Imam problema sa Supernovom, pa me zanima da li neko ima neki predlog.
Naime, korisnik sam Orion optike već par godina, ali su podigli cene, i utom Supernova da iskoristi situaciju ponudi svoj najjači paket za 2700 mesečno. Kako sam dobijao isti paket kao u Orionu za 1700 din manje, odlučim da pređem. I tu kreću problemi.
Došli monteri prvi dan, 25.06. da montiraju, nisu sve završili prvi dan, kažu doći će sutra. Da napomenem da su genijalci koristili Orionov kabl na svoju ruku.
Došli stvarno sutradan, patili se 3 sata, ništa nisu osposobili, kažu loš signal na banderi (optika u pitanju, ceo komšiluk koristi Supernovu), kažu ne mogu oni ništa da urade, javili su svom nadređenom, doći će neko sutra ili prekosutra da reši to.
Od tad je prošlo 11 dana, niko se nije pojavio. Plaćam i Orion i Supernovu, a nemam ni internet ni TV signal. Zvao korisnički centar milion puta, sve su prijavili, stavili da je hitno, urgentno, prioritetno, i dalje niko ne dolazi.
Ćale išao i do njihove poslovnice u Rumi gde su mu rekli da u sistemu stoji da su serviseri dolazili (nisu), ali su kao prijavili da problem i dalje nije rešen.
Šta raditi? Da li prijaviti Orionu da su monteri iz Supernove oštetili kabal, šta činiti? Verujem da je raskid ugovora sa Supernovom preporuka svih vas, ali me zanima da li je neko bio u sličnoj situaciji, da li postoje rokovi do kad treba neko da se pojavi nakon prijave kvara, ili neki koraci šta raditi dalje?