Šta je novo?

Supernova (2024)

stigao racun za januar, skoro 5500, a do sad placao 4900. o_O
Svako ko se u toku decembra nije žalio dobiće veću cenu. Nažalost cena iz januara nije konačna jer se migracija odigrala od 9. do 15. januara.

@pagodaa dobio si SMS ovakve sadržine:

Postovani, Vas racun za novembar iznosi xxx din. Molimo Vas da iznos uplatite do 15.12.2024. na racun 160-640-96, poziv na broj xx. Brzo i lako platite racun online u 3 koraka na ... Od 09.01.2025. vazice aktuelni paketi iz komercijalne ponude koji donose: vece brzine kucnog interneta uz izjednacen upload i download na optici, televiziju da kreirate po svojoj meri, postpejd tarife sa neogranicenim internetom u Srbiji, razgovorima i porukama ka MTEL Zoni, i jos mnogo toga. O primeni komercijalne ponude se mozete dodatno informisati na sajtu https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Servisne-informacije. Vas mts
Oni ovaj boldovani deo smatraju kao validno lično obaveštavanje korisnika o promenama koje će nastupiti.

Stigao i meni račun nakon raskida ugovora, 32.000 dinara 🤣🤣🤣
Naknada za prevremeni raskid ugovora, neko u mts-u koristi neke ozbiljne droge.
Sutra ujutru pravac advokat, ne vredi sa njima drugačije.
Isto i meni oko 16000 dinara .
Rekli su mi da mi neće naplatiti penale i ipak su poslali ovoliko zaduženje !

Zašto ? Zašto mi ovo rade ...pitam sam sebe ...

Ni ja nisam dobio nikakvo obaveštenje...

Prelistaj ranije postove od decembra pa na vamo pa vidi . U sustini svako ko se nije zalio na povecanje cena koje je odpocelo od januarskog racuna dobice veci racun . Neki od nas smo se zalili da nam ostane ista cena do kraja ugovora ili raskid bes penala i ko god se zalio dobio je sta je mogao . Neko je raskinuo ugovor bez penala ,nekome kao ja je ostao isti racun do kraja ugovora a nekoga ceka cestitka od uvecanja nazalost .

Odgovorno tvrdim da nisam dobio sms te sadrzine niti bilo sta slicno. Znam za ta povecanja sa benchmarka…
I sta sad, sto se nisam zalio, nista ne mogu da uradim, niti da raskinem niti da zadrzim staru cenu?

Sta da kazem , ili u poslovnicu ili zovi i zali se na racun . Bar meni svaki put kada sam se zalio usvojeno je .

Mlsradic, nisam te razumeo baš. Odobrili su ti do kraja ugovora uslove koje si imao? Imam sličnu situaciju, pošto su me zvali danas. Ugovor mi ističe u avgustu. Ponudili 50% šest meseci a posle puna cena 4.999. Sad plaćam 4.099 sa fiksnim i 150/10.

meni salju racune na adresu, poruke ne citam, vidim samo notifikaciju odakle mogu da vidim iznos racuna. takodje imaju i mejl adresu. cuj, salju preko sms poruke, lol.
sta sad, ja iako nisam potpisao da placam toliko moram? lmao

Koji cigani,ko da ce ih povadi ovih 500 dinara jedan mesec sto su me ukrali🤣
Inace cena bila 3800 a sad je 3898 i to sa popustom od 100 dinara za e racun,kakva je ovo racunica majko mila.

Prilozi

• IMG_4714.png
    IMG_4714.png
    140.2 KB · Pregleda: 44
meni salju racune na adresu, poruke ne citam, vidim samo notifikaciju odakle mogu da vidim iznos racuna. takodje imaju i mejl adresu. cuj, salju preko sms poruke, lol.
sta sad, ja iako nisam potpisao da placam toliko moram? lmao
Zakon je napisan tako kako ie napisan, jedino da ih tužiš i da dokažeš na sudu da te nisu obavestili u skladu sa zakonom.

Imaš mali problem. Advokati ne rade 30 dana.
@Stefanrbc januarski račun je sastavljen iz dva dela: 9,10,11,12 ili kolko god dana si bio na starom paketu + ostatak meseca po novom. Tek februarski račun će biti puna cena novog paketa.

Zašto? Pa zato što tamo u nekoj kancelariji sedi neka debilčina koja nije svesna šta radi. Nakon ovakvog navlačenja gneva korisnika može samo da iz toga profitira SBB ili neki drugi provajder. Ja ih neću uvesti više nikad sigurno sve i da mi daju 10 godina džabe.

Ništa sad, odmah žalba, pravac advokat i rešiće se. Namerno sam u mailu u kom sam zahtevao raskid ugovora više puta napisao da želim raskid ugovora bez penala, nekako sam pretpostavio šta bi moglo da se dogodi i šta će da pokušaju.

Zašto? Pa zato što tamo u nekoj kancelariji sedi neka debilčina koja nije svesna šta radi. Nakon ovakvog navlačenja gneva korisnika može samo da iz toga profitira SBB ili neki drugi provajder. Ja ih neću uvesti više nikad sigurno sve i da mi daju 10 godina džabe.

Ništa sad, odmah žalba, pravac advokat i rešiće se. Namerno sam u mailu u kom sam zahtevao raskid ugovora više puta napisao da želim raskid ugovora bez penala, nekako sam pretpostavio šta bi moglo da se dogodi i šta će da pokušaju.
Isto sam pisao e-mail i pozivao Korisnički servis .
Da ironija bude veća prilikom Raskida ugovora upitao sam Agenta prodaje usluga u poslovnici da li neće biti penala rekao je neće ne brini te !

Zašto ovo ljudi !?!?

Zakon je napisan tako kako ie napisan, jedino da ih tužiš i da dokažeš na sudu da te nisu obavestili u skladu sa zakonom.

Imaš mali problem. Advokati ne rade 30 dana.
@Stefanrbc januarski račun je sastavljen iz dva dela: 9,10,11,12 ili kolko god dana si bio na starom paketu + ostatak meseca po novom. Tek februarski račun će biti puna cena novog paketa.
Aha znaci za februar bice skuplje,e pa videcemo ja im necu platiti preko 3800 nista imam mejl od njih.

Evo i ja da javim upravo mi je stigao racun za januar sa istom cenom od 2099 dinara .Kako i treba da bude . Bar su nesto ispostovali .

Račun za januar, na mts portalu,
2.480,40 RSD

Kad dobijem na mail pregledaću, predpostavljam da je to to za novi paket.
I da sad kad idem na svi računi, vidi se i januarski, decembarski, novembarski, i sve do junskog, i piše Storniran to je zbog toga što sam se žalio na dodatni stb.

Poslednja izmena:
Na mts portalu u detaljima računa se vidi da su obračunali Super plan 2L i 2M proporcionalno prema šemi migracije, ali na supernovaott i dalje mi stoji paket 2L. Plus, isto mi je naplaćen hbo paket bez pitanja da li želim dodatno da ga plaćam, što nije u skladu sa šemom migracije, očekivao sam da će da ga isključe.

Noš Bubanj nema interneta a ima tv kanala.
kaže mi majka nestao jos prepodne.
normalno već 10 minita operateri su zauzeti javiće se za 2 minita

Kod mene su promenili na super plan 2s i naplatili mi januar a jos uvek imam promociju 12 meseci pi dinar do marta .,,
sa njima uvek muke .... a verovatno necu biti jedini ;-)

Na mts portalu u detaljima računa se vidi da su obračunali Super plan 2L i 2M proporcionalno prema šemi migracije, ali na supernovaott i dalje mi stoji paket 2L. Plus, isto mi je naplaćen hbo paket bez pitanja da li želim dodatno da ga plaćam, što nije u skladu sa šemom migracije, očekivao sam da će da ga isključe.
Da još nije ažurirano na supernovaott.

Meni su posebno naplatili HBO... :)

Super plan L prebačen sa Super Plan M i naplatili HBO dodatno...
+1, a sistem za žalbe na mojmts sajtu vraća ovo:
Kod:
"Ovaj servis je trenutno nedostupan. Molimo Vas da pokušate kasnije."

… isto - 2L na 2M, obećanje da nema promene cene i uključen MAX… i naravno dodatno naplatili isti… ovo je da izludiš…

Pitam malopre rodbinu kojoj sam isto rekao za poskupljenje i da mogu da raskinu ugovor (oni imali mts tj box paket), stigao regularno račun oko 2000 za pola meseca koliko se koristilo pre raskida i to je to.

Izgleda kako se kome zalomi. Amateri teški.

Migracija sa belog na plavi (Plan 4)
Zalio se na povecanje cena isto naplacen HBO
438. Pitanje je da li za ceo mesec? Ili od dana kada je izvrsena migracija? Ovako kad saberem cene plavog i belog sto je posebno obracunato je u stvari isti iznos koji sam placao na belom. Zbog klinaca bih zadrzao HBO (MAX). Vise mi se isplati da se vratim na super plan 4 beli imao bi HBO, dodatni tv paket i duplo brzi net. Ali imam jos godinu dana ugovora. Da li je neko uspeo da predje na veci paket a da je na polovini ugovorne obaveze?
Screenshot_2025-02-04-18-35-26-636_rs.mts.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno