horror
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.03.2007
- Poena
- 345
NisamJa imam slican problem,jel si resio?Meni dolazili 2x puta kao sve je uredu.
NisamJa imam slican problem,jel si resio?Meni dolazili 2x puta kao sve je uredu.
8.8.8.8Nisamnisam doduše ni probao ovo sto je kolega gore predložio da promenim DNS na ruteru, ne znam ni šta bih stavio
![]()
Ja kad stavim 1.1.1.1 direkt na pc ili konzolu nemam neta,zasto?Sta god da ukucam u ovo polje dns server u ruteru ,meni pokazuje na dns leaktest da je dns od telekoma?8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1
Prva dva su google, treci je cloudflare. Imas i drugih koji omogucavaju razne nivoe zastite, blokiranje reklama i slucno. Za pocetak kreni sa guglom…
javio se bio aktivizer prosle god u pp i kaze "Postovanje, moje ime je Aleksandar i radim u kompaniji Telekom Srbija kao agent prodaje. Javljam Vam se povodom objave koju ste pisali na ovom forumu. Samo danas imamo akciju za internet i televiziju 18 meseci po 1 dinar uz ugovor na 24 meseca. Ako ste zainteresovani posaljite mi Vas broj telefon kako bismo se culi oko detalja. Pozdrav!" stavio je u naslovu supernovaMeni, kao starom korisniku, ponudili 6 meseci po 50% pretplate ako zadržim stari paket.
"Paket je dostupan u okviru iris TV ponude dodatnih paketa. Paket obuhvata i serijske i filmske sadržaje u okviru Video kluba. Za aktivaciju paketa 4K neophodno je da budete na optičkoj infrastrukturi i da koristite Skyworth STB"Nakon promotivnog perioda 700 dindži. 😵💫![]()
Paket 4K - kvalitet u svakom detalju
Uživajte u kristalno jasnoj slici i najatraktivnijim sportskim dešavanjima uživomts.rs
Ako je Max poklon, zašto na zahtev umanjuju račune (meni za 10 dana maja meseca 380 din. manje)?Evo da se javim povodom zahteva za raskid za max.
Zahtev neosnovan i mora da platim penale za raskid.
Navodno supernova nije prekršilia ugovor.Ugovor je potpisan za internet i televiziju i za to odgovaraju a max je poklon i nemaju obavezu da isporuče.
Tako da sam morao da potpišem odustanak od zahteva za raskid.
Evo da se javim povodom zahteva za raskid za max.
Zahtev neosnovan i mora da platim penale za raskid.
Navodno supernova nije prekršilia ugovor.Ugovor je potpisan za internet i televiziju i za to odgovaraju a max je poklon i nemaju obavezu da isporuče.
Tako da sam morao da potpišem odustanak od zahteva za raskid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari