Pa biće svakako u jednom trenutku, ne znam kadHoće biti i nova aplikacija za za LG tv?
Ne znam da li će biti odmah i za aplikaciju kao i za ott servis, uređaji dobijaju prvi, trebalo bi već 20. da počnu ažuriranja softvera.
Vezano za full android takođe nemam info, mada je moguće![]()
Poštovani,
Obraćam vam se kao dugogodišnji korisnik vaših usluga kako bih izrazio nezadovoljstvo načinom na koji sam (ne)obavešten o promeni cene mog pretplatničkog paketa.
Smatram da vaše obaveštenje nije bilo dovoljno jasno niti u skladu sa zakonskim propisima, te vas molim da mi pružite detaljno objašnjenje kako je vaša SMS poruka trebala da me informiše o povećanju cene.
Naime, u skladu sa članom 105. Zakona o elektronskim komunikacijama („Sl. glasnik RS”, br. 44/10, 60/13, 62/14, 95/18 - dr. zakon i 86/22), vi ste u obavezi da korisnike jasno i blagovremeno obavestite o bilo kakvim izmenama ugovornih uslova, što uključuje i promenu cene usluga. Međutim, obaveštenje koje sam dobio putem SMS poruke sadržalo je samo opštu informaciju o poboljšanju usluga i poziv na vaš veb-sajt, ali nije eksplicitno navelo da će doći do povećanja cene mog paketa.
Molim vas da mi dostavite precizno objašnjenje kako ste zamislili da korisnici iz takve poruke mogu razumeti da dolazi do promene cene njihovog paketa? Takođe, zanima me da li ste ovakav način obaveštavanja smatrali dovoljnim kako biste ispunili svoje zakonske obaveze prema korisnicima.
Očekivano vreme odgovora na ovaj prigovor je u skladu sa važecim propisima i praksom poslovanja.
S poštovanjem,
Move platforma je bolja od iris-a. Bolje da su na nju prešli nego obratnoNa platformu koja je u testnoj fazi vec par meseci.
Pisano je vec ranije i slate su slike, kopija Iris platforme, nista specijalno![]()
Telekom Srbije nije kupio Sport klubove kao kanale, nego licencu. Sto znaci da ce odredjeni sadrzaj za koji su kupili licencu ici na Arenama (mozda ih bude i vise). Da li komentatori imaju licencu i da li su oni deo ugovora to cemo jos videti....Kako god, samo da sačuvaju komentatore Sport Klubova, daj Bože.
Da li to znači nešto i za supernovaott.rs ili?Na platformu koja je u testnoj fazi vec par meseci.
Pisano je vec ranije i slate su slike, kopija Iris platforme, nista specijalno![]()
Pa vidim jer od skoro kad se uđe na move.tv, traži da se uloguješ tj. šifru.Definitivno će brzo nova MOVE platforma za vas u Srbiji a to se vidi i po tome da trenutno rade na sajtu move.tv
Da li je realno da niko ne cita poruke...Da li to znači nešto i za supernovaott.rs ili?
Hvala druže.Da li je realno da niko ne cita poruke...
Napisao sam tri puta da ne znam kada ce doci nova platforma za aplikaciju i za ott i opet ista pitanja...
Od sutra bi trebalo da bude polako dostupno za MOVE uredjaje prvo...
Upravo otvorio sajt, sviđa mi se interface, pristupačan je za slepe korisnike sa čitačima ekrana,Da, to traži šifru administratora sajta koji održava i uređuje sajt. Dakle, radi se...
Inače, koga zanima nova MOVE platforma može uzeti test 24h na sajtu movetv.ba .
Ako se budete igrali sa ovim, znajte da ako MOVE nalogu pristupate iz Srbije, samo će neki BH lokalni kanali raditi.
Hmm? Pa Move BA nema web player??Upravo otvorio sajt, sviđa mi se interface, pristupačan je za slepe korisnike sa čitačima ekrana,
i lepo izbacuje imena tv kanala.
U odnosu na supernovaott, ovo je top.
Divno...imaju slabi interlacing
Videćemo kad dođe do nas, ništa u napred neću da prognoziram.Hmm? Pa Move BA nema web player??
Nema, bilo je valjda pre na Areni 1 i 3 samo, sad nema ni tu...Mene zanima da li ima opcija da se menja audio feed na AreniSport odnosno kao sto je nekad bilo da se pusti ton sa prenosa bez komentatora ?!
Isto su i meni to rekli, još pre nekoliko godina kad sam hteo da prebacim kod njih i net ali sam zbog ovoga odustao. Imam kod njih 50% popusta na tv (koristim dve cam kartice)i to je to. Net imam kod oriona.Evo da javim i ja svoje iskustvo u vezi sa ISTICANJEM UGOVORA tj PONUDE za PRODUŽETAK.
Meni sad u Martu, tačnije 03.03.2025 ističe ugovor. Imam ponudu za produžetak ugovora, nude sledeće.
EVO OVAKO :
50% popusta
Na 10 meseci
tj mesečna rata
po--2.450 RSD
A zatim, puna cena ostalih 14 meseci.
Tako da bi ostatak mesečnih rata bio 4.899 RSD po mesecu tj. do isteka ugovora. PA SE EVO "RAZMIŠLJAM" ŠTA MI JE PAMETNO DA URADIM.
Zaboravio sam da napomenem i ovo. Pošto sam osoba sa invaliditetom,
(100%) invalidnosti. Pitao sam za popust za osobe sa invaliditetom.
Oni mi na to kažu, da BOX paketi nemaju pravo popusta, za osobe sa invaliditetom...?
DALI je to MOGUĆE?? I DALI NEKO, IMA SLIČNA ISKUSTVA SA OVIM?
Istina je da za Box nema pomenutog popusta ali moze da se ostvari za solo usluge/serviseEvo da javim i ja svoje iskustvo u vezi sa ISTICANJEM UGOVORA tj PONUDE za PRODUŽETAK.
Meni sad u Martu, tačnije 03.03.2025 ističe ugovor. Imam ponudu za produžetak ugovora, nude sledeće.
EVO OVAKO :
50% popusta
Na 10 meseci
tj mesečna rata
po--2.450 RSD
A zatim, puna cena ostalih 14 meseci.
Tako da bi ostatak mesečnih rata bio 4.899 RSD po mesecu tj. do isteka ugovora. PA SE EVO "RAZMIŠLJAM" ŠTA MI JE PAMETNO DA URADIM.
Zaboravio sam da napomenem i ovo. Pošto sam osoba sa invaliditetom,
(100%) invalidnosti. Pitao sam za popust za osobe sa invaliditetom.
Oni mi na to kažu, da BOX paketi nemaju pravo popusta, za osobe sa invaliditetom...?
DALI je to MOGUĆE?? I DALI NEKO, IMA SLIČNA ISKUSTVA SA OVIM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari