ostvari za solo usluge/servise![]()
Koji paket si imao pre migracije? I kako saznati koji mi je paket, ali ne pozivom nego dali postoji mogućnost da se vidi negde?novi paket Super Plan 2M.
Mozda ce postepeno po pozivnim brojevima da azuriraju kao kad se prelazilo sa mts tv na iris tv platformu pa posle sa iris tv na iris 2.0Pa od sutra bi trebalo da krene, e sad ko ce i kad dobiti zaista ne znam![]()
Mozda je najbolje uzeti BOX Iris TV + FiksnaEvo sad gledamo ove nove pakete...
moji roditelji godinama imaju preko njih TV i telefon (internet im ne treba)
Sada im je istekao ugovor i saznaju da nemaju vise mogucnosti da uzmu TV i telefon, i iskljucili su im telefon jer oni nece da placaju internet koji ne koriste
Upuceni su na telekom da im prikljuce fiksnu liniju
Koji retard je napravio osnovni paket bez telefona?
Sad vidim da telefon moze da se uzme samo u kombinaciji sa internetom, sto je potpuni apsurd.
Ako su potpisali Fiksni + Iris u tom slučaju se pre povezivanja telefona stavlja splitter koji razdvaja modem i telefon, u modem isto ide telefonski kabl iz splittera pa se iz modema LAN kablom povezuju STB uređaji za gledanje televizije, postoji mogućnost i dodavanja IP linije po ceni od 250 dinara mesečno koja se koristi iz TEL 1 porta u modemu ali svakako mora da bude aktivna i obična POTS linija iz splittera.Moram da proverim šta su tačno potpisali možda i jesu to, pošto sada imaju problema da nadju i dovuku telefonsku paricu koje nema 15-20 godina.
Zar im nije jeftinije da nude IP telefoniju po istoj ceni kao i do sada?
Da javim da je prigovor prihvacen, nemojte ljudi da se plasite..Evo prijatelj sta mi je predlozio da napisem supernovi na email, i Ratel kao CC.
Naravno, editujte malo ako mislite da je potrebno, napisite o kom paketu ste imali problem, ime na kraju itdKod:Poštovani, Obraćam vam se kao dugogodišnji korisnik vaših usluga kako bih izrazio nezadovoljstvo načinom na koji sam (ne)obavešten o promeni cene mog pretplatničkog paketa. Smatram da vaše obaveštenje nije bilo dovoljno jasno niti u skladu sa zakonskim propisima, te vas molim da mi pružite detaljno objašnjenje kako je vaša SMS poruka trebala da me informiše o povećanju cene. Naime, u skladu sa članom 105. Zakona o elektronskim komunikacijama („Sl. glasnik RS”, br. 44/10, 60/13, 62/14, 95/18 - dr. zakon i 86/22), vi ste u obavezi da korisnike jasno i blagovremeno obavestite o bilo kakvim izmenama ugovornih uslova, što uključuje i promenu cene usluga. Međutim, obaveštenje koje sam dobio putem SMS poruke sadržalo je samo opštu informaciju o poboljšanju usluga i poziv na vaš veb-sajt, ali nije eksplicitno navelo da će doći do povećanja cene mog paketa. Molim vas da mi dostavite precizno objašnjenje kako ste zamislili da korisnici iz takve poruke mogu razumeti da dolazi do promene cene njihovog paketa? Takođe, zanima me da li ste ovakav način obaveštavanja smatrali dovoljnim kako biste ispunili svoje zakonske obaveze prema korisnicima. Očekivano vreme odgovora na ovaj prigovor je u skladu sa važecim propisima i praksom poslovanja. S poštovanjem,
Hajde da se pomognemo jedni drugima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari