Grga Pitić
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 65
Jel konstantno prijavljuješ problem? Ako prijavljuješ i ne reševaju ti možeš da raskineš tako da isplatiš samo pogodnosti koje si iskoristio.
Na taj način može da raskine i ako nema nikakvih problema.Jel konstantno prijavljuješ problem? Ako prijavljuješ i ne reševaju ti možeš da raskineš tako da isplatiš samo pogodnosti koje si iskoristio.
Tako je mesec dana pred istek UO lepo se najavi raskid i neka se slikaju...To pod uslovim da mu uo istice za mece dana ili je istekla. Ako je jos pod uo morace da plati penale. Kad sam ja raskodao najavio sam raskid mesec dana pre isteka uo.
Jedno vreme jesam prijavljivao, pa se onda normalizovalo donekle.Bili na terenu promenili modem zamenili spliter i onda radilo jedno vreme normalno.Sad od skoro pocelo opet kako pustim download necega neki veci fajl odmah posle par minuta samo svetle lampice nema wifi nema nista.Odustao sam od tolikog prijavljivanja itd.Ako moram da platim do kraja UO onda necu ni raskidati, ako mi Orion nudi da uzmem na dve godine sa tim godinu dana ne placam nista onda cu uzeti pa dok ne istekne kod supernove taman i onda ne produzim sa supernovom ostanem na orionu i to je to.Jel konstantno prijavljuješ problem? Ako prijavljuješ i ne reševaju ti možeš da raskineš tako da isplatiš samo pogodnosti koje si iskoristio.
pazi to sto ti opisujes imam ruter star neki 10 godina i kad pustim sto ti kazes neki veci fajl i vecu brzinu kroz taj ruter pocne da bloca nenormalno i cak zna da se jadnik ugasi i onda sam uradio analizu rutera de sam svatio da on jadnik ne moze da podrzi brzinu koju ja imam zbog starosti valjda ne znam tacno ako pustim preko 100mb kroz njega on umre totalno pocne da blica cak se restartuje itd.Jedno vreme jesam prijavljivao, pa se onda normalizovalo donekle.Bili na terenu promenili modem zamenili spliter i onda radilo jedno vreme normalno.Sad od skoro pocelo opet kako pustim download necega neki veci fajl odmah posle par minuta samo svetle lampice nema wifi nema nista.Odustao sam od tolikog prijavljivanja itd.Ako moram da platim do kraja UO onda necu ni raskidati, ako mi Orion nudi da uzmem na dve godine sa tim godinu dana ne placam nista onda cu uzeti pa dok ne istekne kod supernove taman i onda ne produzim sa supernovom ostanem na orionu i to je to.
Neko mozda?Ljudi zbog cega mi je epg na move smart aplikaciji netacan tj kad pustim nesto ispocetka, moram da idem 1h unazad da bi dosao do pocetka te emisije?
Kod mene su menjali ruter i opet isto kako pustim neki veci fajl da skidam par minuta on zabode ostanu 4 lampice upaljene i to je to.pazi to sto ti opisujes imam ruter star neki 10 godina i kad pustim sto ti kazes neki veci fajl i vecu brzinu kroz taj ruter pocne da bloca nenormalno i cak zna da se jadnik ugasi i onda sam uradio analizu rutera de sam svatio da on jadnik ne moze da podrzi brzinu koju ja imam zbog starosti valjda ne znam tacno ako pustim preko 100mb kroz njega on umre totalno pocne da blica cak se restartuje itd.
I dalje nemam uslugu od juče popodne. Odmah sam prijavio i kao zvaće vas iz tehničke podrške ali niko do sada. Neki predlog ili savet?Da li neko u Nišu trenutno ima problema sa supernova internetom? Kod mene ne radi. LOS lampica sija crveno. Probao restart modema i isto.
Traži 14 meseci po 50% popusta. Meni nude toliko ali nemam nameru da uzimam.Kad se nakon pola sata čekanja operater javi na telefon nudi prvo jedan mesec besplatno pa nakon toga 6 meseci 50% popust za obnovu ugovora ....
Taman da nemaš pravo na umanjenje računa.Došli upravo. Prekinut je optički kabl na banderi na početku ulice. Skoro 48h od prijave kvara.
Isti problem i kod mene. Technicolor TC7210. Imao te cudne prekide pre 16 dana, desavalo se nekoliko puta na dan, i sada proteklih 11 bilo ok. Ali danas se vratio problem. Iskljucenje/ukljucenje u struju resi problem par sati, pa tako ponovo. Inace sam preko coaxa, sa dva splitera total.Pozdravljajem ljudi!
Nisam se dugo javljao sa pitanjem, već samo odgovor pa eto.
Možda je glupo al ajd:
Ponekad se zna desiti da ruter da kažem zakuca i da nemam net sve dok ga ne isključim i uključim u struju.
Da li to ima veze što mi uparen i extender?
čuveni tehnikolor je u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari