Šta je novo?

Supernova (2024)

Da si zadovoljan supernovinim internetom to mi tek misterija,smece tesko,ne prodje dan da bude u redu.
Na optici sam pa je najmanje zlo, ali neuporedivo u odnosu na ono što je bio ExeNet. Kablovski znam da je javašluk kod Kopernikusa vazda bio, ali gde su Pošta Net i Radijus Vektor, tu je recimo ok, jer je na tim lokacijama što sam bio rađeno ponovno kabliranje i onda druga priča. Ponajviše zavisi ko je bio prethodni provajder.

Na optici sam pa je najmanje zlo, ali neuporedivo u odnosu na ono što je bio ExeNet. Kablovski znam da je javašluk kod Kopernikusa vazda bio, ali gde su Pošta Net i Radijus Vektor, tu je recimo ok, jer je na tim lokacijama što sam bio rađeno ponovno kabliranje i onda druga priča. Ponajviše zavisi ko je bio prethodni provajder.
Exe Net je bio No1

Zavisi od lokacije. Neki imaju opcije, neki imaju samo jednu. Ako ste pratili ovu temu prethodnih godina, znate da je tako.
A nisu oni mutavi. Znaju lokaciju korisnika i nepostojanje konkurencije pa se ponašaju tako. Možeš da im najaviš da prelaziš u Vodafon, džabe je. A i prema ostalima idu isto po APP principu.
Moguce i to,mene bukvalno sami zovu i nude sve i yetel i mts i sbb
E pa meni nije optika,uzeli su iskoristili stari kabal od sbba.

Bolje da si nastavio bez ugovora pa da cekas da te ponovo zovu,ovo je smesno.
Isto mi nije jasno kako nemas bas nijednog drugog operatera,ja sam van grada naselje pa imam sve operatere,jos ako imas supernovu onda valjda imas i mts,mts nudi popuste dobre uvek,mene zivkaju stalno smaraju.
komsija je uradio slicnu stvar, nakon sto mu istekao ugovor on ih napusavao nesto, pa su ga blokirali, tj nisu mu dali posle da potpise nov ugovor. na kraju je preko komsije morao, a likove sto su dosli da montiraju je castio da cute :D

Cekajuci Godoa..dan 10 :D nakon 8 dana od prijave su otvorili ovaj prigovor na sajtu na nalogu ,sam ne mozes izbacuje gresku :ROFLMAO: Nema placanje dok se ne iskoriguje racun za hbo naplatu.

Screenshot_1.png

edit :

slucajno sam primetio da su digli brzinu od 150/15 (stari 2l paket) na 200/20...bez vece cene , cudno da se oni za.jebu :D pre nekolko dana sam proveravao i bilo je 150/15 kao iz ugovora iz oktobra:D

Poslednja izmena:
Cekajuci Godoa..dan 10 :D nakon 8 dana od prijave su otvorili ovaj prigovor na sajtu na nalogu ,sam ne mozes izbacuje gresku :ROFLMAO: Nema placanje dok se ne iskoriguje racun za hbo naplatu.

Pogledajte prilog 480569

edit :

slucajno sam primetio da su digli brzinu od 150/15 (stari 2l paket) na 200/20...bez vece cene , cudno da se oni za.jebu :D pre nekolko dana sam proveravao i bilo je 150/15 kao iz ugovora iz oktobra:D
Ja sam imao stari 2XL paket i 400/20 po ceni od 4.699, a sad 400 ni nema u ponudi za Super Plan 2, vec za 4.799 nude najvise 200/20. Bez HBO, prepolovili brzinu neta i 100 dinara vise. Bezobrazluk i lopovluk epskih razmera.

Poz!
Upravo dobih mail da će mi umanjenje mesečne naknade zbog naplaćene HBO usloge biti umanjeno na februarskom računu, i da će HBO ostati besplatan do kraja ugovora.

pre 2 dana sms da mi se prigovor ne uvazava, a evo sad sam dobio mejl da je prigovor preuzet na resavanje.
moguce da je taj sms bio povratna informacija na osnovu prvog prigovora gde nisam stavio ratel u cc, a u ovaj drugi jesam.
zanimljivo.

