Šta je novo?

Supernova (2024)

Nisam :( nisam doduše ni probao ovo sto je kolega gore predložio da promenim DNS na ruteru, ne znam ni šta bih stavio :(
8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1

Prva dva su google, treci je cloudflare. Imas i drugih koji omogucavaju razne nivoe zastite, blokiranje reklama i slucno. Za pocetak kreni sa guglom…

Na move smart aplikaciji travel xp kanal je izgleda 4k. Love nature nešto koči. Probao sam to na tcl 50c635.
Pročitao sam na drugom forumu da su u Bosni pustili i eurosport 4k na move smart aplikaciji, odnosno našao se na listi kanala.

8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1

Prva dva su google, treci je cloudflare. Imas i drugih koji omogucavaju razne nivoe zastite, blokiranje reklama i slucno. Za pocetak kreni sa guglom…
Ja kad stavim 1.1.1.1 direkt na pc ili konzolu nemam neta,zasto?Sta god da ukucam u ovo polje dns server u ruteru ,meni pokazuje na dns leaktest da je dns od telekoma?

Prilozi

• Screenshot 2024-06-28 at 09.37.39.png
    Screenshot 2024-06-28 at 09.37.39.png
    175.3 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
Meni, kao starom korisniku, ponudili 6 meseci po 50% pretplate ako zadržim stari paket.
javio se bio aktivizer prosle god u pp i kaze "Postovanje, moje ime je Aleksandar i radim u kompaniji Telekom Srbija kao agent prodaje. Javljam Vam se povodom objave koju ste pisali na ovom forumu. Samo danas imamo akciju za internet i televiziju 18 meseci po 1 dinar uz ugovor na 24 meseca. Ako ste zainteresovani posaljite mi Vas broj telefon kako bismo se culi oko detalja. Pozdrav!" stavio je u naslovu supernova

To ti ponudio kao starom korisniku?

ne uopste nisam korisnik supernove

Zato te i pitam, kolega je rekao da su mu 6 meseci po 50% ponudili kao starom korisniku.
Akviziteri takve ponude mogu ponuditi samo novim korisnicima.

meni samo 5 meseci s tim da sam smanjio paket :oops:

Meni su dali godinu dana upola cene, dali neku skalameriju od opreme i ubrzali optiku sa 100/40 na 200/100 MBps.
Gpon, WiFi i swičeve koje sam imao nisu dirali.
Jedino što su mi ograničili je broj TV-a pošto su ubacili kartice koje kod ExeNeta nije bilo nego preko koaksijalca kolko kabl izdrži - toliko TV može.

PS
Prethodno sam u tel. razgovorima samo tražio da mi uklone TV programe i ostave samo Net.
Navodio sam zdrastvene razloge i poskupljenje moje redovne terapije kao opravdanje zahteva.

Evo da se javim povodom zahteva za raskid za max.
Zahtev neosnovan i mora da platim penale za raskid.
Navodno supernova nije prekršilia ugovor.Ugovor je potpisan za internet i televiziju i za to odgovaraju a max je poklon i nemaju obavezu da isporuče.
Tako da sam morao da potpišem odustanak od zahteva za raskid.

Nakon promotivnog perioda 700 dindži. 😵‍💫
"Paket je dostupan u okviru iris TV ponude dodatnih paketa. Paket obuhvata i serijske i filmske sadržaje u okviru Video kluba. Za aktivaciju paketa 4K neophodno je da budete na optičkoj infrastrukturi i da koristite Skyworth STB"

Je l' postoji neki od kanala preko DVB-C mux Supernova i da li su zaista u 4K !? nisam odavno skenirao listu

Navodno supernova nije prekršilia ugovor.Ugovor je potpisan za internet i televiziju i za to odgovaraju a max je poklon i nemaju obavezu da isporuče.
Ako je Max poklon, zašto na zahtev umanjuju račune (meni za 10 dana maja meseca 380 din. manje)?

Mozda zato sto si ti trazio samo umanjenje racuna, a on je trazio raskid ankesa?!...

Ti si na primer uzeo paket baš zbog tog "poklona". Izgleda da se tim amatera pravnika setio te ideje da je u pitanju poklon. Treba se obratiti efektivi.

Sve se slažem sa vama,ali tako stoje stvari.Ostalo mi je 1 god ugovora,morao sam da potpišem odustanak od raskida ugovora. nemam više živaca da se cima sa njima,nista ne vredi oni teraju svoju priču.

Testira se Yachting TV koji je namenjen ljubiteljima jahti, egzotičnih putovanja i pomorskih avantura. Ovaj TV kanal emituje eksluzivni sadržaj u sopstvenoj produkciji od legendarnih yachting događaja do jedinstvenih morskih destinacija.

Koji je smisao ovih profila koji mogu da se kreiraju u podešavanjima na supernovaott nalogu?
Mislio sam da je nešto poput EON-a da svaki korisnik ima svoj profil sa svojom listom kanala, kad ono ništa - samo se može prijaviti sa tom dodatnom mejl adresom i lozinkom i to je to.

Pa na supernovaott.rs sajtu moze da se gleda televizija sa vasom sifrom korisnika na laptop ili desktop racunaru.

Nisam mislio na to, nego na ove profile koji se mogu kreirati u podešavanjima. Ne znam koja je poenta toga.

Screenshot-2024-06-30-10-47-36-281-com-opera-browser-edit-1.jpg

To sam i ja video... Nema to veze sa uređajima... Napravio sam taj novi profil da vidim šta je to uopšte... Dodao mail adresu i lozinku... Jedino novo je da se sada na Move N Go mogu prijaviti i sa tom mail adresom (pored već postojeće). Drugo ništa novo nisam primetio.

Verovatno se za razlicite profile formiraju i personalizovani MOJ TV i nastavi da gledas

Nije ništa personalizovano. Isti je Moj TV i Nastavi da gledaš bez obzira na profil

Da probam ovde...
Imam problema sa internetom unazad dve godine, prvo je pocelo samo kad su visoke temperature ,a u poslednje vreme i nema nekog pravila. Nestaje mi veza potpuno, to traje par minuta ili sati, nekad kad ima neta merim brzinu pa to isto padne na 10% od ugovorene. Uglavnom, katastrofa. Pre toga godinama bez problema, kako kod njih tako i kod Kopernikusa kojeg su kupili i nasledili. Zvao, zalio se dosta puta. Nesto resetuju pa malo radi. Posalju njihovu ekipu, momci pojma nemaju, razvlacili kablove u Kopernikusu, nisu mrdnuli od tog nivoa sa poznavanjem materije. Mere signal na kablu i naravno bude dobar, jedan od njih tvrdi da nesto pravi smetnje, tipa neki TV. Meni to nelogicno, imam dva LG televizora, ajde ipak da probam da ih iskljucim sa kabla kad je problem sa internetom, i naravno nista se ne desi. Posto sam pred istekom ugovora, zvao sam i rekao im da necu obnoviti ugovor ako ne srede internet. I stvarno su nesto odradili daljinski i imao sam petnaestak dana odlican net, bez i jednog prekida. I pre dva dana opet sve po starom, danas prekidi sto puta. Iskreno, ne bih ni sekund razmisljao o promeni operatera da imam nekakav izbor. Mislim da mogu ici samo na ADSL ili kod jednog operatera wireless. Sta raditi?

Nazad
Vrh Dno