Šta je novo?

Supernova (2024)

Jel konstantno prijavljuješ problem? Ako prijavljuješ i ne reševaju ti možeš da raskineš tako da isplatiš samo pogodnosti koje si iskoristio.

Jel konstantno prijavljuješ problem? Ako prijavljuješ i ne reševaju ti možeš da raskineš tako da isplatiš samo pogodnosti koje si iskoristio.
Na taj način može da raskine i ako nema nikakvih problema.
Može da bira šta mu više odgovara: ili da plati sve pretplate do kraja UO, ili da isplati pogodnosti koje je koristio pri potpisivanju iste. Bez ikakvog obrazloženja svoje odluke.

To pod uslovim da mu uo istice za mece dana ili je istekla. Ako je jos pod uo morace da plati penale. Kad sam ja raskodao najavio sam raskid mesec dana pre isteka uo.
Tako je mesec dana pred istek UO lepo se najavi raskid i neka se slikaju...

Jedno vreme jesam prijavljivao, pa se onda normalizovalo donekle.Bili na terenu promenili modem zamenili spliter i onda radilo jedno vreme normalno.Sad od skoro pocelo opet kako pustim download necega neki veci fajl odmah posle par minuta samo svetle lampice nema wifi nema nista.Odustao sam od tolikog prijavljivanja itd.Ako moram da platim do kraja UO onda necu ni raskidati, ako mi Orion nudi da uzmem na dve godine sa tim godinu dana ne placam nista onda cu uzeti pa dok ne istekne kod supernove taman i onda ne produzim sa supernovom ostanem na orionu i to je to.

Jedno vreme jesam prijavljivao, pa se onda normalizovalo donekle.Bili na terenu promenili modem zamenili spliter i onda radilo jedno vreme normalno.Sad od skoro pocelo opet kako pustim download necega neki veci fajl odmah posle par minuta samo svetle lampice nema wifi nema nista.Odustao sam od tolikog prijavljivanja itd.Ako moram da platim do kraja UO onda necu ni raskidati, ako mi Orion nudi da uzmem na dve godine sa tim godinu dana ne placam nista onda cu uzeti pa dok ne istekne kod supernove taman i onda ne produzim sa supernovom ostanem na orionu i to je to.
pazi to sto ti opisujes imam ruter star neki 10 godina i kad pustim sto ti kazes neki veci fajl i vecu brzinu kroz taj ruter pocne da bloca nenormalno i cak zna da se jadnik ugasi i onda sam uradio analizu rutera de sam svatio da on jadnik ne moze da podrzi brzinu koju ja imam zbog starosti valjda ne znam tacno ako pustim preko 100mb kroz njega on umre totalno pocne da blica cak se restartuje itd.

Na move box-u da li moze da se blokira neki kanal tj da se izbriše sa liste gde su svi kanali?

Da li neko u Nišu trenutno ima problema sa supernova internetom? Kod mene ne radi. LOS lampica sija crveno. Probao restart modema i isto.

Prijavio upravo posle 20min cekanja. Nemam kompletnu uslugu, ni internet, ni tv. Ne koristim adguard.

LOS lampica nema nikakve veze sa softverom. LOS jednostavno znači da nema optičkog signala. Ili je OLT otišao kod provajdera ili je kabl u prekidu.

@Zarkusi
Da, kod tebe je komplet kaputt ...kod mene je danas zenin telefon bio problem net, a sve ostalo radi ...samo sam iskljucio taj dns i radi

pazi to sto ti opisujes imam ruter star neki 10 godina i kad pustim sto ti kazes neki veci fajl i vecu brzinu kroz taj ruter pocne da bloca nenormalno i cak zna da se jadnik ugasi i onda sam uradio analizu rutera de sam svatio da on jadnik ne moze da podrzi brzinu koju ja imam zbog starosti valjda ne znam tacno ako pustim preko 100mb kroz njega on umre totalno pocne da blica cak se restartuje itd.
Kod mene su menjali ruter i opet isto kako pustim neki veci fajl da skidam par minuta on zabode ostanu 4 lampice upaljene i to je to.

Iskreno im je na MOVE BOXu ovaj HBO video klub katastrofa, titlovi su džinovski, čak i na sinhronizovanim crtanim filmovima imaju srpski titl, koja je poenta? Ne može normalno film da se gleda 😂. I jel su Dorcel i Minimax Plus video klub doplatni nešto? Mislio sam da je ceo video klub besplatan u L i XL paketima. Takođe mi nije jasan ukoliko se coax koristi za live tv, kako je onda npr. na MOVE BOXu Pink Action u HD, a direktno na DVB-Cu nije?
Sve u svemu ne radi loše box, ne znam je l' bolje radi nego Iris, samo mi je ovde jedina zamerka za sad što se premotavanja tiče da sve ide +-30 sek. Takođe kvalitet slike mi se čini ovde dosta bolji nego direkt na TV-u pa i zvuka donekle, stavio sam na 1080p50.

Dorcel Club je od pre godinu dana doplatni, a Minimax Plus i Balkan Music od pre mesec i nešto. Bar kod mene na L paketu.

Da li neko u Nišu trenutno ima problema sa supernova internetom? Kod mene ne radi. LOS lampica sija crveno. Probao restart modema i isto.
I dalje nemam uslugu od juče popodne. Odmah sam prijavio i kao zvaće vas iz tehničke podrške ali niko do sada. Neki predlog ili savet?

Došli upravo. Prekinut je optički kabl na banderi na početku ulice. Skoro 48h od prijave kvara.

Tako se i kod mene prošle godine otkačio razvodni ormarić na banderi jer ga njihovi monteri ofrlje postavili, međutim u ulici su slučajno prolazile ekipe NetNeta pa sam ih pitao ukoliko oni mogu da ga postave lepo/zategnu i onda sam odmah dobio ponovo usluge, a ovi su se isto tako javili tek posle 2-3 dana...

Kad se nakon pola sata čekanja operater javi na telefon nudi prvo jedan mesec besplatno pa nakon toga 6 meseci 50% popust za obnovu ugovora ....

Kad se nakon pola sata čekanja operater javi na telefon nudi prvo jedan mesec besplatno pa nakon toga 6 meseci 50% popust za obnovu ugovora ....
Traži 14 meseci po 50% popusta. Meni nude toliko ali nemam nameru da uzimam.

Prilozi

• Screenshot_20240925_193435.jpg
    Screenshot_20240925_193435.jpg
    230.7 KB · Pregleda: 70
Još uvek mi traje promocija po 1din tako da kontam da zbog toga i nisu žurili previše. U jednom od pet poziva koliko sam uputio kol centru mi je operater rekao da moraju da reše u 24h. Nije bilo poente da ih pitam šta ako ne reše sobzirom na promociju.

Pozdravljajem ljudi!
Nisam se dugo javljao sa pitanjem, već samo odgovor pa eto.
Možda je glupo al ajd:
Ponekad se zna desiti da ruter da kažem zakuca i da nemam net sve dok ga ne isključim i uključim u struju.
Da li to ima veze što mi uparen i extender?
čuveni tehnikolor je u pitanju.
Isti problem i kod mene. Technicolor TC7210. Imao te cudne prekide pre 16 dana, desavalo se nekoliko puta na dan, i sada proteklih 11 bilo ok. Ali danas se vratio problem. Iskljucenje/ukljucenje u struju resi problem par sati, pa tako ponovo. Inace sam preko coaxa, sa dva splitera total.

Da li je ovakav rezultat merenja pinga po vama, forumašima, u redu?
PING TEST

Nazad
Vrh Dno