Ja sam imao stari 2XL paket i 400/20 po ceni od 4.699, a sad 400 ni nema u ponudi za Super Plan 2, vec za 4.799 nude najvise 200/20. Bez HBO, prepolovili brzinu neta i 100 dinara vise. Bezobrazluk i lopovluk epskih razmera.
Neeemoj takooo, u poruci su napisali da nas cekaju novi aktuelni paketi koji donose vece brzine :ROFLMAO:

@pagodaa i meni su poslali sms da mi se prigovor ne uvazava ali su me zbunili sa time, jer prvo sam za 120 sekundi (operater se javio u 58min cekanja) prigovorio na nove cene a onda kroz par sati sam im poslao i mail sa prigovorom gde sam spomenuo da nije po ZEK zakonu to sto su uradili pa nisam znao na kraju nasta su mi odgovorili da li zbog prigovora na mail ili prigovora putem telefona, a onda sam danas dobio mail na kom su mi trazili sifru korisnika sto znaci da sms odgovor koji sam dobio je vezan za prigovor putem telefona, a kao nepoznat im je moj mail koji je zaveden u ugovoru pa komedija su...

Poslednja izmena:
Probam jutros na staru da pauziram Kasla, ostane pauziran 10 minuta, probam da nastavim gledanje nema sanse, radi pola minuta pa prekid na mrezi, pa pola minuta pa prekid na mrezi, probam da gledam ep od pocetka nema sanse
Jel se ovo desava cesto ili sam opet ubo premiju?

Stize mi danas sms da mi je prigovor resen osnovano (januarski racun na kome su mi zaracunali HBO), i da ce mi poslati korigovani januarski racun sa novim dospecem, a ja vec platio januarski racun dok su oni resavali prigovor, da ne bih probio valutu :D

Pozovi call centar i prijavi, razliku će ti obračunati kao akontaciju, prilikom izrade računa za sledeći obračunski period.

Stize mi danas sms da mi je prigovor resen osnovano (januarski racun na kome su mi zaracunali HBO), i da ce mi poslati korigovani januarski racun sa novim dospecem, a ja vec platio januarski racun dok su oni resavali prigovor, da ne bih probio valutu :D
E za ovo sam ja pricao,bice novi problem🤣
Ja ko da sam znao da sacekam,ali verovatno ce da ti se racuna kao pretplata.

Probam jutros na staru da pauziram Kasla, ostane pauziran 10 minuta, probam da nastavim gledanje nema sanse, radi pola minuta pa prekid na mrezi, pa pola minuta pa prekid na mrezi, probam da gledam ep od pocetka nema sanse
Jel se ovo desava cesto ili sam opet ubo premiju?
Ja sam juče imao isti problem sa gledanjem unazad na supernovaott.rs, prekidao strim svako malo.

Da li neko ima iskustva sa ustupanjem ugovora drugom licu a da ostane na istoj adresi?

Na primer da ugovor pređe sa sina na oca a da ostane prikljucak na istoj adresi samo da bude na drugo ime

To možete uvek .
Zvao sam call centar rekli su mora u poslovnicu a u poslovnici kazu da bi onda izgubili promociju 12 meseci po din ali smo ipak podneli zahtev i posle su zvali iz nadlezne sluzbe i preporucili da ne menjamo dok ne istekne promocija a i da je pitanje da li bi odobrili jer jos nije istekao ugovor

zasto se zurite s placanjem ??? uopste me ne interesuje dok ne stigne novi racun.Valjda treba da se drzimo nekog stava.

ja nisam jos platio januarski racun cekam korekciju.

Meni su poslali umanjeni račun ali su mi poslali i mail u kome piše da uplatim ceo račun pa će mi naredni umanjiti za iznos HBO pretplate.

Za Mts još uvek nema odgovora za traženu korekciju računa.

… ne žurite - dok vam ne pošalju ispravljen račun, ne plaćajte onaj na koji ste poslali prigovor… ispravljeni račun ima novi rok…

Vrh Dno