Šta je novo?

Supernova (2024)

Ja koristim OSI popust (samo za 100% invaliditeta, TNP). Daju 50% popusta na pretplatu samo za pojedinačnu uslugu, za Plan pakete daju 20%.
Dodeljeni popust se obnavlja nakon godinu dana.

Poslednja izmena:
Radi li vam "Apollon" u okviru video kluba?
Edit: Proradio.

Poslednja izmena:
Kakav bi problem mogao da bude sa 5GHz ako se konstatno gubi iako je uključen u podešavanjima? Evo sada mi radi samo 2,4 GHz , a 5 GHz neće nikako već sat vremena.
Čuveni Technicolor je u pitanju.

Da li je moguce na Supernovi (coax) koristiti neki drugi modem osim onih koje daju na koriscenje?

@LFShadow0 u principu ne. Mora se koristiti njihov. Niko ti doduše ne može zabraniti da iaključiš wifi na njihovom kršu i uzmeš nešto kvalitetnije. Svakako na coax mora njihov uređaj.

Na 5ghz se treba igratibsa promenom kanala. Na default vrednostima meni svi xiaomi uredjaji ne vide ili retko vide mrezu. Kad sam promenio kanal sve fercera kako treba,i telefoni i boxevi.

Danas su me zvali iz kol centra i rekli su da ce mi biti dodeljena nova korisnicka sifra sa kojom cu moci da se prijavim na MAX aplikaciju preko operatera Telekom Srbija i takodje da cu imati pristup MojMTS app, zna li neko koliko se dugo ceka na to otprilike?

Danas su me zvali iz kol centra i rekli su da ce mi biti dodeljena nova korisnicka sifra sa kojom cu moci da se prijavim na MAX aplikaciju preko operatera Telekom Srbija i takodje da cu imati pristup MojMTS app, zna li neko koliko se dugo ceka na to otprilike?

Ja sam je čekao od 24.05. i nisam je dobio.

Danas vraćena oprema, fiksni proradio u Yettel-u preneo broj, plus kada sam vraćao opremu uložio prigovor na račun da mi se umanji i Septembar za iznos od 479 dinara kao do sada, pa ću tek onda da im platim.

Da su hteli da ti dodele sifru oni bi to uradili odmah.. Veruj mi.... Zvali su te cisto da ispostuju proceduru da ne mozes reci da su te ignorisali... Daj Boze da ja nisam u pravu ali iskustvo koje sam imao oko logovanja na MAX mi kaze da ukoliko propustis i jedan jedini dan bez pisanja maila i zvanja od te sifre nece biti nista... Ali pazi ti to.. Zvali su DANAS (posle koliko vremena i puta tvog maila ili zvanja) i rekli su da ce dodeliti sifru (kada??? Nije definisano!!!)

Na 5ghz se treba igratibsa promenom kanala. Na default vrednostima meni svi xiaomi uredjaji ne vide ili retko vide mrezu. Kad sam promenio kanal sve fercera kako treba,i telefoni i boxevi.
Na kom beše kanalu treba da bude da bi 5g šljakao kako treba?
Meni je podešeno na 36 80 i na 80 mhz.
a na 2.4g je jedinica i na 40 mhz.

Da su hteli da ti dodele sifru oni bi to uradili odmah.. Veruj mi.... Zvali su te cisto da ispostuju proceduru da ne mozes reci da su te ignorisali... Daj Boze da ja nisam u pravu ali iskustvo koje sam imao oko logovanja na MAX mi kaze da ukoliko propustis i jedan jedini dan bez pisanja maila i zvanja od te sifre nece biti nista... Ali pazi ti to.. Zvali su DANAS (posle koliko vremena i puta tvog maila ili zvanja) i rekli su da ce dodeliti sifru (kada??? Nije definisano!!!)

Čitajući vaše probleme sa Maxom, ne znam kakvu sreću sam ja imao da su mi to rešili još u maju za manje od 48 sati. :D
Prosto je neverovatno da nakon više od 4 meseca i dalje nisu to rešili svim korisnicima.

Pa ja sam na novom ugovoru tek 12 dana... Mejla sam poslao dva-tri, kol centar zvao jednom, moraću očigledno da budem uporan i uporan... Ja ne znam šta reklamiraju da mi dobijamo MAX aplikaciju u paketu kada se za to moramo pomučiti i te kako... Ja svakako MAX imam i preko Yettela ali opet, možda bih ovaj nalog dao i nekome od prijatelja ako mi već sleduje neću da ćutim.

Opet novi problemi. Kao sto sam pisao digli su mi racun sa 2100 na 2700 za avgustski racun . Imao sam u ugovoru samo placam internet a televiziju neplacam 24 meseca. Imam do juna ugovor reko dobro izdrzacu tihh 600 dinara. Danas dobijem cestitku racun nije vise 2700 nego 4735 :) Danas sam poslao prigovor ako mi ne rese sta mi je raditi . Ovo je zlo .

Pitanje, kad mi stize racun za Supernovu, do sad sam dobijao sms od Telekoma i link koji me vodi na supernovu da platim racun, medjutim danas mi stize sms od mtsINFO da imam zaduzenja za septembar od 5018 dinara, inace supernova me izadje oko 5500, ja koliko znam od mtsa nikad nista nisam uzimao, moj broj sam dao samo kad sam potpisivao supernovu. Da li je moguce da su promenili od koga stize racun ili je neka budala pogresno dala broj?

@chupe zbog HBO Max se postepeno radi migracija na mts naplatni i korisnički sistem (Moj mts), a tebe su takođe prebacili. Moguće da je obračunat manji račun na kontu toga što ti je korišćenje usluge bilo nedostupno.

Da li vam je danas pored sms-a stigao i e-račun?
Meni nije.

Meni samo eracun negde oko podne sms nije stigao 🙈😳

Nazad
Vrh Dno