Možda daju nekih 50% ali bi trebalo proveriti .Jel' dobio neko popust za OSI u Supernovi? Kazu mojima da tamo samo 100% OSI dobijaju ali trebalo bi i sa TNP?
Nigde nije javno istaknuto .
Možda daju nekih 50% ali bi trebalo proveriti .Jel' dobio neko popust za OSI u Supernovi? Kazu mojima da tamo samo 100% OSI dobijaju ali trebalo bi i sa TNP?
Da, 50%, ali za razliku od MTSa samo za OSI 100%. Ali mozda ne znaju da vazi za TNP, pa pitam za iskustvo.Možda daju nekih 50% ali bi trebalo proveriti .
Nigde nije javno istaknuto .
Čuveni Technicolor je u pitanju.
Danas su me zvali iz kol centra i rekli su da ce mi biti dodeljena nova korisnicka sifra sa kojom cu moci da se prijavim na MAX aplikaciju preko operatera Telekom Srbija i takodje da cu imati pristup MojMTS app, zna li neko koliko se dugo ceka na to otprilike?
Da su hteli da ti dodele sifru oni bi to uradili odmah.. Veruj mi.... Zvali su te cisto da ispostuju proceduru da ne mozes reci da su te ignorisali... Daj Boze da ja nisam u pravu ali iskustvo koje sam imao oko logovanja na MAX mi kaze da ukoliko propustis i jedan jedini dan bez pisanja maila i zvanja od te sifre nece biti nista... Ali pazi ti to.. Zvali su DANAS (posle koliko vremena i puta tvog maila ili zvanja) i rekli su da ce dodeliti sifru (kada??? Nije definisano!!!)Danas su me zvali iz kol centra i rekli su da ce mi biti dodeljena nova korisnicka sifra sa kojom cu moci da se prijavim na MAX aplikaciju preko operatera Telekom Srbija i takodje da cu imati pristup MojMTS app, zna li neko koliko se dugo ceka na to otprilike?
Na kom beše kanalu treba da bude da bi 5g šljakao kako treba?Na 5ghz se treba igratibsa promenom kanala. Na default vrednostima meni svi xiaomi uredjaji ne vide ili retko vide mrezu. Kad sam promenio kanal sve fercera kako treba,i telefoni i boxevi.
Da su hteli da ti dodele sifru oni bi to uradili odmah.. Veruj mi.... Zvali su te cisto da ispostuju proceduru da ne mozes reci da su te ignorisali... Daj Boze da ja nisam u pravu ali iskustvo koje sam imao oko logovanja na MAX mi kaze da ukoliko propustis i jedan jedini dan bez pisanja maila i zvanja od te sifre nece biti nista... Ali pazi ti to.. Zvali su DANAS (posle koliko vremena i puta tvog maila ili zvanja) i rekli su da ce dodeliti sifru (kada??? Nije definisano!!!)
Pa ja sam na novom ugovoru tek 12 dana... Mejla sam poslao dva-tri, kol centar zvao jednom, moraću očigledno da budem uporan i uporan... Ja ne znam šta reklamiraju da mi dobijamo MAX aplikaciju u paketu kada se za to moramo pomučiti i te kako... Ja svakako MAX imam i preko Yettela ali opet, možda bih ovaj nalog dao i nekome od prijatelja ako mi već sleduje neću da ćutim.Da su hteli da ti dodele sifru oni bi to uradili odmah.. Veruj mi.... Zvali su te cisto da ispostuju proceduru da ne mozes reci da su te ignorisali... Daj Boze da ja nisam u pravu ali iskustvo koje sam imao oko logovanja na MAX mi kaze da ukoliko propustis i jedan jedini dan bez pisanja maila i zvanja od te sifre nece biti nista... Ali pazi ti to.. Zvali su DANAS (posle koliko vremena i puta tvog maila ili zvanja) i rekli su da ce dodeliti sifru (kada??? Nije definisano!!!)
Preko agenta ili si išao u poslovicu da podneseš zahtev za raskid? Znam da si par puta ovde pitao za agenta.Obnovio ugovor za internet i TV - 12 meseci 50%
Hvala, da ne platim racun za dzabe@chupe zbog HBO Max se postepeno radi migracija na mts naplatni i korisnički sistem (Moj mts), a tebe su takođe prebacili. Moguće da je obračunat manji račun na kontu toga što ti je korišćenje usluge bilo nedostupno.
imam move smart app od supernove, ali ne nalazim novododate kanale nesto, sta treba da uradim ? hvalaUskoro: Fashion & Style 4K, Classic Music HD i Freedom Ukrajina + Pojavili su se testni MTS SI AP1, MTS SI AP2 i MTS SI AP3 u HD-u
ma nisam ja ni one prethodno dodane nasao...Pa piše uskoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari