Šta je novo?

Supernova (2024)

I kod mene je preko bandere nego sto napisa neko gore jel to bakar ili koaksijalni?

Ne, nisam nego sam zaboravio :D
Nisam kuci jos nekih nedelju dana.
A i iskreno nema sta vise da se dodaje, UI je isti kao Iris… Sve je preslikano, samo drugi logo.

Evo, i meni su rešili zahtev pozitivno, vratio sam opremu u poslovnicu i završio sa Supernovom.

Niko me ništa nije obavestio već sam zvao call centar i tamo su mi rekli da je danas u 15h moj predmet rešen pozitivno i da mogu da idem u poslovnicu.
Niti me je ko zvao, niti mi je stigao sms, niti mail, ništa.

Tako da, svi koji čekate raskid ugovora, pozovite call centar, jer su izgleda danas počeli da rešavaju zahteve.

Ovo je gore nego Kafka, sad bio u poslovnici, oni svaki mejl i pitanje oko raskida otvaraju poseban tiket. Poslao 4 mejla sa pitanjem kad mogu da vratim opremu, tri tiketa zatvorena sad čekam četvrti
Kad pitam kad će mi javiti jedni kažu dobićeš pismo, drugi dobićete sms a treći vele dobićeš e-mail.
Ludilo od države

Zna li neko zasto odredjeni kanali preko move smart app na smart tv imaju bolji kvalitet slike od move uredjaja/risiver.? Bas se vidi koliko je muljava slika na nekim kanalima da vam se smuci da je gledate.

supernova, onda je koaksijalni to sam i mislio nego zabuna u trenutku

Postavio bi ovde pitanje vezano raskid ugovora ali sam jos godinu dana pod ugovorom. Da li bi ja mogao ako resim da raskinem ugovor a da izbegnem placanje penala?

Znaci ,ako raskidam moracu placam penale nema nacina da se izbegne?

Nema. I nas što smo podneli zahteve na vreme, izmrcvarili su maksimalno.
Ja sam morao tri puta da idem u poslovnicu da podnosim prigovore i zahteve.
Radnica mi veli da ona nije pravnica, pa da mora da čita i tumači zakone. Ja joj rekoh "ja sam pravnik, pitaj mene, sve će ti se razjasni" 😀.

Poslednja izmena:
Neki su dobijali poruke sa obaveštenjem 10.12. tako da vremena još uvek ima. Danas pusti mejl za raskid ugovora zbog jednostrane promene uslova i u ponedeljak pravac mts ekapozitura i ne izlazi dok ne rešiš. Jedino ako si dobio obaveštenje početkom decembra meseca pa da ovo ne prođe

Nema. I nas što smo podneli zahteve na vreme, izmrcvarili su maksimalno.
Ja sam morao tri puta da idem u poslovnicu da podnosim prigovore i zahteve.
Radnica mi veli da ona nije pravnica, pa da mora da čita i tumači zakone. Ja joj rekoh "ja sam pravnik, pitaj mene, sve će ti se razjasni" 😀.
Nista onda hvala svima na odgovoru :D

Kako da ih nateram da dignu malo brzinu neta kad su vec digli cenu? :p ugovor je isteko ihaj, mislim da nigde u ponudi nema ispod 120-150 mbs

Kako da ih nateram da dignu malo brzinu neta kad su vec digli cenu? :p ugovor je isteko ihaj, mislim da nigde u ponudi nema ispod 120-150 mbs
Migracija kreće uskoro. Neće striktno iza Božića, kad stigneš na red. Mene su proletos migrirali 10 dana nakon planiranog datuma. Jedino ako si na Super Exe Par paketu, tu za sad ostaje sve isto, dok Exe Sve paketi pak biće predmet migracije.

Migracija kreće uskoro. Neće striktno iza Božića, kad stigneš na red. Mene su proletos migrirali 10 dana nakon planiranog datuma. Jedino ako si na Super Exe Par paketu, tu za sad ostaje sve isto, dok Exe Sve paketi pak biće predmet migracije.

jedan od ova dva je, u sustini..

Oni cim su se pojavili kad je to bilo.. odma smo uzeli mnogo problema sam imao sa netom prvu godinu. Secam se da je takodje bila migracija i zvao sam ih 5x i jedva se nakanili da mi sa 60/8 dignu na 80/8 i to tek kad sam otisao u poslovnicu.

Rekli su na kraju da oni kao znaju da postoji problem u cvoristu kod mene ali fazon nemaju zamenske delove, a ovi iz supernove nece' posalju.

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno